DestinyD:
Megvédem a kedvenceimet, de ha ilyenek csinálnának elítélném őket, mivel van különbség a rajongás és a megszállott imádás között. Ha bieber embert ölne, te azért sem hibáztatnátok, ezért írtam, hogy a sok elvakult belieber nem normális. Az, hogy lekezellek titetek a ti hibátok, mivel úgy viselkedtek, mint az öt éves óvodások a kedvencetekkel együtt. Bieber nem való sztárnak, nem mutat példát, csak a botrányai vannak és emberileg is gusztustalan. Lehet szeretni a "zenéjét", de a viselkedése kritikán aluli és akiben van egy kis jóérzés, az elítéli. Az is az ember IQ szintjét mutatja, hogy milyen kedvencet választ magának és hogy mit képes lenyelni.
Annabelle:
Neked is csak azt tudom mondani, hogy ha az én kedvencem viselkedne így, nem védeném meg, sőt elgondolkodnék, hogy egyáltalán miért is szeretem. És igen, lehet, hogy egy kicsit durván fogalmaztam, de csak azért, mert agyvérzést kapok az emberi hülyeségtől, amit itt produkáltok.
Justin Bieberre kihívták a rendőrséget, de nem állt szóba velük
2013. május 29. 17:39
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
2013. május 29. 17:55
Bius13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 166286 offline |
eheh mostanság igencsak rájár a rúd
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 29. 18:48
szabka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 198639 offline |
Charlotte Benning :Könyörgöm ugorj már a rózsaszín ködfelhő című szövegeiden!Nincs rózsaszín ködfelhő,legalábbis nálam nincs,úgyhogy nem beszélj többes számban!Nem tudom mikor fogod már megunni,de én már nagyon unom!Nagyon tudnám értékelni,ha tovább lépnél!
2013. május 29. 19:00
Delenavampireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 191305 offline |
erre is mindent megpóbálnak már rákenni csak azért van a felhajtás mert híres..!
2013. május 29. 19:11
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Miértnem lepődtem meg?
2013. május 29. 19:16
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Mostanában eléggé sok botránya van... Justin tényleg kezd kilépni abból a kisfiús imidzsből amit anno rá aggattak.
Charlotte Benning
2013. május 29. 19:30
Idézet (Candy_attack @ 2013.05.29. 17:39)
DestinyD:
Megvédem a kedvenceimet, de ha ilyenek csinálnának elítélném őket, mivel van különbség a rajongás és a megszállott imádás között. Ha bieber embert ölne, te azért sem hibáztatnátok, ezért írtam, hogy a sok elvakult belieber nem normális. Az, hogy lekezellek titetek a ti hibátok, mivel úgy viselkedtek, mint az öt éves óvodások a kedvencetekkel együtt. Bieber nem való sztárnak, nem mutat példát, csak a botrányai vannak és emberileg is gusztustalan. Lehet szeretni a "zenéjét", de a viselkedése kritikán aluli és akiben van egy kis jóérzés, az elítéli. Az is az ember IQ szintjét mutatja, hogy milyen kedvencet választ magának és hogy mit képes lenyelni.
Annabelle:
Neked is csak azt tudom mondani, hogy ha az én kedvencem viselkedne így, nem védeném meg, sőt elgondolkodnék, hogy egyáltalán miért is szeretem. És igen, lehet, hogy egy kicsit durván fogalmaztam, de csak azért, mert agyvérzést kapok az emberi hülyeségtől, amit itt produkáltok.
Annabelle:
Teljesen egyetértek veled. Én szeretem Justint, és sokszor gondolkoztam el azon, amit te is írtál, hogy miért szeretem még mindig, a botrányai ellenére. De nem nagyon találok rá válaszokat. Lehet, velem van a baj, de megutálni sem akarom. Mindig mondom magamban, hogy na jó, megbocsátom neki a hülyeségeit, de nem felejtem el. Pedig tényleg nagyon örültem, amikor már így mostanában nem voltak botrányai. Ha lesz még egy ennél is súlyosabb botránya (gyorshajtás miatt elüt valakit, meg ilyesmik), akkor nem fogom tovább védeni, és elnézni ezeket, és emberileg rohadt nagyot fogok csalódni benne. Félek, hogy e botrányán kívül lesz még rosszabb is. És szerintem lesz is...
