Starity

Anyukája áll ki Zayn Malik mellett

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 28. 20:38 #101
- törölt felhasználó -    
Végre egy Directioner, aki nem akarja elvenni az életemet, ha nem szeretem a srácokat meghajolo.gif meghajolo.gif
Azért kérdeztem amúgy, mert ez nem volt benne a cikkben, és nem igazán követem ezeket az utálkozós cikkeket. De sztem vallás miatt csesztetni valakit bunkóság.
Beylanak viszont mindenképp igazat adok. Thora Birchnek sincs se twittere, se facebookja, sehol nem érthető el, ő sem foglalkozik ilyen dolgokkal, és meg kell védenie magát, mert cseszegetni fogják, h "anyuci védte meg". Ilyenek az emberek.

Idézet (TheDanush @ 2013.05.28. 20:02)
Számtalanszor bántották már a vallása , vagyis inkább az apukája vallomása miatt. Zayn nem igazán az a beszólogatós típus, nagyon ritkán használja a twitterét, ha fel megy, csakis azért, hogy olvasgassa a véleményeket - szóval nem hinném, hogy bármiféle rossz szót ejtet volna az illetőnek. Bizonyára rengeteg jó hangzású vélemény jut a szeme elé, de nem kis számban fordul elő olyan, amikor minden féle jelzőkkel boldogítják szerencsétlent - és ilyenkor nem az építő jellegű kritikára gondolok. Abban igazad van, hogy nem kellett volna az anyjának ilyeneket mondania, de gondolom nem ok nélkül tette, hiszen ki tudja, mit mondtak a fiára? Másrészt, ha te a nem tudom hányadik kritikát olvasod, amiben csak szidnak téged, nem borulnál ki? Én depressziós lennék nem tudom hány napig, nagyon a szívemre veszem az ilyeneket, talán Zayn is így van ezzel.
4 felhasználónak tetszik: TheDanush, MadHatter, vida.veronika, Beyla
2013. május 28. 20:39 #102
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
"Éld az életedet, s*ggarc." Húúúú, de nagy oltás, tényleg! omg.gif Szerintem aligha van annál szánalmasabb, annál lejjebb, mint amikor egy -elvileg- komoly 41 éves nő lesüllyed 15-16 éves kislányok szintjére. Akaratlanul is felmerül bennem a kérdés, hogy miért ennyire kötelező a One Directiont látástól vakulásig szétisteníteni, mert esküszöm, mindenhonnan ezt nyomják az arcomba: a rajongók pszichopata módjára viselkednek, ha egy rossz szót is mondok az egydimenziós csodákról és akkor még az egyik csoda anyja is hisztizik, ha nem imádjuk a fiát... Hadd ne tudjam, hogy mi következik ez után. Talán meg fognak kövezni vagy mi? Egyébként nehogy már az anyucinak kelljen a Zaynt megvédeni... Pfff.
3 felhasználónak tetszik: vida.veronika, Jolie_77, Beyla
2013. május 28. 20:44 #103
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Nagyon unalmasak már ezek az utálkozók. Szálljanak már le a sztárokról, ők is csak emberből vannak.
2013. május 28. 20:52 #104
Phann99
Phann99
visszatérő vendég

Státuszhttp://Csakegyasokkozul.blog.neon.hu/
Hozzászólás: 155
Csatolások: 0
Azonosító: 198742
Ez nagyon aranyos.Azok a hülye emberek,akik fikázzák Őket,azokat tényleg le kellene állítani. biggrin.gif
2013. május 28. 21:01 #105
Brigi95.11
Brigi95.11
új tag
Hozzászólás: 73
Azonosító: 181357
De aranyos Patricia♥! Miért kell mindig baszogatni, most komolyan? Fasz kivan az ilyen idiótákból..-.-'
2013. május 28. 21:05 #106
- törölt felhasználó -    
Lehülyézitek az utálót, amikor biztos vagyok benne, hogy Ti is ugyanúgy leszóltok valamilyen sztárt. Egyikőtök sem különb wink.gif
2013. május 28. 21:14 #107
inez01
inez01
visszatérő vendég

