Íme, a legfurább plasztikai műtétek
2013. június 07. 21:45
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Ezek undórítóak. O.o
2013. június 07. 22:13
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
grrrrrrr bizarr,azért nem vállalnám be őket!
2013. június 07. 22:17
Mi a f&#znak? Önkifejezés meg egyebek, ha az önkifejezést a gyílkolásba látná valaki, akkor az is tök normális és divat lenne elöbb utóbb.
Szépészeti plasztika - egészségügyi plasztika
Nem kicsit ferde az orrom, ezért a jobb orrjáratom rendre eldugul a ball nem, tervezem megcsináltatni, ez szerintem normális és belefér, de tünde fület, meg kitudja mit. Azt a bizonyos kerítést megkellene magasítani már.
Szépészeti plasztika - egészségügyi plasztika
Nem kicsit ferde az orrom, ezért a jobb orrjáratom rendre eldugul a ball nem, tervezem megcsináltatni, ez szerintem normális és belefér, de tünde fület, meg kitudja mit. Azt a bizonyos kerítést megkellene magasítani már.
2013. június 08. 00:26
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Váljék kedves egészségükre . Saját dolga mindenkinek, hogy teszi magát tönkre. Lehet, hogy erre rájön, lehet, hogy nem, ha tetszik csináld.
2013. június 08. 04:04
Irresistibleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 191728 offline |
Nekem a szarvakról mindig egy bazinagy pattanás jut eszembe, olyan mintha kilehetne nyomni, aztán pedig tudod: had ömöljön!
2013. június 08. 06:18
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Egyiket sem vállalnám be SOHA !
2013. június 08. 08:54
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Mikre rá nem szánják magukat az emberek? Köldökplasztika? WTF? A többit meg pláne nem értem. Értem én, hogy önkifejezés, meg minden, de miért kell magukat elcsúfítani ezért? A tetoválás és a piercing ma már smafu, akinek van, az szinte beleolvad a környezetbe, semmivel sem tűnik ki a többiek közül, ezért kell az ilyeneknek a nagyobb sokkoló hatás, ezért találnak ki egyre brutálisabb, értelmetlenebb idiótaságokat. Mondjuk a manófül speciel tetszik, valami érthetetlen módon valóban szebbé teszi ennek a lánynak az arcát. Lehet, hogy hülyeség, de legalább nem csúnyult meg tőle, csak érdekes lett. Ám az tény, hogy ő is ugyanazért csinálta, amiért a többi őrült. Hogy figyeljenek rá, hogy ne olvadjon be. Én nem tudom, nagyon szeretek átlagos kinézetűnek lenni, a fene nem foglalkozik velem és ez számomra rohadt kényelmes. Végig tudok úgy menni az utcán, hogy nem mutogatnak rám ujjal, nem röhögnek ki, nem súgnak össze a hátam mögött. Nem is értem, ez valakinek miért jó, ha lépten-nyomon rá figyelnek és róla szól a fáma. Van egy ismerősöm, ő ilyen típus. Állandóan a középpontban kell lennie, és mivel külsőségekkel anyagi és egyéb okokból nem tud kitűnni a tömegből, mert számára már nem volna ildomos, ezért rendre halmozza a baromságait, és még azt is élvezi ha utálják. Mert ahogy ő mondja, akiről nem beszélnek, az nem is létezik. Nem tudom őt sem megérteni. Én tényleg úgy vagyok boldog, ha csak az vesz észre, akit szeretném, hogy észre vegyen. Másoknak ne is tűnjön fel, hogy létezem, nem szeretem a nyüzsgést és a kavarást. Ezeknek meg ez a lételemük. Na, de hát mindenki másmilyen. Csak esetleg jó volna, ha az ilyen exhibicionista emberek valami hasznos tevékenységben élnék ki inkább magukat.
2013. június 08. 09:04
Az oké, hogy az emberek ki akarnak tűnni a tömegből, na de így?! Szerintem ez már túlzás. Én személy szerint egyiket sem vállalnám be.
2013. június 08. 09:59
Te jó ég... Az összes szörnyű. Ki nem próbálnám őket.
2013. június 08. 10:28
Úristen! Ezek az emberek akik ilyeneket csináltatnak, nem normálisak! Jó, a manófül még nem olyan undorító, de a többi...
2013. június 08. 11:11
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Semmi pénzért nem csináltatnék ilyet.
2013. június 08. 11:30
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Ezek nagyon UNDORÍTÓak!
Én semmi pénzért nem vállalnák el egy ilyen műtétet!
A legtöbben nem azért fizetnek,hogy manófülük legyen,hanem azért,hogy ne legyen az!
Én semmi pénzért nem vállalnák el egy ilyen műtétet!
A legtöbben nem azért fizetnek,hogy manófülük legyen,hanem azért,hogy ne legyen az!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.