Anyukája áll ki Zayn Malik mellett
2013. május 28. 19:54
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline |
Szegény Zayn! Én is kiállnék mellette az tuti!
2013. május 28. 19:57
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
Jól tette! Nemtudom miért utálják. Nyilvánvalóan vannak olyan emberek, akik nembírják stbstb...de akkor miért utálják?! Vagy miért nem tartják meg maguknak a véleményüket? Senkit sem érdekel, hogy mekkora barmok!!
2013. május 28. 20:02
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (Chelsy @ 2013.05.28. 19:45)
Kezdjük az elején: miért lett utálat tárgya - ismét? Nem lehet, h valóban nyomós ok volt erre? Ha pl vallás miatt történt, akkor valóban bunkóság, de ha esetleg valakit szidalmazott, akkor megérdemelte. Azért az ok belekerülhetett volna a cikkbe, mert lehet, h más fénybe helyezné a dolgokat.
A másik: szép és jó, h az anyja kiáll mellette, elvégre ez egy szülő dolga, de neki sincs semmi joga senkit elmebetegnek hívni!
Zaynnek sem kéne minden utálkozó üzeneten kibukni.
Ez a sztori úgy gáz, ahogy van Még az is lehet, h kamu. Olyan tökösek ezek az 1Dsek, mégsem ők küldenek senkit el a francba, hanem a családtagjaik? Ez micsoda?
A másik: szép és jó, h az anyja kiáll mellette, elvégre ez egy szülő dolga, de neki sincs semmi joga senkit elmebetegnek hívni!
Zaynnek sem kéne minden utálkozó üzeneten kibukni.
Ez a sztori úgy gáz, ahogy van Még az is lehet, h kamu. Olyan tökösek ezek az 1Dsek, mégsem ők küldenek senkit el a francba, hanem a családtagjaik? Ez micsoda?
Számtalanszor bántották már a vallása , vagyis inkább az apukája vallomása miatt. Zayn nem igazán az a beszólogatós típus, nagyon ritkán használja a twitterét, ha fel megy, csakis azért, hogy olvasgassa a véleményeket - szóval nem hinném, hogy bármiféle rossz szót ejtet volna az illetőnek. Bizonyára rengeteg jó hangzású vélemény jut a szeme elé, de nem kis számban fordul elő olyan, amikor minden féle jelzőkkel boldogítják szerencsétlent - és ilyenkor nem az építő jellegű kritikára gondolok. Abban igazad van, hogy nem kellett volna az anyjának ilyeneket mondania, de gondolom nem ok nélkül tette, hiszen ki tudja, mit mondtak a fiára? Másrészt, ha te a nem tudom hányadik kritikát olvasod, amiben csak szidnak téged, nem borulnál ki? Én depressziós lennék nem tudom hány napig, nagyon a szívemre veszem az ilyeneket, talán Zayn is így van ezzel.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRose.
2013. május 28. 20:04
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
olyan szánalmasok azok az emberek, akiknek nincs jobb dolguk, mint utálkozni, halált kívánó üzeneteket küldeni a sztároknak. Komolyan, valakinek ennyire nincs élete??? SZÁNALOM.
Zayn anyukája helyesen tette, hogy megvédte a fiát; szerintem egy anyának még borzasztóbb lehet a gyűlölködő kommenteket olvasni, mint magának a zaklatottnak :/
Zayn anyukája helyesen tette, hogy megvédte a fiát; szerintem egy anyának még borzasztóbb lehet a gyűlölködő kommenteket olvasni, mint magának a zaklatottnak :/
2013. május 28. 20:08
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
selena arwa és ercsi2000: Látom még mindig nem értitek mit mondok! És most utoljára elmagyarázom: Egy férfi védje meg magát! És nyilván nem ő kérte meg rá az anyját, hogy ezt csinálja, de magáért akkor is kiállhatott volna! Többször nem kívánom ezt elismételni.
WhiteRose. Veled ellentétben én megnéztem azt a cikket amiben leírták, hogy törölte magát és amit kommentként írt az szerintem igenis gyerekes hiszti volt! De mindegy én nem akarok kislányokkal vitatkozni, úgyis mindig kitalálsz valami idióta érvet ellenem és csak rám uszítod a többi tagot...
Beyla veled egyetértek!
WhiteRose. Veled ellentétben én megnéztem azt a cikket amiben leírták, hogy törölte magát és amit kommentként írt az szerintem igenis gyerekes hiszti volt! De mindegy én nem akarok kislányokkal vitatkozni, úgyis mindig kitalálsz valami idióta érvet ellenem és csak rám uszítod a többi tagot...
Beyla veled egyetértek!
2013. május 28. 20:12
Fruzsina123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 188567 offline |
Helyes hogy ki áll a fiáért... Nem tudom mért kell őt piszkálni, szerintem nem ártott senkinek...
2013. május 28. 20:13
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Idézet (vida.veronika @ 2013.05.28. 20:08)
selena arwa és ercsi2000: Látom még mindig nem értitek mit mondok! És most utoljára elmagyarázom: Egy férfi védje meg magát! És nyilván nem ő kérte meg rá az anyját, hogy ezt csinálja, de magáért akkor is kiállhatott volna! Többször nem kívánom ezt elismételni.
Beyla veled egyetértek!
Beyla veled egyetértek!
