Megjelent Harry Styles önálló dala
2013. június 14. 21:44
Nagyon jó a szám meg minden...de ha feloszlanának én belehalnék.Nekem (bár nem biztos hogy csak nekem) ők (1D-re gondolok) az életem.Nem bírnám ki nélkülük.
2013. június 14. 21:46
Nekem nem tetszik ez szám, de így magában egész jó hangja van
2013. június 14. 21:51
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Nem jön be. Túl lassú, elég unalmas és eléggé The Fray - Never Say Never utánzatnak tűnik. Látszik, hogy igyekszik, örülök, hogy ő is és a srácok is egyre inkább részt vesznek a dalszöveg írásban, de még elég kezdő szinten van ahhoz, hogy egymaga dobjon össze egy számot.
Amúgy ez egy demó dal, nincs kiadva és nem is lesz, nem kell aggódni, Harry nem tervez önálló karriert, és az 1D is megmarad.
Amúgy ez egy demó dal, nincs kiadva és nem is lesz, nem kell aggódni, Harry nem tervez önálló karriert, és az 1D is megmarad.
2013. június 14. 21:59
Brigi95.11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 181357 offline |
Szerintem nagyon jó lett a dal :$ Hazza, ügyes vagy!♥ #Imádom
2013. június 14. 22:01
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Borzalmas dal...bevallom ,hogy 1 percig bírtam hallgatni utána pedig kikapcsoltam, annyira nem tetszett. Mondjuk ez tipikus szerelmes lassú szám, amitől a tinik elolvadnak.
Ráadásul ő írta a dalt? mindjárt hátast dobok.
A hangja pedig..akkor inkább bandázon, mert így még rosszabb hangja van, mint együttesben. Mondjuk az egész együttes össze véve nem a tehetséget tükrözi.
Ráadásul ő írta a dalt? mindjárt hátast dobok.
A hangja pedig..akkor inkább bandázon, mert így még rosszabb hangja van, mint együttesben. Mondjuk az egész együttes össze véve nem a tehetséget tükrözi.
2013. június 14. 22:02
Iheartmoncheleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 203738 offline |
Candy_attack úgy örülök, hogy van végre valaki, aki tudja, hogy mi van ezzel a dallal. A fiúk egy csomó számot vettek fel az albumokhoz, amikből válogattak. És ha valaki ír egy dalt, az mindig felénekli azt. Például az előző albumukhoz a Tell Me A Lie-t Kelly Clarkson írta, de előbb még ő is felénekelte. Ugyanez van ezzel a számmal is. Nem kell megijedni (vagy örülni) senkinek, ez nem azt jelenti, hogy szétválnak. Még csak nem is úgymond "rendes, teljes" szám, hisz ahogy azt te is írtad, ez csak egy demó.
Ja és mellesleg annyira tudtam, amint megtalálták ezt a zenét Sam Mccarthy soundcloundján, hogy ez lesz belőle. Mármint a nagy bullshitek, hogy Harry solo albumba kezd, meg ilyesmi... :S
Bár nekem egyébként tetszik a szám
Ja és mellesleg annyira tudtam, amint megtalálták ezt a zenét Sam Mccarthy soundcloundján, hogy ez lesz belőle. Mármint a nagy bullshitek, hogy Harry solo albumba kezd, meg ilyesmi... :S
Bár nekem egyébként tetszik a szám
2013. június 14. 22:06
Idézet (cintia2000 @ 2013.06.14. 21:17)
én utálom Harry-t!
-semmi hangja nincs (bárki letudná utánozni)
-csúnya
-nem ismeri a fésűt
-nem tud megmaradni egy kapcsolatban sem
-szörnyű a tánctudása
-beképzelt
...és még tudnám folytatni..de annyit ér ő nekem mint galambfos a levegőben!
-semmi hangja nincs (bárki letudná utánozni)
-csúnya
-nem ismeri a fésűt
-nem tud megmaradni egy kapcsolatban sem
-szörnyű a tánctudása
-beképzelt
...és még tudnám folytatni..de annyit ér ő nekem mint galambfos a levegőben!
mert ugye van okod utálni! mert ugye ismered őt személyesen és tett ellened valamit ami okod ad az utálatodra.
- bárki? akkor halljuk, te hogyan énekeled ezt a dal el vagy bármelyik másik Harry által énekelt dalt.
