Honnan jött és hol tart a vámpírőrület?
2013. június 01. 15:04
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
nagyon jó cikk lett !!
2013. június 01. 16:01
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Nagyon jó cikk! Alkonyat
2013. június 01. 16:04
Húú, vámpírőrület, most el kellene ájulnom. Nekem valahogy nem igazán jön be...
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. június 01. 16:38
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Nekem a Twilight a kedvencem,meg a Vámpírnaplók.De amúgy jó cikk!
2013. június 01. 18:53
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 696 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline |
Ide bekellet volna írni: Dracula Hallott és Élvezi. Őrült jó film!! És egyébként a többi idevaló!
2013. június 01. 21:19
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
nagyon jó cikk lett
2013. június 02. 07:36
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Imádom a vámpíros filmeket De az Alkonyat verhetetlen számomra De a Vámpírnaplók is nagyon jó
2013. június 02. 10:13
Figyu! Ha azt hiszitek "tök szupiii" bakker ti észnél vagytok!!! az összes alkonyat fan ugyan olyan Jacob vagy Edward a profképük starityn és facebookon meg a borítóképük az egyyik dvd borító.Ja és még kihagytam a mobil háttereket.Könyörgöm ne imádjátok a csillámos vámpírokat bakker azok csak csillognak meg állat vért isznak melyik az a töketlen vámpír aki állat vért iszik.Én meg néztem az összes részt hogy megtudjam milyen (de nagyon szar) ezért most joggal írok ide úgyhogy ne jöjjetek nekem azzal hogy "jaj mit beszélsz te nem is tudod miről szól az alkonyat"
Na vámpír naplók már más téma! Az is ritka fos de abba legalább nem csillognak a vámpírok és ember vét isznak ja és vannak bent mások a cuki vérfarkasokon kívul akik pedofil módon beleszeretnek egy CSECSEMŐBE!!!
Na vámpír naplók már más téma! Az is ritka fos de abba legalább nem csillognak a vámpírok és ember vét isznak ja és vannak bent mások a cuki vérfarkasokon kívul akik pedofil módon beleszeretnek egy CSECSEMŐBE!!!
Charlotte Benning
2013. június 02. 10:17
Idézet (Ignes @ 2013.06.02. 10:13)
Figyu! Ha azt hiszitek "tök szupiii" bakker ti észnél vagytok!!! az összes alkonyat fan ugyan olyan Jacob vagy Edward a profképük starityn és facebookon meg a borítóképük az egyyik dvd borító.Ja és még kihagytam a mobil háttereket.Könyörgöm ne imádjátok a csillámos vámpírokat bakker azok csak csillognak meg állat vért isznak melyik az a töketlen vámpír aki állat vért iszik.Én meg néztem az összes részt hogy megtudjam milyen (de nagyon szar) ezért most joggal írok ide úgyhogy ne jöjjetek nekem azzal hogy "jaj mit beszélsz te nem is tudod miről szól az alkonyat"
Én úgy tudtam, hogy Edward egyáltalán nem iszik vért.
Viccet félretéve, igazad van. Ezek nem vámpírok, hanem csillogó valamik. A vámpírok vért isznak, koporsóban alszanak, elégnek a napon, a tűzben és nem bírják a keresztet. Ja, és amúgy terméketlenek, tehát NEM LESZ gyerekük! Igen, olvastam az első Alkonyat kötetet, és azóta is próbálom kiheverni jó pár Anne Rice-kötettel. Még gyógyulok.
A cuki vérfarkasról meg annyit, hogy az inkább egy ölelgetnivaló édes plüsskutya. Minden, csak nem farkas. Köszönőviszonyban nincs vele.
Kár, hogy a mai generáció számára a vámpírok és vérfarkasok egyenlőek az alkonyatban látott nyálas selyemfiúkkal.
2013. június 02. 10:28
Ennyi az újkori Vámpírőrület lezárva!!!
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Éowyn
2013. június 02. 11:33
saint7: Egyetértek.
Bár Pengét sem csípem mondjuk.
Bár Pengét sem csípem mondjuk.
2013. június 02. 13:28
Zsozso002000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 202537 offline |
Vámpír? Miért ne?
szerintem így kezdődött minden vámpíros film, könyv és színdarab. Ennek persze sokan örülnek, sokan nem. Csa annyi: I Love Twilight
szerintem így kezdődött minden vámpíros film, könyv és színdarab. Ennek persze sokan örülnek, sokan nem. Csa annyi: I Love Twilight
2013. június 02. 13:36
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3292 Csatolások: 6247 Azonosító: 24869 offline |
Charlotte Benning
2013. június 02. 13:39
A Vámpírnaplókat imádoom ! A Twilight-tal sincs különösebb bajom, csak nem nevezném a benne szereplőket vámpírnak...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.