Charlotte Benning
2013. május 29. 19:40
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (szabka98 @ 2013.05.29. 18:48)
Charlotte Benning :Könyörgöm ugorj már a rózsaszín ködfelhő című szövegeiden!Nincs rózsaszín ködfelhő,legalábbis nálam nincs,úgyhogy nem beszélj többes számban!Nem tudom mikor fogod már megunni,de én már nagyon unom!Nagyon tudnám értékelni,ha tovább lépnél!
Ne haragudj, de nem ez látszik
Charlotte Benning
2013. május 29. 19:53
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline |
Ezt küldöm..
a szomszédoknak: Örülök, hogy szóltatok a rendőrségnek és részvétem.
Justin Biebernek: Remélem magadhoz térsz és remélem, hogy lecsuknak.
a szomszédoknak: Örülök, hogy szóltatok a rendőrségnek és részvétem.
Justin Biebernek: Remélem magadhoz térsz és remélem, hogy lecsuknak.
Charlotte Benning
2013. május 29. 19:55
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
ViviOsztCshőő:
OMFG egy normális belieber. o.O Nem hittem, hogy léteztek, de köszönöm, hogy vagy. XD
OMFG egy normális belieber. o.O Nem hittem, hogy léteztek, de köszönöm, hogy vagy. XD
ViviOsztCshőő
2013. május 29. 20:00
Idézet (Candy_attack @ 2013.05.29. 19:55)
ViviOsztCshőő:
Köszönöm a bókot. Vannak normális belieberek is, csak nagyon kevés.
2013. május 29. 20:03
Norcyyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 159532 offline |
Beliber vagyok, és imádom őt, de szerintem néha túlzásba viszi ezt az egészet!! És néha már nem enyhíti a tetteit az a tény, hogy világsztár!! De akkor is IMÁDOM ŐT!! <3
2013. május 29. 20:06
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Már megint egy Biebs ügy. Nem unja még?
2013. május 29. 20:50
Miért kell ennyire felkapni ezt a drog dolgot?! Justinon kívül még úgy ezer másik sztár is drogozik azokat meg persze leszarják. Fel kellené nőni és rájönni arra hogy Justin 19 éves nemsokára 20, azt csinál amit akar.Azért mert 13-15 éves rajongói vannak azért kelljen úgy viselkednie mint egy szent??!... -.-
2013. május 29. 20:57
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Őszinte leszek,fogalmam sincs,h Justin fejében mi játszódik le mostanában.Pedig épp a cikk elolvasása előtt nézegettem a twitter kiírásait,örültem is,h végre visszajött kicsit csiripelni a "szünete" után.Nagyon normálisan és kedvesen írt,rengeteg rajongónak.Erre ez a hír fogad...
Kezdtem örülni,h az utóbbi időben nincs botrány körülötte,viszont ezzel nem sikerült rám épp pozitív benyomást tennie.Értem én,h nagy a nyomás körülötte és rengeteg támadják.Egyértelmű,h ez senkinek sem esik jól.Én se szeretem,ha folyamatosan csak utálatot kap,de erre nem az a megoldás,h így viselkedik.Én legalábbis ezt tudom elképzelni,h emiatt nyúlt szerekhez.
A másik lehetőség az,h "csak szimplán" fejébe szállt a körülötte lévő felhajtás.Ha sok is az utálója,legalább annyi a rajongója.Akik közül sajnos igen sokan nagyon elvakultan imádják,és istenítik minden mozdulatát.Twitteren rengeteg ilyennel sikerült összefutnom...Van,mikor én szégyellem magam egy-két beszólás miatt,amit 1-2 amerikai rajongó is ír azoknak,akik nem szeretik Justint.
