Elkészültem az adatlap csomagommal Ha mindent rendben találtok mehetnek vissza starity-re.
Vérten Orsolya
Jovanka Radičević
Sirián Szederke
Eduarda Amorim
Andrea Lekić
Raul Olivo
Reeva Steenkamp
Carla Bruni
Keana Texeira
Ofelia Cano
Cynthia Stevenson
Francisco Gattorno
Ian Abercrombie
Barbara Wussow
A csomagot Pauley Perrette lapjáért tettem rendbe.
Adatlapos topik
2014. október 14. 13:07
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Carries @ 2014.10.13. 19:49)
Akkor én vinném még a 44-es csomagot is a 34-es csomaggal együtt Mary Elizabeth Winstead és Tóth Andi lapjáért.
Utólagos engedelmeddel a 44 helyett 46 lett, mert pont előtted a 44-t elkérték már.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. október 14. 15:12
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 115 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline |
Kedves Moderátorok! Láttam, hogy Borbély Richárd adatlapjának nincs szerkesztője. Ha lehetséges lenne, akkor én szeretném szerkeszteni az adatlapját. Az viszont problémát jelent, hogy mivel még nem annyira ismert a biográfiáját nehéz lenne megírni. Ami szükséges ahhoz, hogy valaki megkapjon egy adatlapot. Erre a kérdésemre/kérésemre szeretnék választ kapni. Előre is Köszönöm !! D
Üdv.: Indiáncsaj
_ToTo_
2014. október 14. 15:29
Idézet (indiancsaj @ 2014.10.14. 15:12)
Kedves Moderátorok! Láttam, hogy Borbély Richárd adatlapjának nincs szerkesztője. Ha lehetséges lenne, akkor én szeretném szerkeszteni az adatlapját. Az viszont problémát jelent, hogy mivel még nem annyira ismert a biográfiáját nehéz lenne megírni. Ami szükséges ahhoz, hogy valaki megkapjon egy adatlapot. Erre a kérdésemre/kérésemre szeretnék választ kapni. Előre is Köszönöm !! D
Az új X-Faktorosok adatlaprendbeszedéshez vannak kötve.
2014. október 14. 15:44
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Idézet (Klauflau @ 2014.10.13. 19:18)
Sziasztok!
Én szeretném elvállalni a 38 csomagot!
Igaz hogy az előzővel nem vagyok kész,de ezen a héten 100% hogy kész leszel, így lenne időm a másik csomagra!
Én szeretném elvállalni a 38 csomagot!
Igaz hogy az előzővel nem vagyok kész,de ezen a héten 100% hogy kész leszel, így lenne időm a másik csomagra!
Az ki maradt, hogy ha ezt mind lehet akkor majd Rúzsa Magdolna lapját szeretném!
2014. október 14. 15:54
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2014.10.13. 18:57)
Hm, lehet, hogy nem írtam világosan? Akkor sorry, tehát az x-faktorosok lapjai is egy csomag rendbetételébe 'kerülnek'.
Az volt eddig a szabály ugye, hogy mindenkinél 1db csomag lehet, ha elkészült, akkor választhat másikat. Erre írtam előző hozzászólásomban, hogy aki az x-faktoros lapok közül szeretne, az választhat még egy csomagot. Tehát 2db csomag is lehet nála, hogy emiatt ne érjen senkit hátrány és tudjon választani akkor is, ha már egy csomag van nála. Hm, remélem így már érthető
Az volt eddig a szabály ugye, hogy mindenkinél 1db csomag lehet, ha elkészült, akkor választhat másikat. Erre írtam előző hozzászólásomban, hogy aki az x-faktoros lapok közül szeretne, az választhat még egy csomagot. Tehát 2db csomag is lehet nála, hogy emiatt ne érjen senkit hátrány és tudjon választani akkor is, ha már egy csomag van nála. Hm, remélem így már érthető
Akkor én szeretném még a 37-es csomagot is a 35-ös mellé Sebestyén Balázs és Szabó Richárd lapjáért. Köszönöm
_ToTo_
2014. október 14. 16:40
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 115 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline |
Idézet (Lizzy Lewis @ 2014.10.14. 15:29)
Az új X-Faktorosok adatlaprendbeszedéshez vannak kötve.
Köszönöm a választ!
2014. október 14. 17:47
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Sziasztok!
Nem szeretnélek sürgeti titeket, de légyszíves rakjátok át hozzám Jake T. Austin és Phill Lewis lapját!
Előre is köszi!
Nem szeretnélek sürgeti titeket, de légyszíves rakjátok át hozzám Jake T. Austin és Phill Lewis lapját!
Előre is köszi!
2014. október 14. 18:46
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
2014. október 14. 19:01
Kedves _ToTo_ !
Szeretném elkérni a 39-es csomagot ha még szabad, Hulk Hogan lapjátért!
-Sammo Hung
-Julia Görges
-Jo Weil
-Ewelina Flinta
-Patrick Helmes
-Luci Victoria
-China Chow
-Suzi Quatro
-Katija Pevec
-Janin Reinhardt
-Rüdiger Brans
-Henry Horn
-Thore Scholermann
-Adrián Rodríguez
Szeretném elkérni a 39-es csomagot ha még szabad, Hulk Hogan lapjátért!
-Sammo Hung
-Julia Görges
-Jo Weil
-Ewelina Flinta
-Patrick Helmes
-Luci Victoria
-China Chow
-Suzi Quatro
-Katija Pevec
-Janin Reinhardt
-Rüdiger Brans
-Henry Horn
-Thore Scholermann
-Adrián Rodríguez
_ToTo_
2014. október 14. 20:27
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Idézet (E. és Zendaya ever @ 2014.10.14. 17:53)
Ó, köszönöm az infót.
Bocsi.
Bocsi.
Nem szeretnék senkit kioktatni, meg osztani az észt, de most még is azt fogom.
Ahogy láttam, már nem egyszer írtunk neked ehhez hasonló hozzászólásokat, amik tartalmazták, hogy ezer alatti lapokat nem adunk oda csak úgy senkinek. Vagy rossz a szövegértésed v. csak egyszerűen nem érdekel.
Az első hozzászólásban minden szépen le van írva, kérdezni is lehet, nem harapunk, de múlt héten ugyanezt eljátszottad két másik 1000 alattival.
Ezen kívül van 4 sztáradatlapod, melyek közül az egyiknek nincs életrajza és a profilképe is rossz. Én ezt tenném rendbe, majd tájékozódnék az oldal szabályairól a helyedben.
2014. október 14. 20:56
Sziasztok lécci helzezzétek át Dominica J-hez Südi Iringó lapját hozzám pedig Gregor Bernadett lapját ugyanis cseréltünk.Előre is köszönöm.
2014. október 15. 22:21
Idézet (Fozi Dodi @ 2014.10.15. 21:00)
Sziasztok!
Jake Shears adatlapját szeretném szerkeszteni
Jake Shears adatlapját szeretném szerkeszteni
Mivel az illetőnek nincs életrajza, elkéréséhez írnod kell egy rövidet.
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.