A The Wanted ismét a One Directiont támadja
2013. június 01. 12:49
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
TW hírnevet szerezne xd és ha a zenéjükkel nem bírják elérni már pedig képtelenség,akkor az 1D-vel fogja elérni. Logikus,végül is egy hírnévtelen kiket támad ? azt/azokat akinek van hírneve gondoljatok bele. a TW eddig mivel vonzotta magára a legnagyobb figyelmet ? persze hogy az 1D-vel való össze tűzésekkel (szánalmas) ja és egyébként nem Louis a buzi sokkal inkább Max. ez csak egy tény. Ha már valakit mindenképp buzinak kéne hívni (Y) grat
2013. június 01. 12:49
Szerintem a One Direction-t se kéne ám annyira védeni, mint ahogyan itt egyesek teszik. Nem is tudom, hogy kik szokták a másikat leszólni a koncertjükön?! Hát a One Direction. És valljuk be, hogy nekik van a legnagyobb szájuk ott 8 millió testőrrel a hátuk mögött. Csak idézni tudom az egyik The Wanted-es gyerek beszólását: akkor beszéljenek ők is amikor nincsen mögöttük a kis testőreik ami soha nem fog megtörténni. Az meg, hogy mennyi díjat nyertek kit érdekel? Az teszi őket naggyá vagy mi? Mert szerintem nem.
És ebbe a kis monológban nem a The Wanted-et akartam védeni de azért jó lenne ha egyes kis "elfogult" rajongók tisztában lennének a dolgokkal és nem csak leírnák a trágár szövegüket. És így végszónak csak annyit írnék, hogy mind a kettő banda nagyon gyerekes abban, hogy az interneten keresztül (vagy koncerten khöm khöm..) szidja a másikat és nem a szemében.
És ebbe a kis monológban nem a The Wanted-et akartam védeni de azért jó lenne ha egyes kis "elfogult" rajongók tisztában lennének a dolgokkal és nem csak leírnák a trágár szövegüket. És így végszónak csak annyit írnék, hogy mind a kettő banda nagyon gyerekes abban, hogy az interneten keresztül (vagy koncerten khöm khöm..) szidja a másikat és nem a szemében.
2013. június 01. 12:51
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Hagyják már abba, a Wanteddel sincs különösebb bajom, hallgatom a számaikat, de ez azért elég cink, hogy pont egy olyan csávó szidja Louist, mint Max. Azért mondta, hogy melegek, mert más fogást elvégre nem tud rajtuk találni. Amúgy így a cikket olvasva az 1D-nek igaza van, tényleg úgy tűnik a TW kötekedése csak azért van, hogy feljebb jussanak, pláne, hogy nem csak a One Directionnel kötekednek. Kicsit számomra furcsa. És a TW kezdi ezek szerint!
2013. június 01. 12:52
Na ennyi elég!Még Chert is piszkálják?!Annyira idegesitenek már!Nyomorék patkányok!Mi a fenét képzelnek magukról?!Kiki ők?Ob
2013. június 01. 12:54
AliceGlóriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 193272 offline |
Szerintem mindkettő banda szánalmas.
Hogy tudjátok őket szeretni? Az eggyik leszólja a másikat, a másik meg mindet elcsór... érdekes hogy hova fajult ez a világ. És értük rajong minden 12 éves -.- persze ha egy embert meglátnak aki nem néz ki úgy mint egy bu*i akkot meg leszólják őket, nem veszik észre maguktól hogy vannak igazi tehetséges emberek. Jobb lenne ha körbenéznétek a Youtubon.
Hogy tudjátok őket szeretni? Az eggyik leszólja a másikat, a másik meg mindet elcsór... érdekes hogy hova fajult ez a világ. És értük rajong minden 12 éves -.- persze ha egy embert meglátnak aki nem néz ki úgy mint egy bu*i akkot meg leszólják őket, nem veszik észre maguktól hogy vannak igazi tehetséges emberek. Jobb lenne ha körbenéznétek a Youtubon.
2013. június 01. 12:54
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Samantha @ 2013.06.01. 12:47)
Itt nem a Wanted szánalmas hanem TIK .!! ennyi utálkodó kommentet a föld nem hort a hátán mint most -.-"
Elnézést, de emellett nem tudok szó nélkül elmenni: TIK. Ez most komoly?
2013. június 01. 12:56
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline |
Szerintem most már mindkét banda szánalmas. Ez a "harcolás" kettőjük között, tényleg kriminális. Nem értem, miért nem lehet egymást békén hagyni? Törődjenek a SAJÁT zenéjükkel, és a "karrierükkel", ne pedig más bandákat, és énekeseket kritizáljanak...
2013. június 01. 12:57
Miért nem lehet normálisan leírni a véleményeteket káromkodás nélkül?
