Idén ősszel kerül az üzletek polcaira a kanadai énekesnő ötödik stúdióalbuma, így nemrég a Nylon Magazin kért interjút a gyönyörű énekesnőtől, aki készségesen válaszolt a magánéletét firtató kérdésekre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Avril Lavigne: „Sok dráma volt az album körül”
2013. június 06. 09:22
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2013. június 06. 10:10
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Avril okos lány, jó zenét csinál (bár nekem az első két albuma az, amit nagyon kedvelek, a későbbiek már nem annyira tetszettek), mindig hű maradt a stílusához és nem áll össze mindenféle kreténnel, csak azért, hogy többen figyeljenek oda rá.
2013. június 06. 10:18
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Nagyon tetszik ez az interjú.Innen is látszik,hogy Avril két lábbal áll a földön,egyáltalán nem adta el magát,mint ahogy azt sokan gondolják róla,igenis hű maradt a saját stílusához és nem szállt a fejébe a hírnév.És kíváncsian várom az új albumát
2013. június 06. 10:24
Én is alig várom már a legújabb albumát ! Avril az egyik legnagyobb kedvencem. 7 éve szeretem, mint énekesnőt. Sose csalódtam benne és remélem most se fogok. Az interjú őszinteségre és érettségre utal. ; )
2013. június 06. 10:31
Avril nagyon értelmesen és szépen nyilatkozott, jól látja a dolgokat.
2013. június 06. 11:17
Aranyos interjú, nagyon reálisan látja a dolgokat. Köszi!
2013. június 06. 13:53
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
már nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. június 06. 14:50
Avril új kislemeze nem igazán nyerte el a tetszésem. Szerintem kimondottan egy könnyed pop sláger, amellyel megint a tiniket próbálta megcélozni. Szerintem az első két albuma az, amelyre azt lehet mondani, hogy igazán remek alkotások. Tulajdonképpen a legutóbbi albumával is meg voltam elégedve, de tény, hogy sokkal visszafogottabb volt zenei hangzása, mint az előbbi munkáinak. Avrilt, viszont még mindig kedvelem. Tetszik, hogy nem változott és nem adta el magát senkinek sem.
2013. június 06. 15:34
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline |
owww, szeretlek Avril! <3 Már nagyon várom az új albumot, a Goodbye Lullaby hatalmas kedvencemmé változott.Most is ott ragyog a polcon a többi Avril-es cucc között: Avril baba, poszterek, cikkek, cd, parfüm,...
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!