Így fest Angelina Jolie a mellműtétje után
2013. június 04. 17:07
Little.Mermaid30új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 198021 offline |
Sztem akkor lett volna tényleg bátor,ha nem csináltat szilikon melleket,csak megmarad aminek lennie kell a helyén.És ráadásul még nagyobbakat is rakatott be,mint volt.Furcsállom,hogy így vállalta be,mert sztem azt is képest lett volna végigcsinálni és megszokni,hogy már nincsenek mellei.
2013. június 04. 17:28
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Nem tudom..en nagyon feltem volna a mutettol,de ha ezzel a rakos betegseget megsemmisitem, akkor okes.
Sokan irjatok, hogy szilikont minek csinaltatott, ez igy mar nem nagy batorsag. Nem azert, de megnezenem ha 37 eves fejjel elveszitenetek a melleteket (ami sok onbizalmat ad egy lanynak) es meg van hatra megegyszer ennyi eved, es letudnatok-e elni ugy, hogy nincsen, es emberek bamulnak miatta meg minden. O igy erzi jol magat, meg fiatal. Ez igy korrekt szerintem
Sokan irjatok, hogy szilikont minek csinaltatott, ez igy mar nem nagy batorsag. Nem azert, de megnezenem ha 37 eves fejjel elveszitenetek a melleteket (ami sok onbizalmat ad egy lanynak) es meg van hatra megegyszer ennyi eved, es letudnatok-e elni ugy, hogy nincsen, es emberek bamulnak miatta meg minden. O igy erzi jol magat, meg fiatal. Ez igy korrekt szerintem
2013. június 04. 17:45
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline |
Szerintem így is nagyon szép!!Bátor nő, mert ilyenre nem mindenki lenne képes!!És szerintem semmi baj sincs abból, hogy szilikon mellei vannak, így érzi jól magát, és kész!!
2013. június 04. 18:14
Így is szép!
( szerintem a szilikon nagyobb lett mint az eredeti melle)
( szerintem a szilikon nagyobb lett mint az eredeti melle)
2013. június 04. 18:21
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline |
Na jó! Komolyan dühít ez "bátor nő" duma. Majd akkor lesz bátor, ha nem csináltat helyette szilikont és úgy fogja leélni az életét. Tényleg azt hiszitek, hogy mások, akiknek szintén van rá pénzük, nem csináltatnak ilyen műtétet? Én csak azokat a szegény rákos nőket sajnálom, akiknek el kellett távolítani a mellét és most nézik, hallják, hogy ez a nő meg a pénzéből vett magának egy másikat. Nem jut eszébe senkinek az a sok szerencsétlen nő, akiknek nem adatik meg, hogy milliárdokat harácsoljanak össze és hasonlóan Joliehoz megelőzzék egy ilyen műtéttel a bajt? Ki a bátor? Az aki, új mellet rakat vagy az, aki meghal, mert fél elveszíteni a nőiességét, vagy esetleg az, aki bevállalja az emlőeltávolítást az egészsége érdekében és talán, ha történik valami csoda, akkor TB alapon, kap valami protézist a mellkasába. Szóval kit nevezünk bátornak? Tudjátok nagyon sok nőnek levágják a mellét. Nekem egyszer anyukám bent feküdt az Onkológián és ott nagyon sok nő volt, aki emlőeltávolításra várt. Hát bizony nekik nem volt sok reményük egy új, szilikon mellre, mégis az életükért vállalták a műtétet. Na ők bátrak, őket lehet tisztelni.
2013. június 04. 18:22
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Így is szép.!
2013. június 04. 18:26
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline |
Akik azt írják hogy csak azért műttette meg magát hogy műmellei legyenek az nagyon degenerált.. Jolie-nak alapból nagy mellei voltak, tehát csak ezért csináltatni fölösleges lett volna. És a petefészek műtét ?? Ott nem kap szilikont !!!
2013. június 04. 18:30
CandyShopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.04. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 203166 offline |
mbgames: Amúgy már bocs... de az egy dolog, hogy mindenki azt írja, hogy "bátor nő", de miből gondolod, hogy csak "rá" értik. Biztos nem csak róla gondolják így. És az meg egy megint másik dolog, hogy itt most csak Angelináról volt szó, és nem a többi nőről!! Tudjuk, hogy ők is bőven megérdemlik a bátor szót! És hogy szilikont rakatott helyettük.. az már az ő dolga. Megengedheti magának.. de valószínű ő sem érzi ettől jobban magát!!
2013. június 04. 18:45
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (mbgames @ 2013.06.04. 18:21)
Na jó! Komolyan dühít ez "bátor nő" duma. Majd akkor lesz bátor, ha nem csináltat helyette szilikont és úgy fogja leélni az életét. Tényleg azt hiszitek, hogy mások, akiknek szintén van rá pénzük, nem csináltatnak ilyen műtétet? Én csak azokat a szegény rákos nőket sajnálom, akiknek el kellett távolítani a mellét és most nézik, hallják, hogy ez a nő meg a pénzéből vett magának egy másikat. Nem jut eszébe senkinek az a sok szerencsétlen nő, akiknek nem adatik meg, hogy milliárdokat harácsoljanak össze és hasonlóan Joliehoz megelőzzék egy ilyen műtéttel a bajt? Ki a bátor? Az aki, új mellet rakat vagy az, aki meghal, mert fél elveszíteni a nőiességét, vagy esetleg az, aki bevállalja az emlőeltávolítást az egészsége érdekében és talán, ha történik valami csoda, akkor TB alapon, kap valami protézist a mellkasába. Szóval kit nevezünk bátornak? Tudjátok nagyon sok nőnek levágják a mellét. Nekem egyszer anyukám bent feküdt az Onkológián és ott nagyon sok nő volt, aki emlőeltávolításra várt. Hát bizony nekik nem volt sok reményük egy új, szilikon mellre, mégis az életükért vállalták a műtétet. Na ők bátrak, őket lehet tisztelni.
