A legfrissebb hírek szerint Meryem visszaköltözik Berlinbe, és elhagyja a csapatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meryem Uzerli nem hajlandó visszatérni Törökországba
2013. május 26. 06:19
2013. május 26. 09:54
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
annp teljesen egyetértek,remélem majd meggondolja magát
2013. május 26. 10:10
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Nem nézem a sorozatot, pedig alapjáraton szeretem a török sorozatokat. A színésznő se szimpatikus, szóval, ha vége annál jobb, csináljanak valami történelmileg is hű történetet, mert ez messze nem az.
2013. május 26. 10:16
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Ez a hír teljesen meglepett! Megértem,hogy kimerült,és nincs jól,de azért elég durván cserbenhagyta a stábot...Plusz ő a főszereplő,csak úgy kiléphet,szerződés vagy ilyesmi nem kötelezi a fontosabb szereplőket? Hogy ebből mi lesz,arra kíváncsi leszek,Meryemnek pedig jobbulást!
2013. május 26. 10:48
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Jézusom Na ne Ez nem lehet Nem hiszem el,hogy Meryem így cserben hagyná a rajongóit.Nagyon remélem,hogy ez csak egy pletyka,és Meryem tovább folytatja itt a munkáját.
Nem hiszem el,hogy Meryem ennek nem látja át a fontosságát,és hogy a rajongói milyen csalódottak lesznek így,ráadásul legalább a 100.részt igazán befejezhette volna...Ha szereti ezt a munkát csinálni (nekem ez jött le),akkor meg végképp nem értem ezt a döntést.Oké,végigesik pár kezelésen,és lehet utána teljesen jól lesz,megjön az életkedve,és szeretné folytatni a sorozatban való szereplést.
Nagyon remélem,hogy így lesz,én nem ilyennek ismertem meg Meryemet...
Persze,még az is felmerülhet,hogy ez is csak egy pletyka (ó istenem,kérlek legyen így).
Nem hiszem el,hogy Meryem ennek nem látja át a fontosságát,és hogy a rajongói milyen csalódottak lesznek így,ráadásul legalább a 100.részt igazán befejezhette volna...Ha szereti ezt a munkát csinálni (nekem ez jött le),akkor meg végképp nem értem ezt a döntést.Oké,végigesik pár kezelésen,és lehet utána teljesen jól lesz,megjön az életkedve,és szeretné folytatni a sorozatban való szereplést.
Persze,még az is felmerülhet,hogy ez is csak egy pletyka (ó istenem,kérlek legyen így).
2013. május 26. 12:25
Idézet (Eszti0305 @ 2013.05.26. 10:48)
Jézusom Na ne Ez nem lehet Nem hiszem el,hogy Meryem így cserben hagyná a rajongóit.Nagyon remélem,hogy ez csak egy pletyka,és Meryem tovább folytatja itt a munkáját.
Én is így vagyok vele..
2013. május 26. 12:55
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Komolyan nem kötnek a főszereplőkkel szerződést??? Megértem őt, hiszen nehéz lehet a forgatás, így értem a döntését, de ne a közepén menjen már el, legalább ezt a 3. évadot fejezze már be...
2013. május 26. 13:32
de kár ( remélem jobban lesz és visszamegy a sorozatba
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.