Itt most a felhasználók többsége elkezdi a The Wanted-et ócsárolni.Miért? Mert védik a One Direction-t.Ez szerintem alapból oké,mivel a kedvenceit mindenki megvédi.Viszont itt már inkább az elfogultság beszél.Az előző vitában is Louis olyat szólt twitteren Tom-nak ami nem volt valami kedves,ha szépen akarom kifejezni magam.Még mikor megjelent a One Direction a TW-s fiúk azt mondták olyan mintha az utódaik lennének.Nem volt nekik rögtön ellenszenves az 1D.Viszont egyáltalán nem értem a One Direction körül levő óriási figyelmet.Leírom tehetségesek,de az hogy minden második nap van cikk róluk már idegesítő.Meg is értem a The Wanted-et.Lehet most olyan leszek mint a directionerek többsége de én meg a The Wanted mellett állok ki az igazukért.A srácok szerettek mindig is piszkálódni de nem kell félteni annyira az 1D-t.Felnőtt férfiak mind,meg tudják magukat védeni.Ahogy mondták
„Nem hallgatjuk a zenéjüket, de nem utáljuk őket.”
Elegem van már nagyon az idegesítő 12 éves kislányok nagyasszonykosásából itt.Van One Direction meg van The Wanted.Vagy ezt szereted,vagy azt.Vagy mindkettőt.Ha nem kedvelik egymást akkor nem és kész.Számomra a The Wanted marad a legfontosabb és pont.10 "érett" férfiról beszélünk emberek,nincs szükségük arra hogy 10 éves kislányok nyafogását halgassák.
Még valami,azért a fiúk nem akartak ebből nagy ügyet csinálni.Röviden lezárták,utána csak a kérdésekre válaszoltak.Nem kell Őket rögtön ócsárolni.Nézzetek már magatokba egy kicsit.
Btw,ez úgy sem érdekel semmit és most minden directioner nekem fog támadni.Ámen.Amíg Ti a One Direction-t istenítitek én a The Wanted-et az élet mégsem áll meg.