A The Wanted ismét a One Directiont támadja
2013. június 01. 16:28
Igazán befejezthetnék már ezt a vitát, úgysem mennek vele semmire.
2013. június 01. 16:30
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Most már igazán leállhatnának..Mással nem tudják magukra felhívni a figyelmet?!
2013. június 01. 16:33
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Hát én egyértelműen a TW mellett tettem le még anno a voksom, mert őket többet hallgatom, de ahogy így elnézem van az egyik meg a másik tábor és mi van azokkal, akik mindkét együttest szeretik? Esik a kefét, mert a két kedvenc marja egymást. Azért az meglepett, hogy Max ennyire nyíltan kijelentette, hogy ki "más" a 1D-ben. HÁt ennek még meglesz a böjtje. Ezt tutira nem hagyja szó nélkül majd a One Direction. Amúgy így üzenném mindenkinek, aki "szánalmasnak tartja a The Wanted-od", hahó, egy vitához két ember kell, amiben azért a 1D is partner. Ha nem vette volna fel, nem lenne itt semmi gond sem. Arról, meg hogy ki egoista és ki nem, hát erről nem nyitnék vitát ...
1 felhasználónak tetszik:
Ajsika
2013. június 01. 16:37
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline |
vani10 írta?
istenem üljenek már le ezek a nyomorékok több mint 5 éve azt hiszem egy bandában vannak és max nyertek 5 díjat és a one direction lassan 3-4 éve együtt vannak és több mint 60 díjat kaptak induljanak ki magukból.Louis egyátalán nem b*zi hát ez Tom gyerek se nézhet sűrűn tükőrbe -.-""" és az 1D-nek igaza van hogy az ő hátukon akarnak felkapaszokdni .már nagyon sokat gondolnak magukról ezek a nyomot képű rohadékok .úgy néznek ki mintha 2 kamion közé lettek volna szorulva . és én úgy gondolom h nem Louis fogja elsőnek felválalni a más neműségét vagy mit .Hanem valamelyik TW-s tagnak lesz az első halála . nyormorodás vinné el azt a csúf fejüket .az új számuk borzasztó kérlek ....ilyet kitalálni h "úgy sétál mint Rihanna" legalább az 1D-s zenéknek van mondani valója és nem kérek a refrének-ből mert minden utálkózó azzal fog jönni -.-".nah szóval ez lenne a szerény véleményem és nem kérek abból h áljak le a tw-ről .KÖSZ.
Legalább a the wanted-nak nincs minden számában a nananana szöveg és nem tapizzák egymást.....
Nem ők az egyetlenek akik az one directiont buziknak tartják hanem több híresség is..a the wanted legalább saját maguk írják a dalaikat nem valami ismeretlen f*sz fejek :/
istenem üljenek már le ezek a nyomorékok több mint 5 éve azt hiszem egy bandában vannak és max nyertek 5 díjat és a one direction lassan 3-4 éve együtt vannak és több mint 60 díjat kaptak induljanak ki magukból.Louis egyátalán nem b*zi hát ez Tom gyerek se nézhet sűrűn tükőrbe -.-""" és az 1D-nek igaza van hogy az ő hátukon akarnak felkapaszokdni .már nagyon sokat gondolnak magukról ezek a nyomot képű rohadékok .úgy néznek ki mintha 2 kamion közé lettek volna szorulva . és én úgy gondolom h nem Louis fogja elsőnek felválalni a más neműségét vagy mit .Hanem valamelyik TW-s tagnak lesz az első halála . nyormorodás vinné el azt a csúf fejüket .az új számuk borzasztó kérlek ....ilyet kitalálni h "úgy sétál mint Rihanna" legalább az 1D-s zenéknek van mondani valója és nem kérek a refrének-ből mert minden utálkózó azzal fog jönni -.-".nah szóval ez lenne a szerény véleményem és nem kérek abból h áljak le a tw-ről .KÖSZ.
Legalább a the wanted-nak nincs minden számában a nananana szöveg és nem tapizzák egymást.....
Nem ők az egyetlenek akik az one directiont buziknak tartják hanem több híresség is..a the wanted legalább saját maguk írják a dalaikat nem valami ismeretlen f*sz fejek :/
2013. június 01. 16:37
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
mind1neked
Jól van inkább aludj egyet, ne hogy már egy kis taknyos ossza az észt, monitor harcos kis takony póc vagy És ha elírtam a nevet?? Kit érdekel? Most akadj ki azon h nem írtam ki rendesen a nevét de tessék itt van:Louis Tomlinson remélem örülsz -.-
Jól van inkább aludj egyet, ne hogy már egy kis taknyos ossza az észt, monitor harcos kis takony póc vagy És ha elírtam a nevet?? Kit érdekel? Most akadj ki azon h nem írtam ki rendesen a nevét de tessék itt van:Louis Tomlinson remélem örülsz -.-
2013. június 01. 16:40
NaomiCsikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200161 offline |
Minimanó94-nek igaza van )))
De szerintem, nem csak a bandáknak kéne békülni, hanem nekünk is a rajongóknak.
Tudom, tudom, jön az a duma hogy "amíg az 1D/The Wanted nem akar békülni, addig én se..." De szerintem pont nekünk kéne ezt elkezdeni, talán akkor a srácok is hamarabb lenyugszanak. Lehet anélkül is karriert építeni meg rajongni, hogy másikat békén hagyjuk )
De szerintem, nem csak a bandáknak kéne békülni, hanem nekünk is a rajongóknak.
