Miley Cyrus ledobta a textilt (18+)
2013. május 26. 12:30
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Lassan elmehetne pózolni a Playboyba vagy mibe.. O.O
2013. május 26. 12:35
Idézet (LoveNessa @ 2013.05.26. 10:53)
aha és akkor honnan szedték a testet, amin érdekes módon ugyanaz a szerkó van, mint azon a képen, ami a magazinba is bekerült? (az a nyakláncszerű cuccos, a gatya)
Ja, most nézem, hogy tényleg van ilyen kép. Ez esetben elnézést kérek.
2013. május 26. 12:36
lovelizarnyvadasz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 2145 Csatolások: 2 Azonosító: 157207 offline |
nekem is régebben példakép volt, most meg..
jó tudjuk, kiakart lépni a kislányos stílusból, de akkor ne így..mondjuk nincs semmi baj ezzel..hisz már felnőtt..de akkor is.
jó tudjuk, kiakart lépni a kislányos stílusból, de akkor ne így..mondjuk nincs semmi baj ezzel..hisz már felnőtt..de akkor is.
2013. május 26. 12:46
Annyira látszik, hogy szerkesztve van a jobb mellénél. Erősen kétlem, hogy eredeti lenne a kép. A zenék is általában hamarabb kiszivárognak a hackerek miatt, szóval a képeknél is igy történhet szerintem. Szóval Miley ebbe a csapdába eshetett. Lehet, hogy sokat változott, de nem hinném, hogy ennyire magamutogató lenne.
2013. május 26. 12:48
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Hát, kinek mi jutott ugyebár, de ez így nem nagy szám.
Szerintem, ha már egy fotózáson feltétlen meg akarja mutatni magát valaki az tegye rendesen!
Ne úgy, mint mondjuk sokan a PETA-reklámfotókon, amelyeknél néhány fürdőruhás fotó is többet mutat és ne úgy mint idefent.
Régebben a nevesebb sztárok a Playboy-nak vetkőztek és megadták a módját, mamár sajnos csak a lecsúszóban lévők engedik meg ezt maguknak. Valahol elveszett a dolog régi presztízse és helyette kapjuk az ilyen kontárkodásokat :/
Egyébként tényleg sanszos, hogy hamis a dolog, bár ki tudja
Szerintem, ha már egy fotózáson feltétlen meg akarja mutatni magát valaki az tegye rendesen!
Ne úgy, mint mondjuk sokan a PETA-reklámfotókon, amelyeknél néhány fürdőruhás fotó is többet mutat és ne úgy mint idefent.
Régebben a nevesebb sztárok a Playboy-nak vetkőztek és megadták a módját, mamár sajnos csak a lecsúszóban lévők engedik meg ezt maguknak. Valahol elveszett a dolog régi presztízse és helyette kapjuk az ilyen kontárkodásokat :/
Egyébként tényleg sanszos, hogy hamis a dolog, bár ki tudja
2013. május 26. 12:57
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
szerkesztett kép, ez meg is van erősítve.. és látszik is a melle olyan fehér a testéhez képest.. bal melle alatt pedig látszik is
2013. május 26. 13:07
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Ki hitte volna? *irónia*
2013. május 26. 13:11
Ha egy kicsikét is kitetszenénenk nyitni a szemuket és úgy megnézni a fotót,nemcsak kutyafuttában, rálehetne jonni,hogy a kép nem valódi
2013. május 26. 13:29
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline |
Szerkesztett vagy nem, igazán nem számít szerintem. Mileytól az meglepő, hogy még nadrág van rajta
2013. május 26. 13:31
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline |
tuti volt rajta valami kis felső, ami takarta a mellét, mert látni, hogy az a rész jóval világosabb, mint a többi, és nem úgy, ahogy egy fürdőruha takarja az embert.
de ettől függetlenül ha engem nem zavarna, ha igazi a kép. gyönyörű fiatal nő, miért ne mutassa meg magát kulturált körülmények között pár kép erejéig egy újságban? nem lenne ezzel sem semmi baj.
de ettől függetlenül ha engem nem zavarna, ha igazi a kép. gyönyörű fiatal nő, miért ne mutassa meg magát kulturált körülmények között pár kép erejéig egy újságban? nem lenne ezzel sem semmi baj.
2013. május 26. 13:54
Ha már a zenélés nem megy neki, legalább a mellmutogatásban még tehetséges. Végülis valamiből neki is meg kell élni, de hogy ennyire közönséges ribizlivé váljék az már meglepő. Azt hittem nem tud újat mutatni, de rácáfolt.Bár bennem nem dőlt össze egy világ mindenesetre gratulálok Májlinak, sikeresen felnőtt
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.