Anyukája áll ki Zayn Malik mellett
2013. május 28. 19:30
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Nem vagyok fan. De szerintem senki se szereti ha basztatják, őt meg ráadásul egy olyan oldalon ócsárolják amin több százan vannak regisztrálva. Elég megalázó és egyben sértő az ilyen.
2013. május 28. 19:30
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
xD miért is röhögnének rajta??? Miért is ciki az édesanya? Komolyan, az utálkozó komikat olvasva.... pff... no comment... szerintem egyáltalán nem ciki ha valaki mellett kiáll az anyukája, elvégre még szüksége van, rá mert még korántsem felnőtt.... Szép gesztus Malik Mama
2013. május 28. 19:34
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Milyen alapon sértegeti valaki a másikat? Oké, hogy nem szimpatikus számára, vagy nem épp a kedvence, esetleg nem szereti a zenéjét, de ne zaklassa. Mert ez annak minősül. Miért kell Zayn életét megkeseríteni? Telesen igaza van az anyukájának és a nővérének is. Mindenki törődjön a saját életével, ne a másikéban vájkáljon! Szerintetek ez gyávaság, hogy Zaynt megvédi az anyukája? Istenem, hiszen az édesanyja, evidens hogy gyermeke védelmére kel. Még hogy Zayn nem igazi férfi? Úgy vélitek, hogy egy férfi attól férfi, mert agyba főbe veri azt, aki beszól neki? Ha komolyan így gondoljátok, akkor itt hatalmas problémák vannak egyesek logikájával, valamint megítélésével a férfiak viselkedését illetően! Gondolkozzatok már mielőtt véleményt alkottok!
2013. május 28. 19:36
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Ez nagyon rendes tőle,és ilyen egy igazi szülő
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Zaynnek pedig nem kéne törődnie az utálkozókat, mivel ezek nagyrészt irigy, kicsinyes, öntelt emberek. Jót kéne röhögnie rajtuk, én ezt tenném a helyében. Egyébként nagyon sok ráérő ember van, hogy ilyesmiket irkálnak neki! Hasznosabb dolgokba is belefektethetnék az energiájukat!!!!!!!
a család kiáll Zayn mellett. ez a legjobb
és egy utálkozó nyugodtan elmondhatná, hogy mit utál rajta. Attól, hogy muszlim, még semmit sem tett, nem ő választotta, így született, és ezzel senkinek sem ártott .xx
és egy utálkozó nyugodtan elmondhatná, hogy mit utál rajta. Attól, hogy muszlim, még semmit sem tett, nem ő választotta, így született, és ezzel senkinek sem ártott .xx
2013. május 28. 19:37
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Istenem szegény Zaynie.Miért nem lehet békén hagyni?Had élje már az életét.!Nyomorultak...
2013. május 28. 19:38
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (ercsi2000 @ 2013.05.28. 19:26)
Te tényleg azt hiszed, hogy Zayn kérte meg az anyját erre? Tényleg? Az meg a másik, hogy "Ha egy igazi férfi lenne odamenne és megverné az illetőt aki belé kötött". Tényleg? Csak ennyit tudok rá írni.. Gondolkozz már egy kicsit, mielőtt írsz...
(Egy 1D UTÁLÓ voltam, aki mégis megvédte az egyik tagot... aztaa )
(Egy 1D UTÁLÓ voltam, aki mégis megvédte az egyik tagot... aztaa )
Hátha anyum közölné, hogy ő most megmondja a magáét neten, akkor közölném vele, hogy már nagycsaj vagyok, és meg tudom magamat védeni, sőt ilyen esetben sokkal inkább az inzultált félnek kéne magát megvédenie, ezzel mutatva másoknak azt, hogy nem anyuci szoknyája alá bújik. És igen, egy igazi férfi p*fán veri a másik férfit, ha valami obszcén, sértő szót mond rá vagy mondjuk a barátnőjére, de minimum megfenyegetné.
Az anyja pedig valóban csak a lovat adja alá, hisz IQ hiányos egyedekkel abszolút felesleges leállni vitatkozni, hisz úgysem tudod őt meggyőzni arról, hogy ő a hülye. Mondjuk ez az oltós duma elég gáz volt, és ezzel szerintem csak a nagy IQ nindzsák szintjére süllyedt le. Váljék egészségükre, ha nekik ez megteszi, de szerintem a megoldás az lenne, ha a fiókot letörölnék a francba. A tvitter amúgy sem egy értelmes dolog, maradjunk annyiban.
2 felhasználónak tetszik:
vida.veronika,
MadHatter
2013. május 28. 19:38
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Idézet (vida.veronika @ 2013.05.28. 19:14)
Akkor is gáz, hogy anyuci védi meg! Ha egy igazi férfi lenne odamenne és megverné az illetőt aki belé kötött! Nekem is sokszor beszólnak, de én emiatt nem fogok elbujdosni, meg itt megjátszani a bánatvirágot...
Gondolom Zayn anyukája önszántából regisztrált. Nem kérte meg rá. Hogy verje meg? Derítse ki hol lakik csak azért, hogy megverje?! Aztán persze, Zayn a rossz, mert a kötekedö kék-zöld foltokkal az újságok címlapján virítana. Akkor kiérdemelné a terrorista címet - ami nem mellesleg undorító. Ha kinyilvánítaná amit gondol, akkor meg ez menne: ''Mi baja van ennek már megint?'' Nem játsza sehol se a bánatvirágot, maximum magában. Nem ír ki olyan posztokat, amelyben siránkozik.
2013. május 28. 19:42
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline |
a családnak ez az egyik dolga!
2013. május 28. 19:45
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
de most miért kezdték el piszkálni megint?
2013. május 28. 19:45
Kezdjük az elején: miért lett utálat tárgya - ismét? Nem lehet, h valóban nyomós ok volt erre? Ha pl vallás miatt történt, akkor valóban bunkóság, de ha esetleg valakit szidalmazott, akkor megérdemelte. Azért az ok belekerülhetett volna a cikkbe, mert lehet, h más fénybe helyezné a dolgokat.
A másik: szép és jó, h az anyja kiáll mellette, elvégre ez egy szülő dolga, de neki sincs semmi joga senkit elmebetegnek hívni!
Zaynnek sem kéne minden utálkozó üzeneten kibukni.
Ez a sztori úgy gáz, ahogy van Még az is lehet, h kamu. Olyan tökösek ezek az 1Dsek, mégsem ők küldenek senkit el a francba, hanem a családtagjaik? Ez micsoda?
A másik: szép és jó, h az anyja kiáll mellette, elvégre ez egy szülő dolga, de neki sincs semmi joga senkit elmebetegnek hívni!
Ez a sztori úgy gáz, ahogy van Még az is lehet, h kamu. Olyan tökösek ezek az 1Dsek, mégsem ők küldenek senkit el a francba, hanem a családtagjaik? Ez micsoda?
2013. május 28. 19:52
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Idézet (Chelsy @ 2013.05.28. 19:45)
Kezdjük az elején: miért lett utálat tárgya - ismét? Nem lehet, h valóban nyomós ok volt erre? Ha pl vallás miatt történt, akkor valóban bunkóság, de ha esetleg valakit szidalmazott, akkor megérdemelte. Azért az ok belekerülhetett volna a cikkbe, mert lehet, h más fénybe helyezné a dolgokat.
TheDanush írta már, hogy úgy tudja, vallása miatt piszkálják.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.