Nemrég mutatták be a Ximena Navarrete és William Levy várva várt sorozatát. A szépségkirálynő játékát viszont számos negatív kritikával illették.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csalódást okozott Ximena Navarrete
2013. május 24. 17:02
Mondjuk nehéz dolga is volt szegénynek, mert egyből főszerepet kapott. Ha belejön a színészetbe, akkor majd biztos jobban fog játszani. Amúgy belenéztem az első részbe az egyik oldalon és szerintem nem játszott olyan rosszul.
2013. május 24. 17:20
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Komoly? Én most le vagyok maradva, de 5 részt már láttam belőle és szarra számítottam Ximenát illetően, de le a kalappal előtte, nagyon jó a mimikája és igazán tehetséges!! Értem miért őt választották.
2013. május 24. 17:23
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
Maite Perroni sokkal jobb lett volna
2013. május 24. 17:35
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Szerintem nem őt kellene bántani.Erröl nem ő tehet,hanem azok,akik kitalálták,hogy teljesen amatőrként főszereped adjanak neki,ráadásul rögtön kettős szerepeet.Az biztos,hogy sokkal jobb lett volna egy tapasztaltabb személyt választani,pl: Angelique Boyerrel,Maite Perronivel vagy Elizabeth Gutierrezzel sokkal jobban jártak volna.Nem mondom,hogy Ximena tehetségtelen,de nem kellett volna rögtön bedobi a mélyvízbe.
2013. május 24. 17:52
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (selena_taylor_fan @ 2013.05.24. 17:35)
Szerintem nem őt kellene bántani.Erröl nem ő tehet,hanem azok,akik kitalálták,hogy teljesen amatőrként főszereped adjanak neki,ráadásul rögtön kettős szerepeet.Az biztos,hogy sokkal jobb lett volna egy tapasztaltabb személyt választani,pl: Angelique Boyerrel,Maite Perronivel vagy Elizabeth Gutierrezzel sokkal jobban jártak volna.Nem mondom,hogy Ximena tehetségtelen,de nem kellett volna rögtön bedobi a mélyvízbe.
De Elizabeth Telemundós...
2013. május 24. 17:58
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (Lizania @ 2013.05.24. 17:52)
ennek ellenére az ő neve is felmerült
2013. május 24. 19:56
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Elisabeth játszott már Televisa sorozatban. A vad szívben. A szakképzett színésznők nem jellemzőek,egyedül Silvia Navarro ért hozzá. A többi ex szépségkirálynő és Televisa növendék. Én egy trailert láttam, abban nem volt olyan rossz ez a Ximena.
2013. május 24. 20:20
Tomlinson69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202380 offline |
Elisabeth tehetséges...de még csak amatőr.
2013. május 24. 20:33
Nem csodálom, nulla színészi képesítéssel nem is számíthattak jóra egy olyan embertől, akinek alapvetően nem adatott meg a színészi tehetség. De legalább mellette rámondhatják Willre, hogy jó színész
Mejía szeret játszani a tűzzel, csak épp megint leépíti a főműsoridő nézettségét...
Elizabeth épp semmilyen, mert gyakorlatilag feladta a karrierjét.
Mert nyilván egy első novellás szépségkirálynő profinak számít egy olyan színésznő mellett, aki azért nem egy novellában játszott már és legalább színi képzésen is részt vett.
Mejía szeret játszani a tűzzel, csak épp megint leépíti a főműsoridő nézettségét...
Idézet
Elizabeth épp semmilyen, mert gyakorlatilag feladta a karrierjét.
Idézet
Elisabeth tehetséges...de még csak amatőr
Mert nyilván egy első novellás szépségkirálynő profinak számít egy olyan színésznő mellett, aki azért nem egy novellában játszott már és legalább színi képzésen is részt vett.
2013. május 24. 21:02
selena_taylor_fan |
Na megnéztem pár részt az említett sorozatból.Ahhoz képest,hogy ez a legelső szerepe és hogy tényleg teljesen amatőr,nem olyan borzalmas az alakítása.Tény,hogy nem profi,de nem is olyan szörnyű.Az viszont igaz,hogy jobb lett volna egy tapasztaltabb színésznő.
2013. május 24. 21:45
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Ha valaki amatőr, akkor mit várnak szegénytől?
2013. május 24. 22:04
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline |
Én követem a sorozatot és szerintem nagyon is jól játssza a szerepét !
Nyilván nem ő lett a Televisa legjobb színésznője hisz csak ez az első szerepe.
Szerintem ahhoz képest hogy kezdő nagyon jól játssza a szerepét . Szerintem igen is tehetséges szép és szimpatikus .De nyilván még van hova fejlődnie.
Nyilván nem ő lett a Televisa legjobb színésznője hisz csak ez az első szerepe.
Szerintem ahhoz képest hogy kezdő nagyon jól játssza a szerepét . Szerintem igen is tehetséges szép és szimpatikus .De nyilván még van hova fejlődnie.
2013. július 04. 00:04
BYB4763új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 146031 offline |
Én nézem az elejétől fogva, de Ximena nem az igazi. Szerintem igen merev, nem nagyon tud feloldódni. A szerelmi jeleneteknél lehet látni,, hogy nem igen megy neki. A csók jelenetekről már nem is beszéljünk. Hozzá kell tenni, hogy William sem hozza a formáját, csók helyett inkább beszélget, vagy nézegeti Ximenát, (tényleg megcsókóljam?) Aki látta a TDA-t vagy az Árva angyalt,az rögtön észreveszi a különbséget. Ott igazán müködött a kémia. Itt nem, hiába mondják. William arckifejezése is inkább egy gondterhelt emberre hasonlit, nem egy szerelmesére, állandóan összehúzza a szemöldökét, ami akárhogyis, de öregiti. Nagyon ritkán mosolyog, pedig a szerelmes emberek boldogok, legalább annak kéne lenniük. Szerintem ez anovella egy kicsit félre sikerült, nem hozta egyelőre azt a hatást, amit beharangoztak. Nem is csodálom, hogy kicsi a nézettsége. És mi lesz még 216 részben? Mert állitólag ennyi a vége. Brrrr.
2013. augusztus 22. 23:27
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline |
Oké, értem én hogy a rendező utóbbi telenovellái mind hatalmas bukás volt és kell a nézettség. Na de mégis miért tett egy színészileg abszolut amatört főműsoridőbe?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.