A már most nagy sikernek örvendő Austin Mahone újabb dallal jelentkezett június 10-én.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Austin Mahone — What About Love
2013. június 11. 14:37
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline |
2013. június 11. 14:58
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Úgy néz ki ebben a pöttyös trikóban, mint valami kerti törpe. Amúgy a szám koppintás, mert már hallottam ezt a dallamot, csak nem jut eszembe a szám címe, amire hasonlít.
2013. június 11. 15:02
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Ebből a gyerekből hogy lett sztár??!!
2013. június 11. 15:06
Nem szeretek úgy ítélkezni, hogy előtte nem hallgatok meg egy-egy dalt. Sajnos az én kedvenceimnél sokan ezt nem teszik meg (igazán nagy fáradtság) és ész nélkül alkotnak negatív véleményt arról, amit cseppnyire sem ismernek. Mindegy, most nem rólam van szó... A pop nem az én műfajom, ez tény, de előszeretettel hallgatom, ha kell vagy olyan kedvem van, főleg a kilencvenes évekből, esetleg a nyolcvanasakból. Viszont tudtam ennek a számnak az első percében, hogy ez már jó nem lehet az én ízlésemnek... nem értem, miért terjedt el manapság ennyire ez a "húdenagyswagvagyok" stílus, de két év múlva úgyis lecseng, mint a nagy emo korszak. A techno szintén nem az én műfajom, de keverve az ilyen stílusú tinikkel még rosszabb.
2013. június 11. 15:25
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Ez azért jobb egy JB koppintásnál. Én szeretem Austint, de ez valahogy nem lett az igazi. Nekem a Say You're Just A Friend százszor jobban tetszett.A refrén lehetett volna ütösebb is, techno rész - amit ha negyedszerre hallasz - unalmassá tette az egész dalt. Mindezek ellenére lehet, hogy két hét múlva meg ezt fogom agyba-föbe hallgatni, ki tudja.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.