StátuszAngyalok léteznek, és úgy hívják öket: barátok
Hozzászólás: 454
Azonosító: 198707
Jaj milyen aranyos heart.gif Én is kiállok Zayn mellett!! Repost.gif
2013. május 28. 21:15 #108
Nórii_xd
Nórii_xd

StátuszHisz szabad vagy az élet örök, a lélek végtelen.!
Hozzászólás: 510
Csatolások: 6
Azonosító: 195601
Aranyos az anyukájától smileeee.gif
hát én nem utálom őt...sőt... biggrin.gif
2013. május 28. 21:20 #109
Doddy White
Doddy White
visszatérő vendég

StátuszCher Llyod is Merried <3
Hozzászólás: 361
Azonosító: 193627
Ez aranyos volt az anyukájától <3 sajnálom szegényt
2013. május 28. 21:27 #110
lillu63
lillu63
új tag

StátuszPerfect boys only exist in books <3
Hozzászólás: 20
Csatolások: 1
Azonosító: 179009
jajjjjjjjj Malik mama *-----*
2013. május 28. 21:27 #111
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
MadHatter:
Általában egyet értek veled, de most rád fér egy kis szövegértés. Az "éld az életedet seggarc" üzenetet nem Zayn anyja írta, hanem a nővére. Mellesleg nem isteníteni kell a 1D-t, csak az alapvető tiszteletet meg kéne nekik adni, mint minden embernek, ez az, amit a sok rasszista csicska nem csinál. És végül nincs szó arról, hogy az anyjának kéne megvédeni, egyszerűen csak kiáll a fiáért, nem Zayn kérte, elhiheted.
2 felhasználónak tetszik: TheDanush, MadHatter
2013. május 28. 21:28 #112
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (Phann99 @ 2013.05.28. 20:52)
Ez nagyon aranyos.Azok a hülye emberek,akik fikázzák Őket,azokat tényleg le kellene állítani. biggrin.gif

Nahát. Mert néhány rajongót nem kell leállítani?! Olyanokat csinálnak, hogy nemigaz. Mi az már, hogy halálát kívánják annak, aki nem imádja a One Directiont vagy csak simán a véleményét mondja el? Ez szerinted normális reakció arra, ha valaki nem ugyan azt kedveli mint te? Mindegy is, úgyis olyan hülye vagyok, hogy mindjárt leszakad az ég, mert nem szeretem a Dimenziót. Ja bocsánat.

Idézet (Candy_attack @ 2013.05.28. 21:27)
MadHatter:
Általában egyet értek veled, de most rád fér egy kis szövegértés. Az "éld az életedet seggarc" üzenetet nem Zayn anyja írta, hanem a nővére. Mellesleg nem isteníteni ki a 1D-t, csak az alapvető tiszteletet meg kéne nekik adni, mint minden embernek, ez az, amit a sok rasszista csicska nem csinál. És végül nincs szó arról, hogy az anyjának kéne megvédeni, egyszerűen csak kiáll a fiáért, nem Zayn kérte, elhiheted.

Azt az idézetet nem az anyujára kapcsán említettem, hanem csak úgy általában mondtam, tudom, hogy a nővére írta. Viszont az istenítős dolgot úgy értettem, hogy ahány rajongóval találkoztam, szinte mindegyik már majdnem késsel jött nekem, hogy mi az hogy nem szeretem őket. Én csak azt mondtam neki, hogy nem tetszik a zenéjük, erreföl a csaj elkezdett anyázni ott nekem és leszögezte, hogy sz@r zenét hallgatok. Na az ilyen "rajongókra" értettem. Mint emberrel nincs sok bajom velük, nem igazán ismerem a Zayn vallásáról/nemeztiségéről szóló történetet, meg a rasszista szidkolózásokat, engem aztán ez nem érint. unsure.gif Kiáll a fiáért, az addig oké, de ha jobban belegondolt volna, láthatta, hogy csak olajat önt a tűzre... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, vida.veronika
2013. május 28. 21:30 #113
- törölt felhasználó -    
Malik mama!!! biggrin.gif Ez aranyos. *_*
2013. május 28. 21:39 #114
rozi12
rozi12