Akármi is legyen emögött a viselkedés mögött,a véleményem ugyanaz marad:Justinnak tényleg kéne tartani egy jó alapos fejmosást,amíg valakinek végre sikerül elmagyaráznia neki,h ezt így nem lehet tovább folytatni.Van egy fajta "egészséges önértékelés",de Justin meglátásom szerint kezd nem igazán ebbe a kategóriába tartozni...Tényleg vissza kéne vennie,mert hiába szeretem őt és vagyok rajongója 4 éve,kezd nekem is sok lenni 1-2 alkalommal a magatartása.
Kezdtem örülni,h az utóbbi időben nincs botrány körülötte,viszont ezzel nem sikerült rám épp pozitív benyomást tennie.Értem én,h nagy a nyomás körülötte és rengeteg támadják.Egyértelmű,h ez senkinek sem esik jól.Én se szeretem,ha folyamatosan csak utálatot kap,de erre nem az a megoldás,h így viselkedik.Én legalábbis ezt tudom elképzelni,h emiatt nyúlt szerekhez.
A másik lehetőség az,h "csak szimplán" fejébe szállt a körülötte lévő felhajtás.Ha sok is az utálója,legalább annyi a rajongója.Akik közül sajnos igen sokan nagyon elvakultan imádják,és istenítik minden mozdulatát.Twitteren rengeteg ilyennel sikerült összefutnom...Van,mikor én szégyellem magam egy-két beszólás miatt,amit 1-2 amerikai rajongó is ír azoknak,akik nem szeretik Justint.
Akármi is legyen emögött a viselkedés mögött,a véleményem ugyanaz marad:Justinnak tényleg kéne tartani egy jó alapos fejmosást,amíg valakinek végre sikerül elmagyaráznia neki,h ezt így nem lehet tovább folytatni.Van egy fajta "egészséges önértékelés",de Justin meglátásom szerint kezd nem igazán ebbe a kategóriába tartozni...Tényleg vissza kéne vennie,mert hiába szeretem őt és vagyok rajongója 4 éve,kezd nekem is sok lenni 1-2 alkalommal a magatartása.
ViviOsztCshőő
2013. május 29. 21:13
szabka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 198639 offline |
Remélem most már semmi veszélyes ügybe nem fog keveredni,mert tényleg egyre kevesebben támogatják!Remélem tanul ebből a hibából és észhez tér!Egyre rosszabb társaságokba keveredik,és ez nincs rá jó hatással!Kéne neki valaki,aki mindig mellette van,és ha rossz passzban van felvidítja,mert,ha nincs,a drogokba fog menekülni!Én viszont belieber vagyok,és az is maradok,de gondolom ezzel nem csak én vagyok így!
2013. május 29. 21:45
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline |
Eleinte csak azt hittem , hogy csak rá jött az a bizonyos 5 perc , de most már inkább arra gyanakodok , hogy direkt csinálja , vagy változtatni akar az imidzsén ,vagy fél hogy lecserélik , és ezért direkt hallat magáról , vagy tényleg ekkora barom .Kinézem ebből a kis senkiházi buziból ...
Charlotte Benning
2013. május 29. 21:53
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline |
Sokan írták , hogy már 19 éves , és azt csinál amit akar , és hogy más sztárok is drogoznak .
Igazatok van , de világszár és rengeteg rajongója van , akik nem csak hogy szeretik , de példát is vesznek róla . Ezért neki sem kellene így viselkednie . A többi sztár aki drogozik , annak a nagy része nem példakép , és a még jó kislány/kisfiúként megismert sztárok drogos ügyeit is éppen ennyire felfújják
Igazatok van , de világszár és rengeteg rajongója van , akik nem csak hogy szeretik , de példát is vesznek róla . Ezért neki sem kellene így viselkednie . A többi sztár aki drogozik , annak a nagy része nem példakép , és a még jó kislány/kisfiúként megismert sztárok drogos ügyeit is éppen ennyire felfújják
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.