A The Wanted ismét a One Directiont támadja
2013. június 01. 21:06
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Idézet (Kiim @ 2013.06.01. 18:08)
Gyerekek, nagyon karcol már amit itt műveltek..egymást sértegetitek azért mert két tini banda egymásnak esett...Ez legyen az életben a legnagyobb problémátok, meg az hogy a másikra cifrábbnál cifrább jelzőket találjatok ki! Olvasom itt a nagy megmondó kommentjeiteket, de sajnos egyikben sem lehet találni egy ésszerű érvelést hogy miért ennek vagy a másik bandának van igaza, mert egyből egymás véleményét támadjátok..
Ott a pont. Én ma nem tudom hova kapjam a fejem, másoknak meg idejük jut ilyen semmis dolgokra.
Amúgy én is eddig teljesen érvtelen kommenteket olvastam.
Ti mondjátok ,hogy milyen gyerekes mind két banda(ami igaz is),ez attól függ ki melyik bandáért rajong. Közbe ti még rosszabbak vagytok azzal ,hogy itt vitatkoztok.
Komolyan, valaki már biztos van közöttetek, aki már betöltötte a 16-ot és lesüllyed ilyen gyermekded vitába.
2013. június 01. 21:09
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Öröm olvasni a hozzászólásokat. Az egy dolog most, hogy ki melyik banda mellett áll ki, nem erre tenném a hangsúlyt. De hogy egyesek milyen alpári és értetlen módon fejezik ki a véleményüket, na az a brutál. Miért kell rögtön neki esni a másiknak, maximum a hozzászólására lehet reagálni, de komolyan, néha szégyellem, hogy directioner vagyok. Ez a két tehetséges és sikeres fiúbanda pedig nem ezt érdemli, hogy ilyenek írjanak a cikkeik alá. /kinek nem inge...
2013. június 01. 21:22
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
ja és megint ők kezdik ismét és még a 1D szánalmas hagyjuk már
2013. június 01. 21:33
"..hogy a The Wanted zenéje olyan jelentéktelen, hogy az ő hátukon felkapaszkodva próbálnak hírnévhez jutni."
igaz .xx
igaz .xx
2013. június 01. 21:36
Mrs.Malik00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 63 Azonosító: 198827 offline |
Ha az 1D annyira meleg akkora The Wanted tagjai már lángolnak... Ez az én véleményem. De, hogy Lou lenne aki először felvállalná ,,másságát" ez hülyeség.Bár elgondolkodtató...De látszik, hogy Eleanorral mennyire szeretik egymást, és kívánom, hogy ez így is maradjon! kedvenc párosom.♥ Én nagyon nagy directioner vagyok, de öten vannak, és ezen már én is gondolkodtam... mi van ha az egyikük meleg?! Engem az sem érdekelne. Röviden az 1D-ről a véleményem: BEST BAND IN THE WORLD!!*-*♥
2013. június 01. 21:36
Glambert0904új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 178075 offline |
Hagyjuk már!! A The Wanted egy vicc! A zenéjük szar, ők is rondák! Igaza van az 1D-nek. Az ő hátukon próbálnak felkapaszkodni! Csicska az egész banda!
2013. június 01. 21:37
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
mind a kettő banda szégyen, nem jó. nagyon szánalmas hogy ilyesmiket vágnak egymáshoz -.-" gratulálni tudok ehhez.. Elody teljesen egyetértek!
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. június 01. 21:42
JulcsiiEdwardsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202429 offline |
a The Wanted-esek igazán befejezhetnék azt hogy ilyen hülyeséget mondanak...foglalkozzanak inkább a zenéjükkel..rájuk férne.(bár rajtuk nem segíthet semmi)
2013. június 01. 21:43
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline |
Most itt mindenki a The Wanted-ot ócsárolja, és közben teljesen megfeledkeznek arról, hogy a 1D is nem egyszer szólt be nekik.
Egyébként meg igazán befejezhetnék már ezt a vitát, mert úgy érzem, ez már inkább feltűnési viszketegség, mintsem puszta nézeteltérés...
Egyébként meg igazán befejezhetnék már ezt a vitát, mert úgy érzem, ez már inkább feltűnési viszketegség, mintsem puszta nézeteltérés...
2013. június 01. 21:43
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Komolyan, olyan kommentek vannak, hogy szétpukkadok a röhögéstől. Lucskos lepényleső, kiverem a The Wanted tagok fogát... Mi jön még?
