Ezúttal a sellőből vérfarkassá avanzsálódott színésznő legjobb és legpocsékabb összeállításait vesszük górcső alá.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legszebb és legrosszabb ruhákban - Phoebe Tonkin
2013. június 14. 11:13
varazslomestervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 78938 offline |
szerintem mindegyik képen csodásan néz ki! egyébként ha megnézzük, hogy egy divathéten milyen ruhákat szoktak viselni, Phoebe egyáltalán nem lóg ki a sorból! és sokkal fontosabb az, hogy sugárzik! minden ruhában szép!
2013. június 14. 11:15
Szerintem Phoebe mindegyik ruhában csodásan fest, egyszerűen gyönyörű. Bár az igaz, hogy a "legrosszabb ruhák" nem néztek ki jól.
2013. június 14. 11:19
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
nagyon gyönyörű lány
2013. június 14. 11:24
Phoebe annyira gyönyörű lány.Szerintem a Glamour's new book, the 30 Things Launch Party (2012) nagyon szép volt.Nekem az is tetszik.
2013. június 14. 11:27
Mennyiféle stilusú ruhát tud felvenni. : O A legjobban ami passzol hozzá az a Twilight premierjén viselt estélyi. A koktél ruhák se állnak rosszul, de nem igazán illik hozzá, mivel ezeket a szetteket én egy 30-as nőn tudnám elképzelni. Kicsit tényleg öregitik a ruhák. A 20-as éveit tapossa, és szerintem nyugodtan hordhatna a korához illőbb, fiatalosabb cuccokat.
2013. június 14. 11:27
hát a 'legrosszab ruhák' nagy része 2013-as . lehet kezd romlani a divatérzéke, nem tudom.
de egy dolog nem tiszta: játszott az Alkonyat Hajnalhasadás 1. részében ?
2013. június 14. 11:30
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (BoTommo @ 2013.06.14. 11:27)
hát a 'legrosszab ruhák' nagy része 2013-as . lehet kezd romlani a divatérzéke, nem tudom.
nem játszott benne, de tudod a premiereken nem csak az adott film szereplői jelennek meg, hanem más hírességek is.
2013. június 14. 11:36
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
A 2008-as L'Oreal Paris AFI Awards-on egyszerűen gyönyörűen festett... Kis túlzással mondhatnám azt is,h meseszép.
A "legrosszabb ruhák" közül egyikre se mondanám azt,h annyira nagyon rossz lenne,mivel a szépsége mindig sokat dob a megjelenésén.Lehet a ruha borzalmas,ha az,aki viseli szép Bár azt elismerem,néha elég érdekesen tud felöltözni.Viszont tényleg nagyon szép lány,és ez többnyire elvonja az emberek figyelmét egy egy bakiról.
A "legrosszabb ruhák" közül egyikre se mondanám azt,h annyira nagyon rossz lenne,mivel a szépsége mindig sokat dob a megjelenésén.Lehet a ruha borzalmas,ha az,aki viseli szép Bár azt elismerem,néha elég érdekesen tud felöltözni.Viszont tényleg nagyon szép lány,és ez többnyire elvonja az emberek figyelmét egy egy bakiról.
2013. június 14. 11:44
Szerintem a L'Oreal Paris AFI Awards-on mesés volt... bár, lehet, hogy nekem van rossz divatérzékem, de nekem tetszik a legrosszabb ruhék közül az, amit a Glamour's new book, the 30 Things Launch Party-n vett fel.
2013. június 14. 11:45
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
L'Oreal Paris AFI Awards <- szerintem itt a legjobb
A legkakibbak pedig -> Qantas Air VIP Cocktail party , Alex Perry – MBFWA S/S ..nah itt úgy néz ki, mint egy... xd
A legkakibbak pedig -> Qantas Air VIP Cocktail party , Alex Perry – MBFWA S/S ..nah itt úgy néz ki, mint egy... xd
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.