Jótékonykodik a One Direction
2013. május 25. 11:22
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
A mi kis őr angyalaink <3 Imádom őket :*
2013. május 25. 12:01
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
Candy_attack ..mennyire igazat írtál!
2013. május 25. 12:06
Ez nagyon rendes volt tőlük
Már az is baj ha adományoznak?Sok-sok szánalmas reménytelen hozzászólást olvastam el -.-"
Már az is baj ha adományoznak?Sok-sok szánalmas reménytelen hozzászólást olvastam el -.-"
2013. május 25. 13:12
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Candy-attack igazad van! Mindig lesz mibe belekötni, de ez akkoris nagyon szép dolog tőlük!!!
2013. május 25. 13:15
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Candy_attack:
Na ja, hihetetlen milyen ősbunkók a srácok, ezen a mostani adakozáson kívül is sokszor jótékonykodtak már, és nem csak Ghanára gondolok. Hogy merészelik? A pofátlanok! Hát nem könyörtelenek?
Nárcisztikus személyiségükben még jobban növelik mindemellett az egójukat.
Istenem, miért büntetsz minket ilyen egyedekkel?
Na ja, hihetetlen milyen ősbunkók a srácok, ezen a mostani adakozáson kívül is sokszor jótékonykodtak már, és nem csak Ghanára gondolok. Hogy merészelik? A pofátlanok! Hát nem könyörtelenek?
Idézet
Nárcisztikus személyiségükben még jobban növelik mindemellett az egójukat.
Istenem, miért büntetsz minket ilyen egyedekkel?
2013. május 25. 13:38
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline |
Ez nagyon aranyos tőlük! <3 Sok sztár követhetné a példájukat.
2013. május 25. 14:08
Tomlinson69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202380 offline |
A natorok nem érdekelnek.Ők biztos jobbak meg biztos sokkal többet adományoztak,mint az 1D.-.-
2013. május 25. 14:14
Most akkor mi is a gond? Hogy a srácok mertek adakozni?
Vagy én már tényleg nem értem miért kell egy ilyen cikk alatt is a negatív hozzászólásokat olvasni. Olyan nehéz elhinni róluk,hogy beléjuk is szorultak érzelmek,és segíteni akarás? Ha nem adakoznának akkor meg az lenne a bajotok Bezzeg ha más valaki adakozott volna itt olvadoznátok,hogy ez mennyire kedves gesztus volt tole,de ha már a 1Drol van szó,az már tokmindegy milyen jellegu téma ok úgyis szerencsétlen,tehetségtelen,gonosz alakok. Az utálkozás nem vezet semerre,inkább oruljunk annak,hogy valami nemes célra adják a pénzuket és nem pl. drogokra koltik azt. És az már szerintem lényegtelen,hogy reklámfogás vagy nem reklámfogás.
Vagy én már tényleg nem értem miért kell egy ilyen cikk alatt is a negatív hozzászólásokat olvasni. Olyan nehéz elhinni róluk,hogy beléjuk is szorultak érzelmek,és segíteni akarás? Ha nem adakoznának akkor meg az lenne a bajotok Bezzeg ha más valaki adakozott volna itt olvadoznátok,hogy ez mennyire kedves gesztus volt tole,de ha már a 1Drol van szó,az már tokmindegy milyen jellegu téma ok úgyis szerencsétlen,tehetségtelen,gonosz alakok. Az utálkozás nem vezet semerre,inkább oruljunk annak,hogy valami nemes célra adják a pénzuket és nem pl. drogokra koltik azt. És az már szerintem lényegtelen,hogy reklámfogás vagy nem reklámfogás.
2013. május 25. 14:51
kata lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 178401 offline |
És még ők a beképzelt sztárocskák XD
2013. május 25. 15:53
szerintem ez nagyon aranyosés nemes dolog. Tényleg nem értem hogy miért szídják annyian őket,amikor semmit se ártottak senkinek...:/ Csak annyit tudok mondani az olyanokra,hogy FÉLTÉKENYEK...mert nem sok ember tudná elérni azt,amit ők elértek. 1D FOREVER <3 X
2013. május 25. 17:06
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
A sok utálkozó pedig akkor ossza majd itt az észt, ha ők is adományoztak már. Addig pedig csönd. Szánalmas néhány ember, és komolyan mondom amikor olvastam hogy "adhattak volna többet is, van elég pénzük" azt hittem a pofámról leszakad a bőr. Komolyan, hogy lehet ennyire undorítóan viselkedni? Nagy dolog lenne annyit írni, hogy "szép volt, bár még mindig nem kedvelem őket"?(ha már annyira az utálkozás a divat.) Persze, most azonnal öljük meg őket mert adományozni mertek, mégis hogy képzelték? Az eszem megáll egyesek hozzászólásán, és akkor még ők osztják itt az észt... Nem kötelező szeretni a 1D-t, de ők is csak emberek és a tisztelet nekik is jár, nemde? Kíváncsi lennék mi lenne ha fordítva lenne a helyzet, és a sok utálkozót ócsárolnák így. Nem látjátok a fától az erdőt.
2013. május 25. 17:14
Zsozso002000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 202537 offline |
cukik, hogy másokra is gondolnak, tisztelem őket ezért.
2013. május 25. 17:48
Kriszti1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202467 offline |
http://szerelem1latasra.blogger.hu/
A sok utálkozó is adományozzon ennyi pénzt,és akkor meg lesznek értve Itt legalább lehet látni,hogy nem csak saját magukra gondolnak a fiúk.Nagyon szép tőlük
A sok utálkozó is adományozzon ennyi pénzt,és akkor meg lesznek értve Itt legalább lehet látni,hogy nem csak saját magukra gondolnak a fiúk.Nagyon szép tőlük
2013. május 25. 22:07
Directioner97visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 201851 offline |
Nagyon aranyosak ,hogy adományoznak.A Directionatorok pedig befoghatják mert ők tuti nem adományoznának semmit.Nagyon szép dolog az 1D-től ez.
One Direction Forever
One Direction Forever
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.