Nekem sem szimpatikus,hogy állandóan belekötnek egymásba,mivel mind 2 banda zenéjét szeretem,de én nem állok le patkányozni,meg a halálukat kívánni és akkor sem tenném,ha nem kedvelném egyik bandát se.
Igazán visszavehetnétek az Isten adta nagy arcotokból drága kis directionerek.
Nekem sem szimpatikus,hogy állandóan belekötnek egymásba,mivel mind 2 banda zenéjét szeretem,de én nem állok le patkányozni,meg a halálukat kívánni és akkor sem tenném,ha nem kedvelném egyik bandát se.
Igazán visszavehetnétek az Isten adta nagy arcotokból drága kis directionerek.
2013. június 01. 12:59
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline |
Legalább ők kimondták. Én ezért szeretem őket. Legalább nem istenítenek mindenkit. És az, hogy leszólták őket annak biztos megvolt az oka.
U.I: Én Harry-re tippeltem
U.I: Én Harry-re tippeltem
2013. június 01. 12:59
ezek a cikkek csak arra jók, hogy mindenki jól összevesszen.
2013. június 01. 13:00
Nem a akarok rondát mondani a The Wantedre ezért csak ennyi: Kinb*szott gyorsan huzzanak melegebb éghajlatra! Apropó Louis miért is lenne meleg? Több mint 1 éve barátnõje van! És a többiek sem azok! Gondoljatok bele az x-factor elõtt csak 5 átlagos srác voltak, normális élettel, jelentkeznek az x-factor-ba, ott csapatba rakják õket és ott hirtelen "bebuzulnak"? Különben miért van/volt barátnõjük? És miért lennének tehetségtelenek? A One Direction tagjainak külön-külön sokkal jobb hangja van, mint a The Wanted tagjainak összesen.Túl sztároltak? Lehet! De azért mert van mit bálványozbi bennük! Pl.: kitartás,tehetség és a kinézet csak bónusz! Nem tehetnek róla, hogy ilyen jól néznek ki, így születtek.
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
Ezek olyan viccesek Amugy meg tényleg, miért kell mocskolni az egyik bandát, vagy a másikat..Mindenkinek más az ízlése, szóval nem nagyon értem...
1 felhasználónak tetszik:
Elody
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
úristen én tökre szerettem a zenéjüket meg őket is. De most megmutatták milyen szánalmasak,nagyot csalódtam bennük. Louis nem meleg esetleg ők!
ONE DIRECTION FOREVER
ONE DIRECTION FOREVER
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline |
Miley-fan09
Nekem sem szimpatikus,hogy állandóan belekötnek egymásba,mivel mind 2 banda zenéjét szeretem,de én nem állok le patkányozni,meg a halálukat kívánni és akkor sem tenném,ha nem kedvelném egyik bandát se. dry.gif
Igazán visszavehetnétek az Isten adta nagy arcotokból drága kis directionerek. dry.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/38532-a-the-wanted-ismet-a-one-directiont-tamadja/#comment#ixzz2UxetLuSN
Teljesen egyetértek.
Nekem sem szimpatikus,hogy állandóan belekötnek egymásba,mivel mind 2 banda zenéjét szeretem,de én nem állok le patkányozni,meg a halálukat kívánni és akkor sem tenném,ha nem kedvelném egyik bandát se. dry.gif
Igazán visszavehetnétek az Isten adta nagy arcotokból drága kis directionerek. dry.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/38532-a-the-wanted-ismet-a-one-directiont-tamadja/#comment#ixzz2UxetLuSN
Teljesen egyetértek.
2013. június 01. 13:01
fedra01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 189097 offline |
nem tom mit képzelnek magukról azok a szerencsétlen nyomorék the wantedosok. szerintem a zenéjük=0 kinéztet=0 és 1000% hogy ők a buzik és nem az 1D! és méghogy a Louis??? aki még mindig azt gondolja h a tw nem buzi nézzétek meg a walks like Rihanna-t! 5 idióta homokos a the wanted!!!
2013. június 01. 13:03
Idézet (Jolie_77 @ 2013.06.01. 12:54)
Elnézést, de emellett nem tudok szó nélkül elmenni: TIK. Ez most komoly?
Erről nekem akaratlanul is az jutott eszembe, hogy "Tik vagytok parasztok"
Egyébként, csak hogy ne legyen off, mindkettő szánalmas.
2013. június 01. 13:06
angel_97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 202858 offline |
Na ez mostmár tényleg idegesítő!!! Eddig nem nagyon érdekelt hogy egymásnak beszólogatnak, de az hogy csak ezzel tudnak jönni hogy az 1D buzi az már szánalmas. Nem értem Cher-be és a JLS-be minek kell belekötni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.