Starity

Milyen zenét hallgatsz most? XVI.

1108 oldal 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. július 25. 16:23 #12321
- törölt felhasználó -    
Bring Me The Horizon - Hospital For Souls
2013. július 25. 16:23 #12322
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2036
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.25. 16:17)
Ha már sírás... Az aláfestő zene meg még rátesz egy lapáttal. Ha tényleg leültek volna a fiúk beszélni vele, és őszintén megmondták volna neki, kertelés nélkül, akkor ma nem itt tartanánk...

On: Skid Row - Monkey Business

Hát igen látszik,hogy nagyon nemtudnak konfliktust kezelni mivel már ott tartunk hogy Nettike sincs már a bandában mostmár abban reménykedünk hogy nem Floor lesz az aki marad amúgy ezt az interjút egyszer néztem meg és sohatöbbet mivel hát bevallom együtt sirtam Tarjaval smileeee.gif sad.gif sad.gif cray.gif
1 felhasználónak tetszik: kicsikoki
2013. július 25. 16:28 #12323
- törölt felhasználó -    
Idézet (TarjaNightwish @ 2013.07.25. 16:23)
Hát igen látszik,hogy nagyon nemtudnak konfliktust kezelni mivel már ott tartunk hogy Nettike sincs már a bandában mostmár abban reménykedünk hogy nem Floor lesz az aki marad amúgy ezt az interjút egyszer néztem meg és sohatöbbet mivel hát bevallom együtt sirtam Tarjaval smileeee.gif  sad.gif  sad.gif  cray.gif

Nekem is elég volt bőven egyszer, én már akkor bőgtem, amikor még Tarja nem kezdett el sírni... gyenge lelki állapot on. Jaj, Nettie távozása is kiütött, Floor csatlakozása meg még jobban... bár inkább azon az elven vagyok most, hogy maradjon Floor, csak ne olyan jöjjön, akinek még kevesebb köze van az NW-hez, mint neki... nagyon örülnék neki, ha Anette visszajönne, legalább egy lemezre, de ennek nem hiszem, hogy sok esélye van... Amennyire Floor-t az After Forever-ben és a ReVamp-ban kedveltem, annál kevésbé szeretem az éjszakai kívánságban. Ez van. Nem tudom megszeretni. Ahogy a Storytime-t meg megerőszakolta, az bűnnek számít lassan... az ő Ghost Love Score-jától van mindenki elájulva. Hát én nem. Nem rossz, nem rossz, de nem az igazi.
2 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish, kicsikoki
2013. július 25. 16:30 #12324
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.25. 16:17)
Ha már sírás... Az aláfestő zene meg még rátesz egy lapáttal. Ha tényleg leültek volna a fiúk beszélni vele, és őszintén megmondták volna neki, kertelés nélkül, akkor ma nem itt tartanánk...

On: Skid Row - Monkey Business

cray.gif
Nálam ezis egy nagyon szivhez szóló dal...
2013. július 25. 16:32 #12325
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9513
Csatolások: 28121
Azonosító: 189546
Miyavi - Horizon
1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2013. július 25. 16:34 #12326
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Guns N' Roses ~ Cornchucker

Micsoda szövege van... _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Johinna, nicol bellox, MadHatter
2013. július 25. 16:41 #12327
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

G-Dragon - Crayon heart.gif
2013. július 25. 16:43 #12328
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.25. 16:28)
Nekem is elég volt bőven egyszer, én már akkor bőgtem, amikor még Tarja nem kezdett el sírni... gyenge lelki állapot on. Jaj, Nettie távozása is kiütött, Floor csatlakozása meg még jobban... bár inkább azon az elven vagyok most, hogy maradjon Floor, csak ne olyan jöjjön, akinek még kevesebb köze van az NW-hez, mint neki... nagyon örülnék neki, ha Anette visszajönne, legalább egy lemezre, de ennek nem hiszem, hogy sok esélye van... Amennyire Floor-t az After Forever-ben és a ReVamp-ban kedveltem, annál kevésbé szeretem az éjszakai kívánságban. Ez van. Nem tudom megszeretni. Ahogy a Storytime-t meg megerőszakolta, az bűnnek számít lassan... az ő Ghost Love Score-jától van mindenki elájulva. Hát én nem. Nem rossz, nem rossz, de nem az igazi.

