Honnan jött és hol tart a vámpírőrület?
2013. június 03. 21:15
Pandamackóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 202104 offline |
Imádoooooom őket! <3 Interjú a vámpírral *-*
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. június 03. 21:31
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline |
én nagy vámpír fan vagyok! jó kis cikk!!
2013. június 04. 09:37
Idézet (Chelsy @ 2013.06.03. 19:45)
A mai kitalált vámpírok SEMMIBEN nem hasonlíthatóak a régi, hamisítatlan vámpírokhoz. Pl az, h egy vámpír csillog a napfényben, egyenesen baromság. Ez nem dögös, ez inkább homos... az eredeti vámpírsztorit Drakula, na meg Lestat és társai létesítették meg, nem Edward Cullen, vagy Damons Salvatore. Persze, jó film az Alkonyat, nekem legalábbis tetszett, de maradhatnának a vámpírrealitás talaján.
Az utolsó mondatod nem kellett volna. A többivel maximálisan egyetértek.
2013. június 04. 12:39
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
már nem azért, de omg, milyen hosszú cikk már, ki olvasta végig?!
bár az "igazi" vámpíroktól és a kis denevérektől is távol állnak a Vámpírnaplókban látható vámpírok, még mindig sokkal reálisabb, mint a Twilight. a Twilightnak semmi értelme, és az a csillogás is nagyon de nagyon borzasztó fogás volt xd nincs bajom a Twilighttal, sőt, még el is megy a film, de a vámpírok tulajdonságai nagyon rosszak benne... szóval visszatérve a Vámpírnaplókhoz, ott talán csak Stefan fura azzal a jóságos vámpír stílusával, de vannak tök hiteles vámpírok is, és egyébként az egész jó, nem teszi nevetségessé a vámpírokat:DDDD
bár az "igazi" vámpíroktól és a kis denevérektől is távol állnak a Vámpírnaplókban látható vámpírok, még mindig sokkal reálisabb, mint a Twilight. a Twilightnak semmi értelme, és az a csillogás is nagyon de nagyon borzasztó fogás volt xd nincs bajom a Twilighttal, sőt, még el is megy a film, de a vámpírok tulajdonságai nagyon rosszak benne... szóval visszatérve a Vámpírnaplókhoz, ott talán csak Stefan fura azzal a jóságos vámpír stílusával, de vannak tök hiteles vámpírok is, és egyébként az egész jó, nem teszi nevetségessé a vámpírokat:DDDD
2013. június 04. 14:26
DamonAndElenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 179846 offline |
bubblegum.. Teljesen egyetértek! Nekem amúgy a twilight nem annyira tetszett. Olyan uncsi volt. De a Vámpírnaplók! Az zseniális, nekem
2013. június 04. 14:49
szépgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.18. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 198091 offline |
Hát igen kicsit változtak a vámpírok képességei..(Lásd:Alkonyat) De ha a képeket elnézem meg kell jegyeznem: egyre helyesebbek lettek( STEFAN <3 )
Am meg egyetértek DamonAndElenával és bubblegum..-al:D:D:D
Am meg egyetértek DamonAndElenával és bubblegum..-al:D:D:D
2013. június 04. 16:42
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline |
Idézet (bubblegum.. @ 2013.06.04. 12:39)
már nem azért, de omg, milyen hosszú cikk már, ki olvasta végig?!
bár az "igazi" vámpíroktól és a kis denevérektől is távol állnak a Vámpírnaplókban látható vámpírok, még mindig sokkal reálisabb, mint a Twilight..
bár az "igazi" vámpíroktól és a kis denevérektől is távol állnak a Vámpírnaplókban látható vámpírok, még mindig sokkal reálisabb, mint a Twilight..
OFF:
1. Ezek szerint te nem. Hosszabb cikk is volt már itt, és ahhoz képest nincs benne sok feldolgozás.
2. Részben egyetértek, mert a Twilight-saga tényleg két lábon járó gyémántgyűrűket csinált szerencsétlen vámpírokból (ezt úgy mondom, hogy a könyveket is olvastam - még mindig jobb, mint a filmek), de azért az, hogy a Vámpírnaplók reálisabb képet ad... Hát, nem is tudom. Szerintem a vámpírságra nincs gyógyszer, és vérfarkas-vámpírhibrid se születhet.
ON:
A felsoroltak közül a Gary Oldman-féle Dracula, és az Interjú a vámpírral nagy kedvenc, viszont csöppet hiányoltam Lugosi Bélát, vagy Buffy-t. Ennek ellenére klassz és érdekes cikk lett, megtudtam pár érdekességet is. Gratula, Lexi
2 felhasználónak tetszik:
Éowyn,
Charlotte Benning
2013. június 04. 18:18
pannuci2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 200349 offline |
hú! én naon szeretem a vámpír naplókat
2013. június 04. 18:22
Èn pl. Utálom az alkonyatot! Bocsi Rajongók nekem uncsi, a vámpírnaplókat nem néztem még soha! Jó hosszú és jó cikk lett! Engem édekelnek az ilyen témák! Várom a többi ilyesmit!
Charlotte Benning
2013. június 04. 18:30
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Iszonyat jó cikk, nagyon szépen köszönöm! Engem amúgy is nagyon érdekelnek az ,ilyen "vámpírosdi" dolgok.Nagyon szívesen elolvastam és ,hát mondhatni "okosabb" lettem egy picit. Termésteresen én csak a Vámpírnaplókat ismerem és imádom.
2013. június 04. 18:47
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Jó cikk lett!
2013. június 04. 19:16
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline |
nem szeretem az alkonyatot se a vámpírnaplókat. Ha már választani kéne akkor zombik!*o* jó kis walking dead,dead island <3
2013. június 04. 20:34
Én nem vagyok nagy ,,vámpír-fan", a Twilight-ban is jobban szerettem a vérfarkasokat.
2013. június 04. 21:01
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Ez a cikk nagyon jól sikerült!!!! Érdekes és tartalmas!!! Köszi LexiCobain!!!
2013. június 05. 13:13
Idézet (AmyTurner @ 2013.06.04. 16:42)
OFF:
1. Ezek szerint te nem. Hosszabb cikk is volt már itt, és ahhoz képest nincs benne sok feldolgozás.
2. Részben egyetértek, mert a Twilight-saga tényleg két lábon járó gyémántgyűrűket csinált szerencsétlen vámpírokból (ezt úgy mondom, hogy a könyveket is olvastam - még mindig jobb, mint a filmek), de azért az, hogy a Vámpírnaplók reálisabb képet ad... Hát, nem is tudom. Szerintem a vámpírságra nincs gyógyszer, és vérfarkas-vámpírhibrid se születhet.
ON:
A felsoroltak közül a Gary Oldman-féle Dracula, és az Interjú a vámpírral nagy kedvenc, viszont csöppet hiányoltam Lugosi Bélát, vagy Buffy-t. Ennek ellenére klassz és érdekes cikk lett, megtudtam pár érdekességet is. Gratula, Lexi
ON:
Ott a pont! Totál egyetértek az általad leírtakkal. Amúgy ha már Buffy, akkor az Angelt is idevehetjük. Bár az Angel-t sosem bírtam annyira.
2013. június 05. 16:51
A Vámpírnaplóknak és az Alkonyatnak számomra semmi köze a vámpírokhoz!!!
Viszont a cikk nagyon jó lett!
Viszont a cikk nagyon jó lett!
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.