Miley Cyrus ledobta a textilt (18+)
2013. május 26. 10:21
Na ez lesz a viszonyítási alap, ha ennél nagyobb lesz a közeljövőben a melle, akkor plasztikáztatot.
2013. május 26. 10:31
Danika2023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 200963 offline |
wrestlingfan wrestlingfan
Na ez lesz a viszonyítási alap, ha ennél nagyobb lesz a közeljövőben a melle, akkor plasztikáztato
Forrás: http://starity.hu/magazin/38381-miley-cyrus-ledobta-a-textilt/#ixzz2UNyBU4Eo
Teljesen igazad van
Na ez lesz a viszonyítási alap, ha ennél nagyobb lesz a közeljövőben a melle, akkor plasztikáztato
Forrás: http://starity.hu/magazin/38381-miley-cyrus-ledobta-a-textilt/#ixzz2UNyBU4Eo
Teljesen igazad van
2013. május 26. 10:32
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (wrestlingfan @ 2013.05.26. 10:21)
Na ez lesz a viszonyítási alap, ha ennél nagyobb lesz a közeljövőben a melle, akkor plasztikáztatot.
Nem elrontani akarom a jó kedélyedet, de mellméret a közhiedelemmel ellentétben nem egy szigorúan meghatározott szám. Amellett, hogy kapcsolatban áll a testsúllyal és nyilván egyúttal a terhességgel, a kisasszony mindössze 20 éves, így hát minimális fejlődés még várható. És akár stúdióban készült ez a kép, akár valaki a számítógép előtt szórakozott, nagy eséllyel történtek szerkeaztgetések már így is.
Csak a miheztartás végett.
2013. május 26. 10:44
Idézet
A kérdés mindössze már csak az, hogy ha tényleg manipulált képről van szó, honnan szedte elő az eredetit az illető, aki megszerkesztette, mivel eddig még sehol sem volt látható ez a kép sem ruhával, sem anélkül.
Mi a kérdés? Miley fejét bárhonnan - nemcsak képekről, hanem videókból is - könnyűszerrel lelophatták, míg a test valaki másé. A fejet ráillesztik a testre, kicsit megpuhítják a széleket, állítanak a fényerőn, és kész is. *Már ha tényleg szerkesztett képről van szó.
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. május 26. 10:49
Idézet (mse90 @ 2013.05.26. 10:32)
Nem elrontani akarom a jó kedélyedet, de mellméret a közhiedelemmel ellentétben nem egy szigorúan meghatározott szám. Amellett, hogy kapcsolatban áll a testsúllyal és nyilván egyúttal a terhességgel, a kisasszony mindössze 20 éves, így hát minimális fejlődés még várható. És akár stúdióban készült ez a kép, akár valaki a számítógép előtt szórakozott, nagy eséllyel történtek szerkeaztgetések már így is.
Tavaly nyáron volt alkalmam "megcsodálni", ahogy egy nőnek a mellei megnagyobbodtak. A 8. hónaptól egészen a szoptatási időszakig, persze embere válogatja, de elég jelentős volt a nagyobbodás és a kiínduló állapot sem volt kicsi, szóval tudom, hogy milyen mértékű változások következhetnek be.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. május 26. 10:53
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (MooMoo @ 2013.05.26. 10:44)
Mi a kérdés? Miley fejét bárhonnan - nemcsak képekről, hanem videókból is - könnyűszerrel lelophatták, míg a test valaki másé. A fejet ráillesztik a testre, kicsit megpuhítják a széleket, állítanak a fényerőn, és kész is. *Már ha tényleg szerkesztett képről van szó.
aha és akkor honnan szedték a testet, amin érdekes módon ugyanaz a szerkó van, mint azon a képen, ami a magazinba is bekerült? (az a nyakláncszerű cuccos, a gatya)
2013. május 26. 10:56
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
Istenem kell ilyen is nagy úgy nem ő az első amúgy már szolizhatot volna hogy mellei is olyan színűek legyenek mint a teszte mert így kicsit furcsa de jó kép amugy ha mesztelenkedni akar akkor fotoztasa magát Terry Richardsonnal ő nagyon művész képeket készít
2013. május 26. 10:58
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Teljesen bekattant.. ez nem felnövés volt, hanem prostivá válás. Most komolyan, hány millió embernek 'ez' a példaképe?? Ő??!! Most komolyan.. szégyen ez a csaj.
2013. május 26. 11:15
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Azt hiszem jobb, ha csak annyit mondok, hogy r*hadtul nem vagyok rá büszke. Enyhén fogalmazva. Persze így is szeretem, mert nagyon tehetségesnek tartom és mégis csak 7 évig volt a példaképem, de tegnap, amikor Twitteren megláttam ezt a képet, valahogy átértékeltem ezt a dolgot. Mindig is azért imádtam, mert felvállalta önmagát.. na, de azért annak is van határa. Mondjuk nem kislány már. Elfogadom, hogy ezt csinálja és még mindig szeretem, de nem tudom, hogy még a példaképem-e. Tehetségben biztosan az, de viselkedésben már nem biztos. Meg láttam, hogy írták ehhez a képhez a kicsit elvakult rajongók, hogy olyan büszkék rá, hogy ilyen szexi. Tényleg jó alakja van, de azért az is túlzás egy kicsit, hogy a lány rajongói ilyet írnak. Lehet, hogy tetszik nekik a stílusa, na, de azért ennyire nem kell, hogy tetsszen, csak mert Mileyról van szó. Azért örülök neki, hogy ennyire nem vagyok elfogult. Szeretem őt, de vannak dolgai, amik nem tetszenek, akárcsak ez. Amúgy meg én igazinak tartom ezt a képet és ezzel szerintem Liamnek akar visszavágni valahogy, jelezve, hogy "ezt veszítetted el".
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.