Hát a Storytime nekem is bántja a fülem namég a tesómét a Ghot Love Score nem valami rossz de én abban is inkább maradok az eredeti verziónál azt a dalt még Nettitől sem tudtam elviselni...Az After Foreverben ismertem meg kedves Jansen "barátnénkat"ott meg a ReVampban nagyonjót alakit mert a saját dalait a saját stilusát énekli ami az ő szempontjából normális és még jóis...Naigen a Wish az meg már megint egy harmadik téma mivel tény és való hogy jóformán szopránt képvisel és épphogycsak de előtudja adni azokat a dalokat melyeket Tuo Tarjusnak szánt viszont ott a bökkenő hogy azóta az együttes két tökéletes albumot készitett Nettikével aki egy más stilusban énekel és Floor ezeket már a maga módján adja elő ami hol rossz hol pedig borzasztó ezesetben a Storytime az maga a katasztrófa.. smileeee.gif
2013. július 25. 16:46 #12329
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Big Bang - Blue heart.gif
2013. július 25. 16:48 #12330
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Marco Hietala - Nahkatakkinen tyttö
2013. július 25. 16:48 #12331
- törölt felhasználó -    
Idézet (TarjaNightwish @ 2013.07.25. 16:43)
Hát a Storytime nekem is bántja a fülem namég a tesómét a Ghot Love Score nem valami rossz de én abban is inkább maradok az eredeti verziónál azt a dalt még Nettitől sem tudtam elviselni...Az After Foreverben ismertem meg kedves Jansen "barátnénkat"ott meg a ReVampban nagyonjót alakit mert a saját dalait a saját stilusát énekli ami az ő szempontjából normális és még jóis...Naigen a Wish az meg már megint egy harmadik téma mivel tény és való hogy jóformán szopránt képvisel és épphogycsak de előtudja adni azokat a dalokat melyeket Tuo Tarjusnak szánt viszont ott a bökkenő hogy azóta az együttes két tökéletes albumot készitett Nettikével aki egy más stilusban énekel és Floor ezeket már a maga módján adja elő ami hol rossz hol pedig borzasztó ezesetben a Storytime az maga a katasztrófa.. smileeee.gif

Én mindig úgy voltam vele, hogy más énekes/énekesnő dalait, más korszakból és korszakokból az utód ne énekelje. Amióta átírták a dalokat Floor hangjára, némiképpen megbarátkoztam vele, de ettől függetlenül az Imaginaerum dalok nem mennek neki. A Tarja-korszak dalait icipicivel jobban énekli, de azok is Tarjustól voltak az igaziak, a DPP és Imagina dalai pedig Anette-től. Ez ilyen egyszerű. Persze, most lehet, hogy olyannak tűnök mint a sok elvakult Anette vagy Tarja rajongó (félreértés ne essék, én mindkét táborba tartozom, csupán a kevésbé lennék képes gyilkolni azért, mert rosszat mondtak róluk), akiknek soha, egy énekesnő sem lesz jó az ő kedvencükön kívül. Nem, én nem ilyen vagyok, egyszerűen Floor nem az igazi. Meg persze azért ott van bennem a kényszer, hogy az előzőekhez hasonlítsam az újat... a Tarja-korszak sajnos elmúlt, az Anette-era szintén, csak azt remélem, hogy vagy marad Floor, és soha többet nem énekli el a régi számokat (ami alapból kizárt), vagy egy olyat találnak, aki passzol a Nightwish és a fiúk körébe is. smileeee.gif
2013. július 25. 16:50 #12332
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.25. 16:28)

Na ehhez mitszólsz jó mi?fujj engem kiráz tőle a hideg áhh malade.gif malade.gif
2013. július 25. 16:50 #12333
- törölt felhasználó -    
Pain - Same Old Song
2013. július 25. 16:51 #12334
- törölt felhasználó -    
Idézet (TarjaNightwish @ 2013.07.25. 16:50)
Na ehhez mitszólsz jó mi?fujj engem kiráz tőle a hideg áhh malade.gif  malade.gif 