Ki mondta,hogy azok a nők,akik nem ismertek,de alávetik magukat ugyanilyen műtétnek nem bátrak,és őket nem kell tisztelni? Angelina sem jókedvében döntött ez mellett a műtét melett.Úgyhogy ő is,és azok a nők is,akik keresztülentek ilyenen,függetlenül attól,hogy ismertek e vagy sem,megérdemlik a tiszteletet,és igenis bátrak.Az pedig,hogy nem mindenkinek van pénze szilikonmelleket csináltatni,nem Angelina hibája.
2013. június 04. 18:59
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline |
emelcsi2:Az csak push up,vagy valami más...
2013. június 04. 19:00
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline |
* vagyis pontosabban szilikon.
2013. június 04. 19:04
Kaoruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.27. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 121368 offline |
Idézet
Ha nem vagy képben valamivel kapcsolatban inkább meg se szólalj, vagy nézz utánna mert magadat égeted. Ezt a műtétet itthon TB alapon megcsinálják korrekciós műtéttel együtt. Egyetlen forintjába sem fáj az illetőnek, és mielőtt kapom a kedves megjegyzéseket, megsúgom, nálam jobban kevesebb ember tudja, már hárman átestek rajta a családomban és én leszek a következő. Na bátor vagyok?
1 felhasználónak tetszik:
judy91
2013. június 04. 19:06
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline |
Idézet (mbgames @ 2013.06.04. 18:21)
Ne haragudj, nem szokásom ilyet mondani, de te nem vagy normális. Ha valaki ilyen műtéteken esik át, csak akkor érdemel tiszteletet, ha utána "úgy" hagyja a melleit? Ha anyagilag megengedheti magának (mellesleg pedig híres színésznő, akinél elvárás a jó megjelenés), akkor se csináltassa meg, csak mert másnak nem telik rá? Látszik, hogy te is csak a kósza, itt-ott megjelenő nyilatkozat-foszlányokat olvastad el az általa írt cikk helyett... Mert ha azt is olvastad volna, tudhatnád, hogy Angelina kihangsúlyozta, hogy reméli, hogy idővel olcsóbb lesz a génteszt és a rekonstrukciós műtét, tehát nem csak magára gondol, és azt is valószínűsítem, hogy minden tőle telhetőt meg fog tenni annak érdekében, hogy több nőnek legyen lehetősége erre. Senki sem mondta, hogy más, hasonló megelőző műtéten áteső nő nem bátor, sőt! Ugyanannyi tiszteletet érdemelnek, mint azok, akik rivaldafényben élik az életüket. És gyanítom, hogy azok a "hétköznapi" nők, akiknek van pénzük egy ilyen helyreállító műtétre, ugyanúgy kés alá feküdnének. Aki mástól sajnálja ezt a lehetőséget (pláne úgy, mint te, hogy még csak ilyen helyzetbe sem került), az csak szimplán irigy.
Angelina mint sok más alkalommal, most is csak a nemes cél érdekében emelte fel a hangját (azaz azért, hogy nők millióinak a tudtára adhassa, hogy vannak lehetőségeik a mellrák megelőzésére, és hogy utána is teljes értékű életet élhetnek), de a sok hozzád hasonló rosszindulatú ember ezt is kiforgatja.
2013. június 04. 19:12
susyhs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 194889 offline |
már nem azért de mbgames, te normális vagy? mért kellene valakinek feltétlenül mell nélkül leélnie az életét? ha egyszer ő így döntött és van rá pénze , akkor ez van... szerintem meg ez nem bátorság kérdése...
2013. június 04. 19:34
Amanda007007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 194000 offline |
mbgames!!!
Szerintem,inább gondolkozz el azon, h te eltávolitanád e a melleidet,ha kiderülne h nagy százalékban hajlamos vagy a rák kialakulására..vajon te is megmernéd műtetni magad? és szerintem minden né aki aátesik ilyen műtéten az szeretne viszont melleket..Angelina ezt megtetheti,de azért még vannak akik megtehetik, megjegyzem h sokan nem engedhetik meg,de akik igen azokról nem hallani..Sztem inkább menj vissza játszani,és ne mondj hülyeségeket irigységből..
Szerintem,inább gondolkozz el azon, h te eltávolitanád e a melleidet,ha kiderülne h nagy százalékban hajlamos vagy a rák kialakulására..vajon te is megmernéd műtetni magad? és szerintem minden né aki aátesik ilyen műtéten az szeretne viszont melleket..Angelina ezt megtetheti,de azért még vannak akik megtehetik, megjegyzem h sokan nem engedhetik meg,de akik igen azokról nem hallani..Sztem inkább menj vissza játszani,és ne mondj hülyeségeket irigységből..
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.