MadHatter... Nem... Nem fogunk megkövezni..De mi Directionerek megtalálhatjuk a faced v a twittered vagy bármilyen oldalt ahol regisztráltva vagy és fenyegető űziket küldhetünk... Lehet Pszihopata állatok vagyunk de csak megvédjük a szeretteinket ahogy Zayn anyuja Zaynt.... Zayn nek olyan üzeneteket küldenek h: megcsaltad Perrie t halj meg.... Stb. Gondolom a te anyud v apud is beszállna a buliba ha ilyen üziket kapnál....és NEM kötelező szeretni a One Directiont de nem tettek semmi olyat h utálni kéne őket..
Hajráá ZAYN MAMI!!!!!!!))
Anyukája áll ki Zayn Malik mellett
2013. május 29. 09:16
csakegydirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 201144 offline |
szegény Zayn :'( anyukája meg nagyon kedves*-*
2013. május 29. 11:27
Most kajak le vagyok maradva. Miért is szálltak rá megint Zaynre?
2013. május 29. 11:49
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (vargaliv @ 2013.05.29. 06:47)
MadHatter... Nem... Nem fogunk megkövezni..De mi Directionerek megtalálhatjuk a faced v a twittered vagy bármilyen oldalt ahol regisztráltva vagy és fenyegető űziket küldhetünk... Lehet Pszihopata állatok vagyunk de csak megvédjük a szeretteinket ahogy Zayn anyuja Zaynt.. Zayn nek olyan üzeneteket küldenek h: megcsaltad Perrie t halj meg.. Stb. Gondolom a te anyud v apud is beszállna a buliba ha ilyen üziket kapnál..és NEM kötelező szeretni a One Directiont de nem tettek semmi olyat h utálni kéne őket..
Hajráá ZAYN MAMI!!))
Hajráá ZAYN MAMI!!))
Ne haragudj, de szerinted a fenyegetőzések is már olyan megszokottak, hogy általános jelenségnek is lehet venni? Tehát azon ne is lepődjek meg, ha valamelyik a halálomat kívánja? Hát köszi szépen. Védelmezésről meg az a véleményem, hogy erősen túlzásba viszitek. Zayn se lepődjön meg semmin, se a családja, hisz ez az egész a hírnévvel jár. Ők vállalták. Az én szüleimet meg kérlek ne keverd bele a dologba. Viszont azt tudom, hogy anyám soha nem állna le vitatkozni ilyenekkel, főleg nem süllyedne le a szintjükre, mert ennél azért értelmesebb. Igazából nincs is ideje ilyen marhaságokkal foglalkozni, nem a gép előtt tölti az életét, ahogy apám sem. Az ilyen üzenetekkel, mint amiket Zayn is kap egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni és kész. Egyébként nem utálom őket, én senkit sem utálok. Véleményem szerintem lehet, sőt, el is mondhatom, attól függetlenül, hogy istenítő vagy sem.
2 felhasználónak tetszik:
vida.veronika,
Beyla
2013. május 29. 12:24
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Kedves az anyukája : )))))
2013. május 29. 13:05
Ki az a szaréletű aki megint csesztetei? Az ilyen seggeknek nincs más dolguk csak Zayn piszkálni? Akadjanak már le róla!És huzzanak el a p*csába!
2013. május 29. 13:12
Bár sokan elmondták/leírták már előttem, de... Vannak millióan, akik nem szeretik őket, most lenyomozzátok a facebook profilomat vagy az e-mailemet és elkezdtek fenyegetni emiatt? Mondjuk azokat sem tudom megérteni, akik az interneten élik ki magukat. Mehetnék én is minden olyan sztár twitterére akit nem kedvelek, aztán írhatnék marhaságokat. De nem az a megoldás, hogy egyből válaszolgatni kezdünk minden negatív hozzászólásra, mert csak tovább szítjuk az értelmetlen vitát. Aki meg nem bírja a hírnevet, törölje le magát a közösségi oldalakról, vagy ne nézegesse a hozzászólásokat, üzeneteket, esetleg álljon ki magáért. Én sem hívom a rokonaimat, hogy osszák az észt.
2013. május 29. 13:19
Nagyon helyes,és továbbá is ki fog állni az utálkozók mellett!!!
2013. május 29. 13:21
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Szegény Zayn.Igaza van az anyukájának.És jo hogy kiáll mellette.
2013. május 29. 13:54
Én is ezt tenném a családtagok helyében:) Kitartást továbbra is:)♥
2013. május 29. 15:18
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline |
Milyen köcsögök léteznek ezen a világon??? Nem igaz...
2013. május 29. 15:45
katiehannahsmithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 128326 offline |
maradjunk annyiban, hogy Zayn anyukájának NINCS TWITTERE!!!!!!:@
2013. május 29. 15:56
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
Komolyan szinte soha nem kívántam valakinek rosszat vagy a halálát...de az ilyen emberek akik gyak. oknélkül utálkoznak vagy esetleg vallás miatt az mind dögöljön meg -.-"""
2013. május 29. 17:30
De most komolyan! Miért jó ez a rajongóknak ??! Nekem is a kedvencem Zayn de én annak örülök ha ő boldog és az a baj hogy elégge sok a bunkó ember ! Miért kell ilyet írni?
2013. május 30. 00:55
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Sajnos a rossz velemenyeket mindig olvassak szerencsetlenek :/ Pedig tobb millioan imadjuk Zaynt es csak a legjobbakat kivanjuk neki! Gondoljon arra, hogy mi itt vagyunk, es mindig is mellette leszunk! Az a hulye, aki irta, nem normalis en se birom selenat, de sose artanek neki, vagy irkalnek neki rosszakat. Az ilyenek meg gyerekek nem kell veluk foglalkozni. Barcsak elmondhatnam neki:) De csaladja ugyis megteszi <3
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.