A Hemsworth tesók nem szeretik Miley-t
2013. május 25. 18:59
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Szerintem egyáltalán nem szólnak bele Liam életébe, valószínűleg nem azt mondogatják neki, hogy hagyd már ott végleg azt a libát, hanem szépen, diszkréten célozgatnak, hogy ne olyannal kösse össze az életét, aki még nem áll készen rá. Természetes, hogy óvják az öccsüket, normális családok ezt csinálják. Liam tartós kapcsolatot szeretne, Miley-nak viszont még nem kéne elköteleznie magát. Fiatal még, előtte az élet, ráér magának egy olyan partnert keresni, aki illik hozzá.
2013. május 25. 19:19
én nem avatkozom ebbe ő dolguk
de jó lenne ha Miley lemondana erről a vad stílusról
de jó lenne ha Miley lemondana erről a vad stílusról
2013. május 25. 19:21
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Az ilyen hírekben általában nem sok igazság lapul, de nem lennék meglepve ha valóban igaz lenne, és nem azért mert nem szeretem Miley-t. Szimplán azért gondolom ezt, mert Chris tényleg egy nagyon nyugis, egyszerű ember ahogy a családja is, és Miley életfelfogása nem igazán illik bele ebbe a képbe.
2013. május 25. 19:24
Nem csodállom! Én is utálnám! Liam sokkal jobbat érdemelne!
2013. május 25. 19:36
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Eléggé érdekes dolgok derülnek itt ki.
2013. május 25. 19:44
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Biztos minden rendeződött köztük... a felszínen. Valaki elmondaná nekem, hogy normális-e ha két ember nagy szerelemben, eljegyezve egymást, külön alszik?! Mert szerintem ez nem normális...
2013. május 25. 20:05
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (rozi12 @ 2013.05.25. 19:44)
Biztos minden rendeződött köztük... a felszínen. Valaki elmondaná nekem, hogy normális-e ha két ember nagy szerelemben, eljegyezve egymást, külön alszik?! Mert szerintem ez nem normális...
Ez nem normális szerintem, viszont a "hír" inkább csak a pletyka, mint a valóság. Kétlem, hogy Perez vagy bárki más éjjelilámpának álcázza magát a hálószobájukban vagy hogy meghívást kaptak volna, hogy nézzék meg, hogy alszanak.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.