Channing Tatum a Vanity Fairnak adott interjú során mesélt Bieberrel való aggodalmáról, és azt is megosztotta, hogyan nevezték el első gyermeküket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Channing Tatum aggódik Justin Bieber miatt
2013. június 05. 16:28
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Kezdem megkedvelni. Azt hittem már, hogy valami rosszat fog róla mondani...
2013. június 05. 16:33
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Bieber durván tehetséges? A nap poénja.
Gondolom, kisebb nyilvánosságot kapott volna a cikk, ha csak magáról és a gyerekéről beszél, így viszont, hogy J.B.-t is megemlítette, máris ezen fog csámcsogni a fél világ.
Gondolom, kisebb nyilvánosságot kapott volna a cikk, ha csak magáról és a gyerekéről beszél, így viszont, hogy J.B.-t is megemlítette, máris ezen fog csámcsogni a fél világ.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 05. 16:45
szép neve van a lányuknak!
és nem is tudtam, hogy szereti Justint!
és nem is tudtam, hogy szereti Justint!
2013. június 05. 16:47
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Én is azthittem, hogy valami negatívat fog mondani JB-ről. A kislánynak meg szép neve van
2013. június 05. 16:51
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline |
Szép neve van a kislánynak. És igen DURVÁN TEHETSÉGES Jolie_77, Fannii98. Ha félretennétek Justinnnal való utálatok, akkor rájönnétek hogy baromi tehetséges. És ezt hogy tehetségtelen azért mondjátok, mert régen még magas volt a hangja és ezért nagyon sokan kislánynak hívták. De attól még hogy egy fiúnak magasabb a hngja mint másnak nem kell azonnal tehetségtelennek nyílvánítani. És már nagyon megváltozott a hangja és sokkal mályebb!!
2013. június 05. 16:52
petruskahh...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 198158 offline |
Channing Tatum az álompasim vagy
2013. június 05. 16:52
Teljesen egyetértek Channing-gal!És ő legalább normális nevet adott a kislányának...
2013. június 05. 16:53
Gyááá. nem is tudtam hogy apa lesz, nagyon sok boldogságot, és teljesen igaza van.
Jolie_77
Igen tehetséges, azon belűl sok mindenben. 4 hangszeren játszik énekel táncol és még a sportban is megállja a helyét; foci, kosárlabda, hoki. de te gondolom tehetségesebb vagy.. :s
Jolie_77
Igen tehetséges, azon belűl sok mindenben. 4 hangszeren játszik énekel táncol és még a sportban is megállja a helyét; foci, kosárlabda, hoki. de te gondolom tehetségesebb vagy.. :s
2013. június 05. 17:01
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline |
Idézet (dasom410 @ 2013.06.05. 16:51)
Szép neve van a kislánynak. És igen DURVÁN TEHETSÉGES Jolie_77, Fannii98. Ha félretennétek Justinnnal való utálatok, akkor rájönnétek hogy baromi tehetséges. És ezt hogy tehetségtelen azért mondjátok, mert régen még magas volt a hangja és ezért nagyon sokan kislánynak hívták. De attól még hogy egy fiúnak magasabb a hngja mint másnak nem kell azonnal tehetségtelennek nyílvánítani. És már nagyon megváltozott a hangja és sokkal mályebb!!
Te pedig félretehetnéd a megszállott istenítést Justinka iránt.. Jolie_77-nek teljesen igaza van. Neked meg csak fáj az igazság.
Beyla
2013. június 05. 17:07
Nem akarok megsérteni senkit, veszekedni meg pláne nincs kedvem, de úgy gondolom, hogy Jolie_77-nek igaza van. Ez a srác tök átlagos, semmi különleges nincs benne, énekelni sem tud, csak nyomja a playback-et.
Nem azt akarom mondani, hogy Channing azzal akar bekerülni a köztudatba, hogy ezt a kis nyikhajt fényezi, mivel neki erre nyilvánvalóan semmi szüksége nincs. De most őszintén: ti belieberek rákattintottatok volna egy Channingről szóló cikkre, ha nem szerepelt volna benne Bíboros neve? Kétlem. Mivel szerintem a 90%-otoknak fogalma sincs arról, hogy ki ő.
Egyébként meg nagyon szép nevet választottak a picinek.
Nem azt akarom mondani, hogy Channing azzal akar bekerülni a köztudatba, hogy ezt a kis nyikhajt fényezi, mivel neki erre nyilvánvalóan semmi szüksége nincs. De most őszintén: ti belieberek rákattintottatok volna egy Channingről szóló cikkre, ha nem szerepelt volna benne Bíboros neve? Kétlem. Mivel szerintem a 90%-otoknak fogalma sincs arról, hogy ki ő.
Egyébként meg nagyon szép nevet választottak a picinek.
Beyla
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.