Khm.
Idézet
Zayn Malik még tavaly augusztusban törölte Twitter-fiókját a sok gyűlölködő üzenet miatt, rá nem sokra viszont újra csatlakozott a mikrobloghoz.
Én elolvastam.
2013. május 28. 20:13
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline |
ez rendes tőle hogy megvédi
2013. május 28. 20:16
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Idézet (WhiteRose. @ 2013.05.28. 20:13)
Khm. Én elolvastam.
Ja csak, hogy én nem erről a cikkről beszélek
2013. május 28. 20:19
viktoriak01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 200567 offline |
Ez aranyos volt tőle.
2013. május 28. 20:20
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Idézet
vide.veronika
Jó,sajnálom én értelmeztem félre,amit mondtál.
WhiteRose.
2013. május 28. 20:21
Természetes dolog volt tőle hogy megvédte a fiát, egy idő után mindenkinél betelik a pohár.
2013. május 28. 20:23
Idézet (selena arwa @ 2013.05.28. 20:20)
Jó,sajnálom én értelmeztem félre,amit mondtál.
Na végre!
2013. május 28. 20:23
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (TheDanush @ 2013.05.28. 20:02)
Számtalanszor bántották már a vallása , vagyis inkább az apukája vallomása miatt. Zayn nem igazán az a beszólogatós típus, nagyon ritkán használja a twitterét, ha fel megy, csakis azért, hogy olvasgassa a véleményeket - szóval nem hinném, hogy bármiféle rossz szót ejtet volna az illetőnek. Bizonyára rengeteg jó hangzású vélemény jut a szeme elé, de nem kis számban fordul elő olyan, amikor minden féle jelzőkkel boldogítják szerencsétlent - és ilyenkor nem az építő jellegű kritikára gondolok. Abban igazad van, hogy nem kellett volna az anyjának ilyeneket mondania, de gondolom nem ok nélkül tette, hiszen ki tudja, mit mondtak a fiára? Másrészt, ha te a nem tudom hányadik kritikát olvasod, amiben csak szidnak téged, nem borulnál ki? Én depressziós lennék nem tudom hány napig, nagyon a szívemre veszem az ilyeneket, talán Zayn is így van ezzel.
Én kedvenceim zömének - sajnos - nincsen semmilyen netes elérhetősége, sőt a legtöbb kedvencem egyáltalán nem is olvas sem bulvárt, sem fórumokat, és őszintén? Nekik van eszük. Mit meg nem adnék, hogy Jennifer Garner elérhető legyen, akkor tutira tele ömlengeném neki az egész Twitter üzenőfalát, hogy mennyire imádom és, hogy mennyi inspirációt merítettem belőle és az Alias sorozatából, de nem tudok, mert nincs fent sehol sem. Ő elhatárolta magát a fészbukktól, a tvittertől és mindentől, mert tudja nagyon jól, hogy primitív, b*nkó emberkék mindenhol vannak, akik a szálkát keresik benne. Most mond meg, mi a francnak olvasgat magáról valaki véleményeket? Engem hótra nem érdekelne az, hogy mit gondol rólam pár emberke, ha milliónyi rajongóm van és sok pénzem. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Ha én is foglalkoznék minden rossz kritikával, akkor már rég megöltem volna magamat és jelenleg sehol sem tartanék, s feladtam volna mindent. Megérdemli sorsát - ne olvasgasson ilyeneket és akkor nem lesz az ilyen elmeháborodottaktól depressziós hangulata, bár vajon mennyire ráérhet, hogy a gyerek ilyeneket olvasgat, hagyjuk meg. Én azt mondom, hogy értelmes, intelligens, érett nő nem ír ilyeneket és nem regisztrál fel, sőt tudnia kéne, hogy ezzel csak olajat önt a tűzre, s nem eloltja azt. Ilyen esetben a bántalmazottnak kell a sarkára állnia és megvédenie saját magát, hogy megmutassa a többieknek azt, hogy erős és nem lehet eltaposni. Persze, egy anya mindent megtesz a gyermekéért, de ez már szerintem valahol túlzás...
2013. május 28. 20:27
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Az sem normális, aki gyűlölködő üzeneteket küld egy másik embernek, de ez a nő sem túl értelmes, ha képes regisztrálni és leállni agyhalottakkal vitatkozni. Szép dolog, hogy megvédi a fiacskáját, de nem a legokosabb módot választotta.
2 felhasználónak tetszik:
vida.veronika,
MadHatter
2013. május 28. 20:28
Hát az anyuka se egy lángész. Még ez miatt is cseszegetni fogják, hogy nem tudja megvédeni magát és a mutterja pampog a Twitteren Hát ez tényleg égő. Aki nem bírja feldolgozni a hírnevet, .... azt sajnálom xd
vida.veronika
2013. május 28. 20:28
gulyas.martinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 201418 offline |
Jól tették! Már én is nagyon unom az utálkozókat... -.- És még ők mondják magukat Directionernek.
2013. május 28. 20:32
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
A kedves mama gondolom nagyon ráér Értem én, hogy neki a fia szent, de a neten szájkaratézni névtelen, arctalan egyénekkel hosszú távon nem érdemes. A neten általában az ugat, akinek a való életben kuss a neve. C'est la vie.
2 felhasználónak tetszik:
vida.veronika,
Jolie_77
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.