2013. június 01. 21:49
Nem igazán szoktam belefolyni az ilyen témákba,de kicsit már unalmas hogy folyton ócsárolják egymást. Simán le lehett volna zárni a témát annyival hogy nem kedvelik a One Directiont,azzal hogy Max melegnek nevezte őket csak olajat öntött a tűzre. Egymás között is le lehetne ezt rendezni , szerintem eléggé gyerekes ez az ország világ előtti sárdobálás. Mondjuk Louis általában reagálni szokott a sértésekre, mint legutóbb a twitteren , de szerintem okosabb dolog lenne ha megpróbálnának nem foglalkozni egymással.
2013. június 01. 22:16
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Menyjen már a the wanted a büdös pics*ba!!! Utálom őket!!!!
2013. június 01. 22:23
GossipDirectioner99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 194541 offline |
Engem már zavar ez az egész! Mondjátok meg az 1D miért lenne meleg? Mindenki őket buzizza még a Tw-sek is pedig róluk nem jelennek meg ilyen képek
https://www.google.hu/search?q=max+george+gay&rlz=1C1GGGE_huHU513HU516&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nle...ml%3B1108%3B740
https://www.google.hu/search?q=max+george+gay&rlz=1C1GGGE_huHU513HU516&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nle...ml%3B1108%3B740
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. június 02. 07:41
maximalycúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 196765 offline |
Először is: mindkét bandát szeretem, hallgatom. De a The Wantedot sokkal többre tartom! Jelentéktelen, sz@r, unalmas? oO
persze mert ők nem 13 éveseknek énekelnek... a szövegeik, a zenéjük sokkal komolyabb és tartalmasabb!
Rondák? bmeg te azért hallgatod mert cukik? -.- na itt a baj, h a kis directionerök csak a külsejükkel vannak elfoglalva. pedig hát... a 1d-sek csak 2-3 évvel fiatalabbak, de látszik a különbség. egyedül Zayn és Liam férfiasadok, a többi még mindig 16nak képzeli magát. A TW meg a 1D FÉRFI megfelelője, h csak a külsőt nézzük. Am Louis szerintem is meleg, de ő kötekedik mindig, pedig anno a TWba akart bejutni. Ha most tws lenne, a 1dvel kötődne? De ezek a viták nem érdekelnek, azt csinálnak amit akarnak.
de legutóbb a 1d dumált a twről az egyik fellépésükön... erről ennyit.
persze mert ők nem 13 éveseknek énekelnek... a szövegeik, a zenéjük sokkal komolyabb és tartalmasabb!
Rondák? bmeg te azért hallgatod mert cukik? -.- na itt a baj, h a kis directionerök csak a külsejükkel vannak elfoglalva. pedig hát... a 1d-sek csak 2-3 évvel fiatalabbak, de látszik a különbség. egyedül Zayn és Liam férfiasadok, a többi még mindig 16nak képzeli magát. A TW meg a 1D FÉRFI megfelelője, h csak a külsőt nézzük. Am Louis szerintem is meleg, de ő kötekedik mindig, pedig anno a TWba akart bejutni. Ha most tws lenne, a 1dvel kötődne? De ezek a viták nem érdekelnek, azt csinálnak amit akarnak.
de legutóbb a 1d dumált a twről az egyik fellépésükön... erről ennyit.
2013. június 02. 08:48
Úristen, ez az egész hajtás már annyira unalmas és nevetséges. Nem kell rögtön a The Wanted-et hibáztatni és a One Direction mellett kiállni. Megjegyzem, hogy ezt úgy mondom, hogy egyik bandát sem kedvelem túlzottan. Mind a két csapat szánalmas, inkább koncentráljanak a karrierjükre, és ne egymás drága értékes perceit vegyék el. Úgy gondolom, hogy van jobb dolguk is ennél, ez csak egy reklámfogás, semmi több.
2013. június 02. 09:17
maitee99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197724 offline |
Na jó, én igazából mind a két banda zenéjét hallgatom és eddig egyiket sem utáltam meg ezért. De ha belegondoltok, hogy nem csak az 1D-vel balhéznak, hanem Cher Lloyd-al és JLS-el is, sőt még kitudja hány előadóval, akik már több ideje a zeneiparban vannak, akkor inkább ők az éretlenek és nem az 1D. Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen az a zene, amit Cher Llod, a One Direction, a JLS vagy akárki más előad, de nem kell rögtön ezért belekötni. És ha így vesszük igaz, hogy ezzel akarnak híresebbek lenni. Szóval ennyit a The Wanted híres érettségéről.
2013. június 02. 09:30
Rohadtul elegem van ebből.
directioner vagyok.És most nem védésből de ha bele gondolok most is a TW kezdte MIÉRT LENNÉNEK MELEGEK NEM UNJÁTOK MÁR ? DE KOMOLYAN
directioner vagyok.És most nem védésből de ha bele gondolok most is a TW kezdte MIÉRT LENNÉNEK MELEGEK NEM UNJÁTOK MÁR ? DE KOMOLYAN
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.