- csúnya mi? akkor most mondjam azt, hogy Justin se egy álomszép srác?
- göndör hajjal szemben semmit nem érsz a fésűvel főleg ha természetesen göndör. észlény.
- fiatal élvezi az életet. ha ő ezt akarja akkor ez van.
- egy énekest nem azért szeretnek, mert jól táncol. ha a tánc tudásával akart volna híres lenni nem az X-factorba jelentkezik
- miért is az? akkor Justin mi? elég érdekes cikkeket olvastam róla mostanában..
és hát én is tudnám folytatni, de nem ér ennyit..
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. június 14. 22:17
Idézet (JustMe18 @ 2013.06.14. 22:06)
mert ugye van okod utálni! mert ugye ismered őt személyesen és tett ellened valamit ami okod ad az utálatodra.
- bárki? akkor halljuk, te hogyan énekeled ezt a dal el vagy bármelyik másik Harry által énekelt dalt.
- göndör hajjal szemben semmit nem érsz a fésűvel főleg ha természetesen göndör. észlény.
- egy énekest nem azért szeretnek, mert jól táncol. ha a tánc tudásával akart volna híres lenni nem az X-factorba jelentkezik
- miért is az? akkor Justin mi? elég érdekes cikkeket olvastam róla mostanában..
2013. június 14. 22:31
Én nem megyek a tömeg után, ez van. Nekem nem tetszik a dal, nem az én világom. Számomra túl nyálas, és hangja sérti a fülemet is.
2013. június 14. 22:42
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Jó de bandában jobb. Directioner vagyok és így alap hogy támogatom de nem tetszik nekem ez a szólós dolog de saját vélemény
2013. június 14. 22:49
cintia2000 de szánalmas vagy! És ezt pont egy Bieber fan állítja Harry-ről -.- Ha bárki le tudná utánozni, akkor gondolom te is le tudnád! Harry-nek olyan hangja van amilyen neked SOHA nem volt/van/lesz!!!!
És miaz, hogy "nem ismeri a fésűt" ?!? Már ne is haragudjál, de neki alapból ilyen göndör a haja!!!!! Arról meg nem is beszélve hogy itt írod, hogy Harry szánalmas miközben arra nem is gondolsz, hogy Justin miket produkál(drogozik,erőszakoskodik, leköpi a rajongóit) Ennyit erről...
És miaz, hogy "nem ismeri a fésűt" ?!? Már ne is haragudjál, de neki alapból ilyen göndör a haja!!!!! Arról meg nem is beszélve hogy itt írod, hogy Harry szánalmas miközben arra nem is gondolsz, hogy Justin miket produkál(drogozik,erőszakoskodik, leköpi a rajongóit) Ennyit erről...
2013. június 14. 23:07
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
jajj de utálom azokat akik szídják Harryt, és azt mondják h csúnya......Harry csúnya?...Nézzél magadra b*zdmeg!
2013. június 14. 23:14
Úristen, ki az a Cara? valaki meséljen már róla xdd
2013. június 14. 23:21
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Samantha @ 2013.06.14. 21:14)
Haggyá', ez az egész még annyit sem ér meg, hogy egy AK-ból sorozattüzet adj le!XD Magunk közt szólva sablonos és gagyi, nincs mit hozzáfűzni. Ugyanolyan tucatzene, mint amit a remek bojbendjével művel. Hú, de várom már, hogy úgy süllyedjenek el, mint a Titanic.
1 felhasználónak tetszik:
HeyHo
2013. június 15. 00:17
Narry00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 199875 offline |
Már nem azért de legkozelebb letépem a fuletek es a seggetekhez ragasztom. Amugy iszonyúan jó dal <3333 milyen rajongó az aki csak egy fiút szeret a bandából???? !!!!! és miért nagyképu? Talán mert adományoz az afrikai gyerekeknek? mert jegyet szerez egy olyan tolószékes leánynak akinek nincs rá pénze? Mert kedves a rajongóihoz? Térjetek már észhez!!!!!! Ha nem bírjátok akkor legalább olyasmivel érveljetek ami igaz!!!!! Nem osszehordot mindenféle szemét hazugságot. Neki eleve gondor a haja Ja és a hangja gyonyoru, szerintem szemébe nem mernétek neki mondani ...... De annyit mondom hogy én imádom , nagyon ugyes <3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.