Milyen zenét hallgatsz most? XVI.
2013. június 23. 23:51
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.23. 23:48)
Nightwish - Kuolema Tekee Taiteilijan
Az egyik legcsodálatosabb érzés egy ilyen tiszta, gyönyörű hangra elaludni.
Az egyik legcsodálatosabb érzés egy ilyen tiszta, gyönyörű hangra elaludni.
Nálam ilyen célra a Sleeping Sun szolgál,vagy a Swanheart
2013. június 23. 23:57
Idézet (kicsikoki @ 2013.06.23. 23:51)
Nálam ilyen célra a Sleeping Sun szolgál,vagy a Swanheart
A Sleeping Sun nekem is az egyik kedvenc elalvós nótám. Meg a Two For Tragedy, az Ever Dream és Dead Boy's Poem is. De a Creek Mary's Blood-nak az eleje nagyon megnyugtató.
1 felhasználónak tetszik:
kicsikoki
2013. június 24. 00:08
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.23. 23:57)
A Sleeping Sun nekem is az egyik kedvenc elalvós nótám. Meg a Two For Tragedy, az Ever Dream és Dead Boy's Poem is. De a Creek Mary's Blood-nak az eleje nagyon megnyugtató.
nagyjából az összes szám a top 10 Nightwish listámon van Deep Silent Complete,Ocean Soul,Angels Fall First,Lappi,Walking In The Air amik bármikor meg tudnak nyugtatni..
2013. június 24. 00:11
Idézet (kicsikoki @ 2013.06.24. 00:08)
nagyjából az összes szám a top 10 Nightwish listámon van Deep Silent Complete,Ocean Soul,Angels Fall First,Lappi,Walking In The Air amik bármikor meg tudnak nyugtatni..
Nekem is van még száz meg száz Az Anette-erából is, mondjuk azért lényegesen kevesebb.
kicsikoki
2013. június 24. 00:14
kicsikokidragon |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.24. 00:11)
Nekem is van még száz meg száz Az Anette-erából is, mondjuk azért lényegesen kevesebb.
onnan a Turn Loose The Mermaid,Eva,Meadows of Heaven,The Crowl The Owl And The Dove mindenképp..és hát ugyebár a The Islander,While Your Lips Are Still Red és a Taikatalvi.
2013. június 24. 00:26
Idézet (kicsikoki @ 2013.06.24. 00:14)
onnan a Turn Loose The Mermaid,Eva,Meadows of Heaven,The Crowl The Owl And The Dove mindenképp..és hát ugyebár a The Islander,While Your Lips Are Still Red és a Taikatalvi.
Basszus, pont most akartam írni, hogy Marco drágát se' hagyjuk ki Szinte elmondtad az összes kedvencet a lassúak közül, de én még hozzátoldanám a magam nevében a Slow Love Slow-ot is. És még mondjuk rám a Sahara is megnyugtató hatással van, fogalmam sincs miért. Bár én amúgy jobban szerettem a Dark Passion Play-t mint az Imaginaerumot, de azért az utóbbi több lassú dalt tartalmaz. És amúgy mindkét album tökéletes lett.
kicsikoki
2013. június 24. 00:33
kicsikokidragon |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.24. 00:26)
Basszus, pont most akartam írni, hogy Marco drágát se' hagyjuk ki Szinte elmondtad az összes kedvencet a lassúak közül, de én még hozzátoldanám a magam nevében a Slow Love Slow-ot is. És még mondjuk rám a Sahara is megnyugtató hatással van, fogalmam sincs miért. Bár én amúgy jobban szerettem a Dark Passion Play-t mint az Imaginaerumot, de azért az utóbbi több lassú dalt tartalmaz. És amúgy mindkét album tökéletes lett.
Come Cover Me-t kihagytam..de egyébként én Anette-t egészen az Imaginaerumig nem szerettem,később a DPP-t is megszerettem és úgy vagyok vele hogy DPP studiósba sokkal jobban bejön mint élőbe,viszont az Imaginaerum dalok élőbe sokkal jobbak.csak remélni tudom hogy nem marad Floor,és úgy mint annó,egy ismeretlen jön a következő albumra,amit jövőre kezdenek el. egyébként altatósnak még a Ghost Love Score is elég jó
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.