Honnan jött és hol tart a vámpírőrület?
2013. június 02. 13:57
petruskahh...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 198158 offline |
Ian Somerhalder <3 szerelmem
2013. június 02. 14:46
Boyfriend fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 125 Csatolások: 58 Azonosító: 194972 offline |
Nagyon jó filmek ezek:)
2013. június 02. 15:47
és hol marad Lugosi Béla ? inkább róla kellet volna beszélni ilyen téren ...-.- egyébként máig vérrel táplálkoznak azok a fajta denevérek...de mind1
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. június 02. 18:44
Szerintem nagyon jó cikk lett, gratulálok hozzá! Érdekes...
2013. június 02. 19:00
Én azt is hallottam valahol, hogy Drakulát, nem csak a véres módszerei miatt gondolták vámpírnak, hanem azért is, mert volt olyan áldozata, akinek a véréből ivott. EZ EGYÁLTALÁN NEM BIZTOS, de mintha hallottam volna.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. június 02. 20:54
katdirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 191575 offline |
érdekes cikk
team Vámpírnaplók <3
team Vámpírnaplók <3
2013. június 03. 14:48
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline |
Engem személyesen érint (romániai vagyok), ezért szeretném letisztázni, hogy a szó, amiből a Dracula jön az a "dracu", ami nem jelent sárkányt, sem démont, hanem CSAK ördögöt, még ma is igy nevezzük. Köszönöm szépen!
2013. június 03. 15:36
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline |
Egyszerű.
Ezelőtt az emberek hittek a szellemekben, boszorkányokban, démonokben, vámpírokban, stb. És féltek tőlük. Azaz babonásak voltak.
Aztán később kitalálták az emberek, hogy nincs miért félni, mert majd jön a nagy Valaki és megmenti őket. Ezt persze elhitték, ezért már nem féltek annyira.
Utána elkezdtek egy kicsit váltoni az emberek. Akikor már nem ilyesztő, hanem király volt a szörny, vámpír, démon, szellem stb. Ezért sokkal emberszerűbbre és szebbre csinálták őket képen és filmvásznon is.
Ezekután már jöttek a "Jaj de cuki és édi az a vámpírsrác!" így jutott el napjainkig a vámpírok legendája, története.
Ez az én váleményem!!!
anci2001
Ezelőtt az emberek hittek a szellemekben, boszorkányokban, démonokben, vámpírokban, stb. És féltek tőlük. Azaz babonásak voltak.
Aztán később kitalálták az emberek, hogy nincs miért félni, mert majd jön a nagy Valaki és megmenti őket. Ezt persze elhitték, ezért már nem féltek annyira.
Utána elkezdtek egy kicsit váltoni az emberek. Akikor már nem ilyesztő, hanem király volt a szörny, vámpír, démon, szellem stb. Ezért sokkal emberszerűbbre és szebbre csinálták őket képen és filmvásznon is.
Ezekután már jöttek a "Jaj de cuki és édi az a vámpírsrác!" így jutott el napjainkig a vámpírok legendája, története.
Ez az én váleményem!!!
anci2001
2013. június 03. 16:17
Idézet (Forever16 @ 2013.06.03. 14:48)
Engem személyesen érint (romániai vagyok), ezért szeretném letisztázni, hogy a szó, amiből a Dracula jön az a "dracu", ami nem jelent sárkányt, sem démont, hanem CSAK ördögöt, még ma is igy nevezzük. Köszönöm szépen!
Úgy van, a szótő ugyanis Dracul!
2013. június 03. 17:48
Miss Bella Cullenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 190239 offline |
Nekem a Twilight a kedvencem,meg a Vámpírnaplók.De amúgy jó cikk!smileeee.gif
2013. június 03. 17:50
Jó cikk lett.
Dracula gróf, Twilight, Vámpírnaplók... ezt imádom
Dracula gróf, Twilight, Vámpírnaplók... ezt imádom
2013. június 03. 19:16
éredekes... Mondjuk az összes közül a vámpírnaplók a legjobb <3:)
2013. június 03. 19:16
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline |
Én olvastam Bram Stoker könyvét és láttam a belőle készült filmet. Valóban sokat változott a karaktare azóta, de egy valami megmaradt. Az eredeti történetben Dracula egyik fegyvere a csábítás. A hölgyek ezért estek olyan könnyen a csapdájába. Talán ezért lettek a későbbi vámpír fiúk is ilyen dögösek.
2013. június 03. 19:45
A mai kitalált vámpírok SEMMIBEN nem hasonlíthatóak a régi, hamisítatlan vámpírokhoz. Pl az, h egy vámpír csillog a napfényben, egyenesen baromság. Ez nem dögös, ez inkább homos... az eredeti vámpírsztorit Drakula, na meg Lestat és társai létesítették meg, nem Edward Cullen, vagy Damons Salvatore. Persze, jó film az Alkonyat, nekem legalábbis tetszett, de maradhatnának a vámpírrealitás talaján.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.