A Hemsworth tesók nem szeretik Miley-t
2013. május 26. 11:48
én sem szeretem Miley bulizós énjét, én örültem a kapcsolatuknak, és szerintem még meg lehet menteni, de ha a testvérei próbálják kiábrandítani Mileyból, akkor már lehet hogy kicsit komolyabb
2013. május 26. 12:32
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Baromira nem lepne meg, ha Chris és Luke utálnák Mileyt. Ha az én nővéreim is ilyen idiótán választottak volna valószínűleg és is ki lennék. Remélem azért tudnak hatni rá, és felnyitják a szemét. Liam jobbat érdemel, és egy érettebb, visszafogottabb lány illene hozzá.
2013. május 26. 13:45
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline |
Szerintem hagyniuk kéne a fenébe ezt. Az elején nagyon aranyos pár voltak, de most úgy látom, hogy egyáltalán nem illenek össze, nem értik meg egymást, Miley többet törődik a kutyáival, mint Liammel, Liam meg állandóan korlátozni akarja Mileyt, ennek így semmi értelme. Persze nincsen jogom beleszólni, csak ez szerintem egyiküknek sem jó...
2013. május 26. 14:07
Nemcsodálom, Miley mostanság nem önmaga. Vagyis már nem olyan mint egy ideig volt...
2013. május 26. 15:48
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline |
Miley úgy él, ahogy akar! Nektek nem mindegy?! Fogadjátok már el hogy az idő múlik!!! Ami 2 éve volt az 2 éve volt!! Hagyjuk már a régi Hannah Montanas szarokat....Ez van ezt kell szeretni azt csá..ENNYI....Gyerekes gyökerek vagytok -.-"
2013. május 26. 17:51
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 556 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline |
Nem csodálom, hogy el akarják zárni a magánéletüket, de én mindenesetre drukkolok, hogy együtt maradjanak, szerinte aranyosak.
Amúgy meg honnan tudjátok, hogy Miley, hogy viselkedik amikor nincsenek kamerák??
Amúgy meg honnan tudjátok, hogy Miley, hogy viselkedik amikor nincsenek kamerák??
2013. május 26. 20:53
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
Szerintem Liam okos fiú. Tudja, hogy mit akar. Ha nagyon szereti Miley-t, akkor kibírja a rossz szokásait...
2013. május 27. 15:34
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
istenem Liam... szánalmas... ha ő csalja Mileyt akkor inkább őt kéne helyreigazítani és nem Mileyba belekötni mégegyet. a különszobán nem is csodálkoznék. amúgy nem is tudom ki ment el a menyasszonya nélkül bulizni a világ másik végére. hm liam te se emlékszel már?!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.