Justin Bieberre kihívták a rendőrséget, de nem állt szóba velük
2013. május 28. 19:23
De azzal tisztában van, hogy házkutatási parancsnélkül nem léphetnek be bírtokára, szóval annyira még sem lehetett belőve, márha be volt, hogy nem szólt semmit, az is érthető, de az szerintem csak akkor számítana, ha már őrizetbe vették, mindenesetre okosan tette, hogy hallgatott, megtarthatná ezt a szokását.
2013. május 28. 19:25
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
hát ez is el van szállva a földtől az biztos. nem tudom mit képzel magáról. eddig nem volt vele bajom, olyan semleges volt, de mostmár irritáló már ha meglátom a nevét is. és nem a kinézete vagy a "nyálas számai" miatt, hanem mert ilyeneket csinál. megérdemelné h egyszer elkapja valaki és jól megverje aztán talán visszatérne a földre -.-
2013. május 28. 19:26
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Minden napra jut Bieber-botrány? Komolyan, már unom...
2013. május 28. 19:28
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Na ezt hıvják gyerekes viselkedésnek. Vállani kell a felelősséget és nem elbújni !
2013. május 28. 19:30
Hol vagytok, Belieberek? Popcornnal várom a hozzászólásaitokat.
2013. május 28. 19:33
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Nem valami felnőttes a viselkedése... És ez a gyerek több százezer tininek a példaképe, te jó isten...
2013. május 28. 19:34
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Valaki adjon választ a kérdésemre! MIÉRT NEM LEPŐDÖM MÁR MEG???????????????????????????????????????????????????
2013. május 28. 19:38
Ha ez valóban igaz, jelentsék is csak fel! Egy csomó tini képes ittasan/drogosan vezetni, büntessék is meg! Még a végén megöl valakit! Vagy saját magát! Ez tényleg nem játék!
2013. május 28. 19:45
Szegény asszony meghibbant. Erre jobbat nem tudok mondani....
2013. május 28. 19:46
Dangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195848 offline |
Talán az édesanyja mégsem olyan jó példakép. Valahogy csak előjött a gyerek tudatalattiából a kis kori sok sz*rság, amit megélt az anyjával. Nem olyan szent az a nő, mint amilyennek be volt állítva. Sajnálom valamilyen szinten JB-t, de tény, hogy már nem 10 éves, és megélt egy s mást. Lehetne annyi esze, hogy reálisan gondolkodik és nem száll el. Még ettől a hatalmas nyomástól sem, mivel várható volt a hisztéria körülötte. Az biztos, hogy ha elindult a lejtőn, onnan nem mászik fel többet, a normális rajongóit pedig lassacskán elveszíti. Egyszerűen megbomlik a bizalom és a "hitük".
2013. május 28. 19:47
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline |
Tessék, Belieber vagyok....és mit magyarázzak ezen?
Nem tudok mit csinálni, de bár tudnék valahogy segíteni neki.. de ez van. Mivel több millió kilométerre van tőle, nem tehetek mást, mint hogy imádkozom érte és max. Twitteren írok neki, hátha látja (mégegyszer).
Csak remélem, hogy túl lesz rajta. És én akkor is mögötte állok, akár mit csinál. Ja, és Biebs nem hiszi magát a világ urának. Tény, hogy van önbizalma, nem is kevés, talán túl sok is, de ez van. Azért tény, hogy van mire büszkének lennie. Majd ha elértél annyit, amennyit Ő, majd akkor legyen nagy az arcod... Kíváncsian várom.
Na, most örültök? Ez a véleményem. Hozzászóltam. Remélem ízlett a popcorn (hogy akadt volna meg a torkodon te birka.)
Nem tudok mit csinálni, de bár tudnék valahogy segíteni neki.. de ez van. Mivel több millió kilométerre van tőle, nem tehetek mást, mint hogy imádkozom érte és max. Twitteren írok neki, hátha látja (mégegyszer).
Csak remélem, hogy túl lesz rajta. És én akkor is mögötte állok, akár mit csinál. Ja, és Biebs nem hiszi magát a világ urának. Tény, hogy van önbizalma, nem is kevés, talán túl sok is, de ez van. Azért tény, hogy van mire büszkének lennie. Majd ha elértél annyit, amennyit Ő, majd akkor legyen nagy az arcod... Kíváncsian várom.
Na, most örültök? Ez a véleményem. Hozzászóltam. Remélem ízlett a popcorn (hogy akadt volna meg a torkodon te birka.)
2013. május 28. 19:47
... mi lesz még?
drog még mindig? ilyen sz*r az élete? -nem hinném ... .xx
drog még mindig? ilyen sz*r az élete? -nem hinném ... .xx
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.