Már tervezi szülinapját Selena Gomez
2013. június 02. 21:05
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline |
hát akkor előre is boldogat ! ..
2013. június 02. 21:23
Remélem, hogy jól fogja magát érezni a buliján, előre is nagyon boldog születésnapot kívánok Selenának!
2013. június 03. 05:36
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
én nagyon várom már, mert lehet h szülinapjára kijön az új albuma is
2013. június 03. 14:20
harmat2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 177919 offline |
remélem jót fog bulizni D
2013. június 03. 14:35
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Hát még azért korai több,mint egy hónap van még a 'nagy napig'.De hát ha annyira akar készülni akkor készüljön.Nekem aztán minegy.De azért remélem jól fog szórakozni.És kiváncsi leszek mennyire lesz másnapos.
2013. június 03. 15:45
Kontár Benceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.14. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 196006 offline |
szegény nm tudja mit csináljon nagy semmittevésében.
2013. június 03. 16:48
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Biztos jó buli lesz
Előre is boldog szüli napot neki
Előre is boldog szüli napot neki
2013. június 03. 17:01
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Mekkora cucc, azta rózsaszínszirványtfingócsillámpónit! Komolyan huszonegy éves lesz?! - Komolyra fordítva a szót, most hova kakiljak ettől? Úristen, nekem is volt tizennyolcadik születésnapom, és az ég világon semmilyen lerészegedős partit nem tartottam. Tudjátok, hogy milyen volt? Meghívtam rá a mamámat és a családommal egy emeletes szívalakú torta keretén belül megünnepeltem a nagykorúságomat. És tudjátok mit éreztem? A nagy büdös semmit, maximum legálisan vehetek piát és dohányt különböző boltokban, amiket amúgy is kiadnak kiskorúaknak, akkor miről beszélünk? Viszont megéltem már a huszonegyedik életévemet is tavaly, és a párom megkérdezte tőlem, hogy mit érzek, mert a második hazám az USA. Újabban tudjátok mi volt a válasz? Semmit sem érzek. Ha egyszer újra kijutok a szülőhazámba, akkor szintén tudok legálisan piát és cigit venni. Komolyan, ez akkora cucc, hogy mindjárt összecsinálom magamat. Tudjátok egy ember nem attól lesz felnőtt, hogy eléri azt a bizonyos korhatárt, hanem, hogy intellektuálisan és mentálisan is egy felnőtt szintjén van. Szvsz ezek a lerészegedős drogos bulik csak azt bizonyítják, hogy egy ember mennyire gyerek még.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.