Honnan jött és hol tart a vámpírőrület?
2013. május 29. 20:11
Hachiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 171199 offline |
Vlad Tepeshez vagyis Draculához visszatérve, miért hallgatjuk el azt az apró részletet, hogy Hunyadi Mátyás bebörtönözte Visegrádon 12 évre, majd ő is gyilkoltatta meg?
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
2013. május 29. 20:14
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline |
Kitűnő cikk lett,régóta vártam már egy ilyenre Gratulálok a cikk írójának.Nálam az Interjú a vámpírral a jéghegy csúcsa(és nem csak ebben a műfajban),életem legmeghatározóbb filmélménye volt.Egy kicsit viszont kevesellem a bemutatott filmeket,lehetett volna többet is bemutatni,de így is nagyon jó cikk lett!
2013. május 29. 20:20
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Az alkonyat még csak véletlenül sem vámpíros az inkább gyerekes...
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. május 29. 20:21
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
szeretem a vámpirnaplokat geyik kedvencem de meg néznék 1 olyan filmet ahol a vámpírok gonoszak mert manapság nem csinálnak olyan csak régi filmekben láthatunk olyan ahol a vámpir gonosz de azok rossz a megvalosítás hiszen nem voltak olyan filmes eszközök mint most
2013. május 29. 20:31
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Az összes Vámpírnaplók könyvet olvastam a 6. részig, és anno akkor még nagyon szerettem a könyvet és a sorozatot is. Azóta nem igazán izgat egyik sem, de azt továbbra sem cáfolom, hogy ritka jó sztori. Az Alkonyat-filmekhez is volt szerencsém (a könyveket nem olvastam és nem is tervezem), mind a nemtudomhány részhez. A történet maga itt sem lenne rossz, de nagyon logikátlan (tudom, már az írónő is kidumálta a dolgot, de én még mindig Bella és Edward lányának a "létrejöttén" filózom - de nem ez az egyetlen bugyutaság benne).
Akárhogy is, a vámpírokat általánosságban még mindig szeretem. ^^
Nagyon jó cikk!
Milyen halál édes az a denevér ♥
Akárhogy is, a vámpírokat általánosságban még mindig szeretem. ^^
Nagyon jó cikk!
Milyen halál édes az a denevér ♥
2013. május 29. 20:32
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Az első felét a vámpírokról elolvastam, az nagyon érdekes lett és jó alapja a cikknek De Csillám Barbie és Csillám Ken már kevésbé érdekelt, köze nincs a vámpírokhoz.
Persze a lényeget értem, félreértés ne essék, honnan hova jutott az egész.
Persze a lényeget értem, félreértés ne essék, honnan hova jutott az egész.
2013. május 29. 20:42
fashionmakeupúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 202769 offline |
drakula még vért szívott, nem péniszt...
2013. május 29. 20:46
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Nagyon jó és érdekes cikk lett!
Az Interjú a vámpírral az egyik kedvenc filmem, hiába készült jóval azelőtt, hogy megszülettem volna.
A tvájlájt-beli sziporkázó tündérkéket még mindig nem hiszem, hogy jogosan lehet vámpíroknak nevezni. Ez persze csak magánvélemény.
A Vámpírnaplók sorozatot is nézem és a könyveket is olvastam. A könyv sokkal misztikusabb, és egy csomó szereplő teljesen más mint a sorozatban, de ettől függetlenül tetszett, még így is, hogy a sorozatot már rég néztem amikor elolvastam a köteteket. A sorozat pár fokkal jobb, és a vámpírokban legalább annyi pozitívum van, hogy nem csillognak a napon, és tényleg szívnak vért.
Az Interjú a vámpírral az egyik kedvenc filmem, hiába készült jóval azelőtt, hogy megszülettem volna.
A tvájlájt-beli sziporkázó tündérkéket még mindig nem hiszem, hogy jogosan lehet vámpíroknak nevezni. Ez persze csak magánvélemény.
A Vámpírnaplók sorozatot is nézem és a könyveket is olvastam. A könyv sokkal misztikusabb, és egy csomó szereplő teljesen más mint a sorozatban, de ettől függetlenül tetszett, még így is, hogy a sorozatot már rég néztem amikor elolvastam a köteteket. A sorozat pár fokkal jobb, és a vámpírokban legalább annyi pozitívum van, hogy nem csillognak a napon, és tényleg szívnak vért.
2013. május 29. 20:50
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Az alkonyatról én sem mondanám, hogy vámpíros. Legalábbis nem igazi vámpíros. Jó, klassz hogy vannak képességeik, és b*romi gyorsak meg erősek, de akkor is.
2013. május 29. 20:58
Nagyon jó cikk lett!!
Anne Rice-nak nem csak az Interjú a vámpírral az egyetlen ilyen könyve ami ezzel kapcsolatos és filmvászonra vitték. Ott van például a A kárhozottak királynője.
A küszöböshöz pedig még annyit, hogy miután behívtak egy vámpírt vissza lehet vonni a meghívást és akkor ismételten nem tud bemenni a házba.
Egyébként a Vámpír, a vérfarkas és a szellem, a címével ellentétben nagyon jó sorozat. ((: Ajánlom azoknak akik szeretik a vámpíros, vérfarkasos, szellemes történeteket. ^^
Anne Rice-nak nem csak az Interjú a vámpírral az egyetlen ilyen könyve ami ezzel kapcsolatos és filmvászonra vitték. Ott van például a A kárhozottak királynője.
A küszöböshöz pedig még annyit, hogy miután behívtak egy vámpírt vissza lehet vonni a meghívást és akkor ismételten nem tud bemenni a házba.
Egyébként a Vámpír, a vérfarkas és a szellem, a címével ellentétben nagyon jó sorozat. ((: Ajánlom azoknak akik szeretik a vámpíros, vérfarkasos, szellemes történeteket. ^^
2013. május 29. 21:06
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Nagyon érdekes, jól összeszedett cikk lett. Bár a filmes példákból hiányolom a Pengét, az egyetlen vámpírtörténetet, amit szeretek
Oh, és a Holdfény című sorozatot
Oh, és a Holdfény című sorozatot
2013. május 29. 21:08
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
ez a cikk fantasztikus let....amugy Dracula kastélya gyönyörű bentről is
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.