Justin Bieberre kihívták a rendőrséget, de nem állt szóba velük
2013. május 29. 11:35
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Én azt nem szeretem, amikor a rendőröktől megkérdezi: Tudják,, ki vagyok én?
Amúgy a régi barátai megmondták, hogy sohasem volt ilyen a hírnév előtt.
Amúgy a régi barátai megmondták, hogy sohasem volt ilyen a hírnév előtt.
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
ViviOsztCshőő
2013. május 29. 11:41
Idézet (Lucyan @ 2013.05.29. 11:35)
Én azt nem szeretem, amikor a rendőröktől megkérdezi: Tudják,, ki vagyok én?
.
.
Tudják, és kit érdekel? Bűnt követett el? Igen. Akkor meg kit érdekel, hogy híres-e, vagy sem? Senkit.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. május 29. 12:23
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
De nagy pofája van...
Charlotte Benning
2013. május 29. 12:37
Ez a gyerek már egyre szánalmasabban viselkednek,de a bíbör rajongók is.
2013. május 29. 13:16
Annabelleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 202711 offline |
Candy_attack őszintén? te nem védenéd meg a kedvencedet? nem tudom , hogy milyen alapon vagy képes a beliebereket ilyen szinten lealázni! vegyél már vissza egy kicsit!
DestinyD
2013. május 29. 13:20
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline |
Na és ha tényleg megtörtént hol vannak a képek? az 'igazi"(tényleg megtörtént) eseteknél a paparazzól kindíg ottvannak. akkor hol vannak a képek? én csak akkor hiszem el ha mutatnak képet/videót. Amúgy már nem azért de egy bedrogozott ember csak ugy simán nem küldi el a rendőröket mert a rendőrök látták volna rajta h bevan drogozva. Nah ennyit elről. De miért pletykáltok ennyit Bieberről. nembírnátok leszállni róla? amugy amennyit gyűlölködtök rajta youtube-on és dislike-oljátok ezzel ő még pénzt is szerez és tudomást sem vesz rólad. Ugyhogy...
2013. május 29. 14:25
DestinyDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 43 Csatolások: 10 Azonosító: 200676 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2013.05.29. 07:29)
Jézusom... A belieberek a legszánalmasabb, legprimitívebb, legostobább, leggyökerebb rajongó tábor az egész világon. Egy ilyen után még biebert véditek? Meg azt mondjátok, hogy a szomszédok költözzenek el? A pofám leszakad. Ennek a szánalmas kis senkinek már rég a börtönben kéne lennie, mivel emberek életét fenyegeti. Én, ha a szomszédja lennék, az biztos, hogy már fejbeb@sztam volna egy baseball ütővel.
Az egy dolog, hogy nem szereted Justint, de hogy már a Belieberekre is ilyen dúrván (és mellesleg szánalmasan) kell rászólni, az már gáz. Rajongók vagyunk, semmivel se több vagy kevesebb egy Directioner-nél, vagy bárkinél. Nekünk miért ne járna ki hogy megvédjük a kedvencünket? Na? Semmi jogotok nincs így lekezelni minket... Gondolom te is véded a kedvenceidet, szóval, nem értelek.
A cikkhez hozzászólva..: Hol vannak a képek/videók?? Gondoljátok hogy pont egy ilyen nagy eseménynél nem készülnének képek, mikor helikopterrel mennek Justin után.? Ne szivassatok..Meg akkor már a valós, ismétlem !VALÓS! híreket feltűntető tv adók, újságok, nem írnának róla? Naiv embereket is csőbe lehet húzni, elég könnyen.
2013. május 29. 14:50
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
A sok kedves rajongó képet,és videót kér.No de ha lennének mellékelve,ti még akkor sem hinnétek el semmit.Amikor Justin szintén drogozott,akkor is a hasonmására fogtátok,később persze Justin is bevalotta.Titeket,kedves Belieberek,szerintem semmivel sem lehet meggyőzni,mert számotokra Justin teszi ki a világot és a merő tökéletességet,neki mindent el lehet nézni,mert persze mindenki hibázik.Aha,persze.Viszont 19 évesen már meg kéne tanulni viselkedni,és ha egyszer már egy ekkora lehetősége van,hogy világsztár lett (amit szerény véleményem szerint nem is érdemelt meg),legalább becüslné ezt meg,de nem,Bieber azt hiszi,mindent megtehet,és erre ti előszeretettel bólogattok.Hát kérlek szépen,itt kezdődik a probléma.
Charlotte Benning,
Lizania
2013. május 29. 14:55
Idézet (DestinyD @ 2013.05.29. 14:25)
Az egy dolog, hogy nem szereted Justint, de hogy már a Belieberekre is ilyen dúrván (és mellesleg szánalmasan) kell rászólni, az már gáz. Rajongók vagyunk, semmivel se több vagy kevesebb egy Directioner-nél, vagy bárkinél. Nekünk miért ne járna ki hogy megvédjük a kedvencünket? Na? Semmi jogotok nincs így lekezelni minket... Gondolom te is véded a kedvenceidet, szóval, nem értelek.
Nem azért, de ti is jól el szoktátok hordani azokat mindennek, akik nem istenítik ezt a gyereket. Sőt, néhányatok olyanokat ír - a "dögölj meg!" még enyhének számít -, hogy komolyan, én pirulok helyettetek. Mellesleg, ha TI lekezelitek azt, akinek más véleménye van erről a kiskölyökről, mégis mit vártok? Legyetek rajongók, de lássatok ki a rózsaszín ködfelhő mögül, és viseljétek el, hogy vannak, akiknek a véleménye nem egyezik a tiétekkel. És ellentétben a rajongók 99%-ával, a nem rajongók közül a legtöbben nem anyáznak. A véleményeteket kulturáltan is lehet közölni.
ViviOsztCshőő,
Lizania
2013. május 29. 15:08
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline |
szánalom az egész ember fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj
Charlotte Benning,
Szandiiii
2013. május 29. 15:14
Idézet (DestinyD @ 2013.05.29. 14:25)
A cikkhez hozzászólva..: Hol vannak a képek/videók?? Gondoljátok hogy pont egy ilyen nagy eseménynél nem készülnének képek, mikor helikopterrel mennek Justin után.? Ne szivassatok..Meg akkor már a valós, ismétlem !VALÓS! híreket feltűntető tv adók, újságok, nem írnának róla? Naiv embereket is csőbe lehet húzni, elég könnyen.
Igaz, igaz, sem a New York Times, sem egyik nagy napilap sem közölte a "fantasztikus hírt", csak néhány szennylap, amit ugye bulvársajtó címén szokás emlegetni.
2013. május 29. 15:33
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Börtönbe vele, ott a helye.
Charlotte Benning,
Lizania
2013. május 29. 15:53
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline |
Nem lesz ennek így jó vége... :/
Charlotte Benning
2013. május 29. 16:02
B vivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.02. Hozzászólás: 825 Csatolások: 2 Azonosító: 168403 offline |
Istenem!!! miért nem tud végre egy kicsit észhez térni??!!Ennek nem lesz jó vége!!
Charlotte Benning
2013. május 29. 16:51
Brix3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 198914 offline |
Nem értem ezt a gyereket. Mostanában minden az ő hülyeségeivel van tele, mit akar ezzel elérni? A végén börtönben fog kikötni.
És lám ő egy 19 éves érett férfiú Köze nincs hozzá.
És lám ő egy 19 éves érett férfiú Köze nincs hozzá.
Charlotte Benning,
Lizania
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.