StátuszZayn and Brad <3
Hozzászólás: 1231
Azonosító: 199480
Kedvesa család, bírom őket! Főleg Zaynt... wub.gif smileeee.gif
2013. május 28. 21:41 #115
- törölt felhasználó -    
Egy anyának a gyereke a legfontosabb és védeni is fogja, mig tudja. Ezt meg is értem. De azt viszont nem, hogy az anyjának ezt miért is igy kellett tennie? Megoldhatta volna könnyűszerrel is. Hagyta volna a szitkozódást. Hiszen aki hülye, az az is marad. Erre ő is lesüllyed az ő szintjükre. Egyébként furcsa, hogy már 2-3 éve vannak rivaldafényben és trágár üzeneteket kapnak naponta, De! csak most jutott el arra a pontra, hogy ő is beregisztrál és megmondja hogy mi a szitu? Szóval, ezzel nem oldott meg sok mindent. Ebből az jön le elsőként, hogy az anyja védi a fiát, de az is, hogy Zaynke meg lapit mint egy diák a padban és nem mer kiállni magáért. Álljon a saját lábára, hiszen már 20 éves. Viselje el, hogy nem fogja mindenki isteni őt és a csapatát. Ő ezt az életvitelt választotta. Gondolhatta, hogy nem csak a 10-12 éves nyáladzó kislányok fognak neki szép kis üzeneteket küldeni.. Egyébként tudom milyen az amikor valakit bántanak.. Hiszen nem egyszer és nem kétszer éltem át egyéb számomra nem túl jó szituációt. De ezen túlléptem, és ezek után csak sz*rt*m mások pocskondiázására. Szóval meg kell tanulni minden helyzetet kezelni, mert nem lesznek mindig velünk a szüleink sem. Lesz sok eset mikor csak saját magunkra számithatunk akár.. 'és igen erre is fel kell készülni, egyszóval minden helyzetre fel kell készülni az életben. Olvasgatom, hogy több kifogásolni valót találnak benne (bőrszin,vallás). Ez valójában szomorú, hogy valaki ezzel bombázza az általa nem szimpatikus személyt. Az ilyeneknek tuti nincs ki a négy kereke. De ezt is kezelni kell, hiszen rengeteg embert bántanak, bántottak a sztárvilágban a bőrszine miatt. Gondolok pl. itt Rihannára, akiről hasonlót olvastam egy pár éve. Benne is megmaradtak a múlt sebei, de már amilyen a stilusa, könnyedén helyt tud állni magáért. Oké, Zayn egy érzékeny srác, igy másképp érzi át a dolgokat. De sajnos el kell fogadnia neki és a családjának is, hogy mindig lesznek utálkozók, akiknek nincs jobb dolguk, mint hogy a gép előtt ugassanak.
2013. május 28. 21:41 #116
- törölt felhasználó -    
Most csak azok jönnek hogy 'nem tudja magát megvédeni' akkor ti biztos nem tudjátok milyen magatok allatt lenni, és már teljesen lelkileg ki vagy.. mert egy undorító ember, nem magával törődik hanem másnak teszi tönkre az életét.. Nem tudom mikor fogják már fel hogy igenis a szavaknak súlya van. : )
2013. május 28. 21:41 #117
selena gomez 1
selena gomez 1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 467
Azonosító: 130627
jóhogy kiáll a fia mellett...
2013. május 28. 22:01 #118
GossipCat
GossipCat

Státusz"Az élet szép, de élni tudni kell.. Az élet egy harc, s benne győzni kell!" :)
Hozzászólás: 606
Csatolások: 30
Azonosító: 172074
még jó h kiáll mellette... bár ez meg a népszerűség ára... :///
2013. május 29. 05:45 #119
belieber4ever
belieber4ever

StátuszI wish we had another time I wish we had another place
Hozzászólás: 657