Starity

Anyukája áll ki Zayn Malik mellett

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 28. 19:54 #81
LittleAngel26
LittleAngel26
új tag

StátuszLove me or leave me at London <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 75
Csatolások: 0
Azonosító: 198597
Szegény Zayn! Én is kiállnék mellette az tuti! biggrin.gif
2013. május 28. 19:57 #82
Mogyorócska
Mogyorócska
visszatérő vendég

Státusz"Etiam ille est fur,qui fidutiam hominum rapit."
Hozzászólás: 301
Azonosító: 187662
Jól tette! Nemtudom miért utálják. Nyilvánvalóan vannak olyan emberek, akik nembírják stbstb...de akkor miért utálják?! Vagy miért nem tartják meg maguknak a véleményüket? Senkit sem érdekel, hogy mekkora barmok!!
2013. május 28. 19:58 #83
Pocok
Pocok
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj egész nap!:) Sose tudhatod, ki fogja viszonozni!:)
Hozzászólás: 417
Azonosító: 186682
Teljesen igazuk van! Mire megy azzal valaki, ha utálkozik?o.0 Élje a saját életét.
2013. május 28. 20:02 #84
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet (Chelsy @ 2013.05.28. 19:45)
Kezdjük az elején: miért lett utálat tárgya - ismét? Nem lehet, h valóban nyomós ok volt erre? Ha pl vallás miatt történt, akkor valóban bunkóság, de ha esetleg valakit szidalmazott, akkor megérdemelte. Azért az ok belekerülhetett volna a cikkbe, mert lehet, h más fénybe helyezné a dolgokat.
A másik: szép és jó, h az anyja kiáll mellette, elvégre ez egy szülő dolga, de neki sincs semmi joga senkit elmebetegnek hívni!
Zaynnek sem kéne minden utálkozó üzeneten kibukni. 
Ez a sztori úgy gáz, ahogy van biggrin.gif Még az is lehet, h kamu. Olyan tökösek ezek az 1Dsek, mégsem ők küldenek senkit el a francba, hanem a családtagjaik? Ez micsoda? biggrin.gif

Számtalanszor bántották már a vallása , vagyis inkább az apukája vallomása miatt. Zayn nem igazán az a beszólogatós típus, nagyon ritkán használja a twitterét, ha fel megy, csakis azért, hogy olvasgassa a véleményeket - szóval nem hinném, hogy bármiféle rossz szót ejtet volna az illetőnek. Bizonyára rengeteg jó hangzású vélemény jut a szeme elé, de nem kis számban fordul elő olyan, amikor minden féle jelzőkkel boldogítják szerencsétlent - és ilyenkor nem az építő jellegű kritikára gondolok. Abban igazad van, hogy nem kellett volna az anyjának ilyeneket mondania, de gondolom nem ok nélkül tette, hiszen ki tudja, mit mondtak a fiára? Másrészt, ha te a nem tudom hányadik kritikát olvasod, amiben csak szidnak téged, nem borulnál ki? Én depressziós lennék nem tudom hány napig, nagyon a szívemre veszem az ilyeneket, talán Zayn is így van ezzel.
1 felhasználónak tetszik: WhiteRose.
2013. május 28. 20:04 #85
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
olyan szánalmasok azok az emberek, akiknek nincs jobb dolguk, mint utálkozni, halált kívánó üzeneteket küldeni a sztároknak. Komolyan, valakinek ennyire nincs élete??? SZÁNALOM.
Zayn anyukája helyesen tette, hogy megvédte a fiát; szerintem egy anyának még borzasztóbb lehet a gyűlölködő kommenteket olvasni, mint magának a zaklatottnak :/
2013. május 28. 20:07 #86
- törölt felhasználó -    
aranyos hogy megvédte
2013. május 28. 20:08 #87
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Státusz"Grunge, isn't that some gross shade of greenish orange?"
Hozzászólás: 138
Azonosító: 195923
selena arwa és ercsi2000: Látom még mindig nem értitek mit mondok! És most utoljára elmagyarázom: Egy férfi védje meg magát! És nyilván nem ő kérte meg rá az anyját, hogy ezt csinálja, de magáért akkor is kiállhatott volna! Többször nem kívánom ezt elismételni.
WhiteRose. Veled ellentétben én megnéztem azt a cikket amiben leírták, hogy törölte magát és amit kommentként írt az szerintem igenis gyerekes hiszti volt! De mindegy én nem akarok kislányokkal vitatkozni, úgyis mindig kitalálsz valami idióta érvet ellenem és csak rám uszítod a többi tagot...
Beyla veled egyetértek!
2013. május 28. 20:12 #88
Fruzsina123
Fruzsina123
új tag