Tudom, tudom, jön az a duma hogy "amíg az 1D/The Wanted nem akar békülni, addig én se..." De szerintem pont nekünk kéne ezt elkezdeni, talán akkor a srácok is hamarabb lenyugszanak. Lehet anélkül is karriert építeni meg rajongni, hogy másikat békén hagyjuk )
Minimanó94
2013. június 01. 16:42
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Úristen..Szánalmas amit a The Wanted vagy mi művel!Az 1D a nyerő!:thumbshump:
2013. június 01. 16:45
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
NaomiCsiki és Minimanó94 igazatok van,de sajnos olyan sok sérült elméjű ember van itt, (tisztelet a kivételnek!) hogy már egy elírásért elkezd magyarázni, meg ha kifejted a véleményedet kiutálnak a világból.Pedig ez a hely azért van, hogy mindenről elmondjuk, hogy mit gondolunk csak páran nem tudnak viselkedni mert a szüleik elfelejtették megnevelni őket
Minimanó94
2013. június 01. 16:47
RICSYEvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 145590 offline |
szánalmas az a TW-.-""" Sose szerettem őket de ezután nem is fogom... Sőt már most eljutottam oda, hogy egyenesen GYŰLÖLÖM őket...
És teljesen igaza van az 1D-nek... Olyan rossz, jelentéktelen szemét a zenéjük, hogy az 1D-re kapaskodnak, hogy jobban megisemrjék őket ez embetek...
Hahóó így csak megutálnak titeket...
De ti tudjátok...
És teljesen igaza van az 1D-nek... Olyan rossz, jelentéktelen szemét a zenéjük, hogy az 1D-re kapaskodnak, hogy jobban megisemrjék őket ez embetek...
Hahóó így csak megutálnak titeket...
De ti tudjátok...
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Vicces, hogy pont egy olyan irja a cikket aki One Direction rajongo. Inkabb egy olyannak kene megirnia es osszesiteni a vitakat, hogy ki provokalt kit meg stb, akit teljesen hidegen hagy, hogy melyik banda mit csinal merre, es csak irni akar egy cikket. Mert ez igy teljesen lenyegtelen, hogy majd egy One Direction rajongo aztan meg majd egy The wanted rajongo fog cikket irni errol es majd jonnek ide a forumozok szidni egymast. Szerintem ez tok felesleges. Es hogy tartja a mondas? Ket dudas nem fer meg egy csardaban. Amig ez a ket banda sikeres lesz es meg gyartani fognak dalokat, addig ne is szamitsatok bekere. Ugy hogy az egesz baromira felesleges.
2 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
Elody
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
karaba Boglárka : Ásd el magadat mélyen a föld alá! Szánalmas vagy es jelentéktelen! Ahogy az összes többi AKÁR TW VAGY 1D FAN, AKI (!!!) a másik bandát igy sertegeti. HAGYJÁTOK ABBA! Mind két banda hibás ebben, de a the WANTED meg folyton sértőbb dolgokat ír ki es a 1D meg ugrik ra. Tényleg fejezzük mar ezt be! Majd a két banda le rendezi addig meg ne haborogjatok!
2013. június 01. 16:49
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
detta:elírtad??olyan ideges voltál amikor a wantedkádat védted??? OMFG! -.-"
2013. június 01. 16:58
Lili822új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 197491 offline |
A TW már igazán befoghatná a pofáját, mit képzelnek magukról? Baby Luxnak több követője van, mint a TW-nek összesen-.-" A zenéjük egy nagy kalap szar, úgy néz ki a fejük, mintha rányomtak volna egy vasalót! Ez a Tom Parker meg elmehetne vasmacskának vagy horgonynak a hosszú orrával!!!
2013. június 01. 17:00
Népszerűség. Nagyképűség a semmire. Tehetségtelenség. Ezzel tudom csak őket jellemezni. Szerintem ebből a gyűlöletből a későbbiekben szeretet lesz, és majd együtt nyomatják majd a gay-dalokat. Oda vannak egymásért, csak még nem merik felvállalni, mert a menedzserük még nem engedélyezte addig, mig a kislányok meg nem unják a nyáladzó dalaikat.. -.-" De viccen kivűl, nem sok értelmét látom a vissza csiripelésnek. Nem kell egymáshoz mérni a népszerűséget. Tény az 1D népszerűbb, és hát erre fáj a foguk a TW-nek, hogy népszerűbbek legyenek. Szóval féltékenyek rájuk emiatt.
2013. június 01. 17:05
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
detta: te is egy észkombájn lehetsz. végülis igen,8 vagyok de adj még hozzá 5-öt és akkor kijön a helyes megoldás.
2013. június 01. 17:07
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline |
Lili822
A TW már igazán befoghatná a pofáját, mit képzelnek magukról? Baby Luxnak több követője van, mint a TW-nek összesen-.-" A zenéjük egy nagy kalap szar, úgy néz ki a fejük, mintha rányomtak volna egy vasalót! Ez a Tom Parker meg elmehetne vasmacskának vagy horgonynak a hosszú orrával!!!
Képzelem a te fejed milyen....
Képzelem a te fejed milyen....
Minimanó94
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.