Így néz ki a One Direction első parfümje
2013. június 07. 09:03
Nincs semmi bajom a parfümmel, sőt, a formája nagyon tetszik, de mindössze egyetlenegy kérdés fogalmazódott meg bennem, mikor megnéztem a képet: miért pont rózsaszín?
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2013. június 07. 09:31
blaze: azért mert női parfümről van szó, legalábbis nehezen tudom elképzelni akármilyen hímnemű egyénen a jázmin, frézia, grapefruit, vad bogyók mixet ;p
2013. június 07. 10:33
Tényleg úgy néz ki, mint egy Barbie-s parfüm. Csak ez kicsit igényesebb. A kis üvegcse nekem tetszik de az, hogy rózsaszín és a dobozon még az arcuk is rajta van az eléggé fura. És ezek az illat keverékek. Soha nem hallottam ilyenekről.
2013. június 07. 11:32
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
hát nem tudom, de nálam hamarabb landolna a kukában, mint a bőrömön...úgy néz ki az a doboz, mintha Barbie akarta volna meglepni valamivel Kent...pfúúúúj
2013. június 07. 11:38
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Nevetve olvasok egy pár kommentet, miszerint miért rózsaszín az üveg?!
Szerintem egyáltalán nem ez a lényeg, hanem ami benne van! Legalábbis, én így gondolkodom.
Kíváncsi vagyok az illatára, de Augusztusig még várnom kell egy kicsit! Minden esetre már várom!
Szerintem egyáltalán nem ez a lényeg, hanem ami benne van! Legalábbis, én így gondolkodom.
Kíváncsi vagyok az illatára, de Augusztusig még várnom kell egy kicsit! Minden esetre már várom!
2013. június 07. 11:50
Zendaya102új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 196536 offline |
Kiváncsi vok milyen az illta
2013. június 07. 12:05
Wow, szerintem nagyon jó lett, nekem legalábbis nagyon tetszik. Remélem Magyarországon is kapható lesz!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.