Státusz"The show must go... all over the place... or something"
Hozzászólás: 98
Azonosító: 188567
Helyes hogy ki áll a fiáért... Nem tudom mért kell őt piszkálni, szerintem nem ártott senkinek...
2013. május 28. 20:13 #89
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
Idézet (vida.veronika @ 2013.05.28. 20:08)
selena arwa és ercsi2000: Látom még mindig nem értitek mit mondok! És most utoljára elmagyarázom: Egy férfi védje meg magát! És nyilván nem ő kérte meg rá az anyját, hogy ezt csinálja, de magáért akkor is kiállhatott volna! Többször nem kívánom ezt elismételni. 
WhiteRose. Veled ellentétben én megnéztem azt a cikket amiben leírták, hogy törölte magát és amit kommentként írt az szerintem igenis gyerekes hiszti volt! De mindegy én nem akarok kislányokkal vitatkozni, úgyis mindig kitalálsz valami idióta érvet ellenem és csak rám uszítod a többi tagot...
Beyla veled egyetértek!

Khm. rolleyes.gif
Idézet
Zayn Malik még tavaly augusztusban törölte Twitter-fiókját a sok gyűlölködő üzenet miatt, rá nem sokra viszont újra csatlakozott a mikrobloghoz.
Én elolvastam.
2013. május 28. 20:13 #90
Vera23 szív
Vera23 szív
visszatérő vendég

Státusz1D minden mennyiségben ez van <3 vélemény ?? :) nekem ok
Hozzászólás: 253
Azonosító: 181150
ez rendes tőle hogy megvédi
2013. május 28. 20:16 #91
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Idézet (WhiteRose. @ 2013.05.28. 20:13)
Khm.  rolleyes.gif  Én elolvastam.

Ja csak, hogy én nem erről a cikkről beszélek laugh.gif
2013. május 28. 20:19 #92
viktoriak01
viktoriak01
új tag
Hozzászólás: 43
Azonosító: 200567
Ez aranyos volt tőle. smileeee.gif
2013. május 28. 20:20 #93
selena arwa
selena arwa

Státuszdon't let them see
Hozzászólás: 777
Csatolások: 37
Azonosító: 134550
Idézet
vide.veronika 

Jó,sajnálom én értelmeztem félre,amit mondtál. sorry.gif
1 felhasználónak tetszik: WhiteRose.
2013. május 28. 20:21 #94
- törölt felhasználó -    
Természetes dolog volt tőle hogy megvédte a fiát, egy idő után mindenkinél betelik a pohár.
2013. május 28. 20:23 #95
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Idézet (selena arwa @ 2013.05.28. 20:20)
Jó,sajnálom én értelmeztem félre,amit mondtál. sorry.gif

Na végre! wink.gif
2013. május 28. 20:23 #96
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (TheDanush @ 2013.05.28. 20:02)
Számtalanszor bántották már a vallása , vagyis inkább az apukája vallomása miatt. Zayn nem igazán az a beszólogatós típus, nagyon ritkán használja a twitterét, ha fel megy, csakis azért, hogy olvasgassa a véleményeket - szóval nem hinném, hogy bármiféle rossz szót ejtet volna az illetőnek. Bizonyára rengeteg jó hangzású vélemény jut a szeme elé, de nem kis számban fordul elő olyan, amikor minden féle jelzőkkel boldogítják szerencsétlent - és ilyenkor nem az építő jellegű kritikára gondolok. Abban igazad van, hogy nem kellett volna az anyjának ilyeneket mondania, de gondolom nem ok nélkül tette, hiszen ki tudja, mit mondtak a fiára? Másrészt, ha te a nem tudom hányadik kritikát olvasod, amiben csak szidnak téged, nem borulnál ki? Én depressziós lennék nem tudom hány napig, nagyon a szívemre veszem az ilyeneket, talán Zayn is így van ezzel.

