Azért kérdeztem amúgy, mert ez nem volt benne a cikkben, és nem igazán követem ezeket az utálkozós cikkeket. De sztem vallás miatt csesztetni valakit bunkóság.
Beylanak viszont mindenképp igazat adok. Thora Birchnek sincs se twittere, se facebookja, sehol nem érthető el, ő sem foglalkozik ilyen dolgokkal, és meg kell védenie magát, mert cseszegetni fogják, h "anyuci védte meg". Ilyenek az emberek.
Idézet (TheDanush @ 2013.05.28. 20:02)
Számtalanszor bántották már a vallása , vagyis inkább az apukája vallomása miatt. Zayn nem igazán az a beszólogatós típus, nagyon ritkán használja a twitterét, ha fel megy, csakis azért, hogy olvasgassa a véleményeket - szóval nem hinném, hogy bármiféle rossz szót ejtet volna az illetőnek. Bizonyára rengeteg jó hangzású vélemény jut a szeme elé, de nem kis számban fordul elő olyan, amikor minden féle jelzőkkel boldogítják szerencsétlent - és ilyenkor nem az építő jellegű kritikára gondolok. Abban igazad van, hogy nem kellett volna az anyjának ilyeneket mondania, de gondolom nem ok nélkül tette, hiszen ki tudja, mit mondtak a fiára? Másrészt, ha te a nem tudom hányadik kritikát olvasod, amiben csak szidnak téged, nem borulnál ki? Én depressziós lennék nem tudom hány napig, nagyon a szívemre veszem az ilyeneket, talán Zayn is így van ezzel.