Az I Want My Tears Back-be is úgy kezdtem bele, hogy meg fogom hallgatni, ha addig élek is, de adok egy esély Jansen kisasszonynak... egy perc után feladtam.
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2013. július 25. 16:51 #12335
- törölt felhasználó -    
Green Day - Know Your Enemy
3 felhasználónak tetszik: barbyyy, MadHatter, hayley4
2013. július 25. 16:52 #12336
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Alphaville - Forever Young heart.gif heart.gif meghajolo.gif
A világ egyik leggyönyörűbb dala!! : )
5 felhasználónak tetszik: Johinna, bitchina, Pöttömke, MadHatter, Seherezade1050
2013. július 25. 16:53 #12337
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Korpiklaani - Vodka
2013. július 25. 16:57 #12338
- törölt felhasználó -    
Ez a "klip" iszonyat beteg... rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, nicol bellox
2013. július 25. 17:03 #12339
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Muse ~ Neutron Star Collision

Sokakkal ellentétben Én nem a Nyalkonyat filmekből ismerem ezt a dalt (mivel nem vett rá a lélek hogy megnézzem azokat a förmedvényeket teljes egészében^^).
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, MadHatter, Seherezade1050
2013. július 25. 17:04 #12340
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.25. 16:48)
Én mindig úgy voltam vele, hogy más énekes/énekesnő dalait, más korszakból és korszakokból az utód ne énekelje. Amióta átírták a dalokat Floor hangjára, némiképpen megbarátkoztam vele, de ettől függetlenül az Imaginaerum dalok nem mennek neki. A Tarja-korszak dalait icipicivel jobban énekli, de azok is Tarjustól voltak az igaziak, a DPP és Imagina dalai pedig Anette-től. Ez ilyen egyszerű. Persze, most lehet, hogy olyannak tűnök mint a sok elvakult Anette vagy Tarja rajongó (félreértés ne essék, én mindkét táborba tartozom, csupán a kevésbé lennék képes gyilkolni azért, mert rosszat mondtak róluk), akiknek soha, egy énekesnő sem lesz jó az ő kedvencükön kívül. Nem, én nem ilyen vagyok, egyszerűen Floor nem az igazi. Meg persze azért ott van bennem a kényszer, hogy az előzőekhez hasonlítsam az újat... a Tarja-korszak sajnos elmúlt, az Anette-era szintén, csak azt remélem, hogy vagy marad Floor, és soha többet nem énekli el a régi számokat (ami alapból kizárt), vagy egy olyat találnak, aki passzol a Nightwish és a fiúk körébe is. smileeee.gif

Énis mindig azt mondogatom hogy nem kéne a régi dalokat firtatni mivel azok úgy voltak tökéletesek ahogy...énis szerettem mindkét énekesnőt bár mégmindig jobban Tarja fanvagyok...én mindig is úgy vélekedtem hogy vagy Tarja vagy Netti jöjjön vissza a Wishbe bár szerintem ez több mint lehetetlen viszont nem nagyon pártolom azokat akik azt mondják hogy megint egy kevésbé ismert énekesnő kellene nekik mivel ez úgy tünne hogy most egy Netti pótlékot keresnének mivel 2006-ban kijelentették hogy nem opera énekessel szeretnék folytatni mert nem Tarja "kicsi énjére"van a továbbiakban szükség mondjuk nekem ez egy kicsit kemény megfogalmazás de hadjuk...most viszont megint az a helyzet állt elő hogy ismét énekesnőt keresnek de most nem olyat aki úgy kerülne be hozzájuk mint annó Netti hanem szerintem legyen egy ismertebb énekesnő aki megállja a helyét bár ezt úgysem én vagy más fogja eldönteni de azt úgysem tilthatja meg senki hogy reménykedjünk... smileeee.gif (amúgy azt tudtad hogy Vibeke Stein a Tristánia énekesnője annó azért lépett ki az együttesből hogy jelentkezzen a Nightwisha mint énekesnő??bár nemtom mennyire vagy otthon a témában avagy tudod-e hogy kiről is van szó csak gondoltam megkérdezem...remélem nem gond! smileeee.gif smileeee.gif )
1108 oldal 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!