Én kedvenceim zömének - sajnos - nincsen semmilyen netes elérhetősége, sőt a legtöbb kedvencem egyáltalán nem is olvas sem bulvárt, sem fórumokat, és őszintén? Nekik van eszük. Mit meg nem adnék, hogy Jennifer Garner elérhető legyen, akkor tutira tele ömlengeném neki az egész Twitter üzenőfalát, hogy mennyire imádom és, hogy mennyi inspirációt merítettem belőle és az Alias sorozatából, de nem tudok, mert nincs fent sehol sem. Ő elhatárolta magát a fészbukktól, a tvittertől és mindentől, mert tudja nagyon jól, hogy primitív, b*nkó emberkék mindenhol vannak, akik a szálkát keresik benne. Most mond meg, mi a francnak olvasgat magáról valaki véleményeket? Engem hótra nem érdekelne az, hogy mit gondol rólam pár emberke, ha milliónyi rajongóm van és sok pénzem. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Ha én is foglalkoznék minden rossz kritikával, akkor már rég megöltem volna magamat és jelenleg sehol sem tartanék, s feladtam volna mindent. Megérdemli sorsát - ne olvasgasson ilyeneket és akkor nem lesz az ilyen elmeháborodottaktól depressziós hangulata, bár vajon mennyire ráérhet, hogy a gyerek ilyeneket olvasgat, hagyjuk meg. Én azt mondom, hogy értelmes, intelligens, érett nő nem ír ilyeneket és nem regisztrál fel, sőt tudnia kéne, hogy ezzel csak olajat önt a tűzre, s nem eloltja azt. Ilyen esetben a bántalmazottnak kell a sarkára állnia és megvédenie saját magát, hogy megmutassa a többieknek azt, hogy erős és nem lehet eltaposni. Persze, egy anya mindent megtesz a gyermekéért, de ez már szerintem valahol túlzás...
3 felhasználónak tetszik: vida.veronika, TheDanush, MadHatter
2013. május 28. 20:27 #97
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Az sem normális, aki gyűlölködő üzeneteket küld egy másik embernek, de ez a nő sem túl értelmes, ha képes regisztrálni és leállni agyhalottakkal vitatkozni. Szép dolog, hogy megvédi a fiacskáját, de nem a legokosabb módot választotta.
2 felhasználónak tetszik: vida.veronika, MadHatter
2013. május 28. 20:28 #98
- törölt felhasználó -    
Hát az anyuka se egy lángész. Még ez miatt is cseszegetni fogják, hogy nem tudja megvédeni magát és a mutterja pampog a Twitteren biggrin.gif Hát ez tényleg égő. Aki nem bírja feldolgozni a hírnevet, .... azt sajnálom xd
1 felhasználónak tetszik: vida.veronika
2013. május 28. 20:28 #99
gulyas.martina
gulyas.martina
új tag

StátuszRiporter: Barátnő vagy Directioner? Harry: Barátnő, aki Directioner :)
Hozzászólás: 1
Azonosító: 201418
Jól tették! Már én is nagyon unom az utálkozókat... -.- És még ők mondják magukat Directionernek.
2013. május 28. 20:32 #100
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3095
Azonosító: 123383
A kedves mama gondolom nagyon ráér biggrin.gif Értem én, hogy neki a fia szent, de a neten szájkaratézni névtelen, arctalan egyénekkel hosszú távon nem érdemes. A neten általában az ugat, akinek a való életben kuss a neve. C'est la vie.
2 felhasználónak tetszik: vida.veronika, Jolie_77
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok