Starity

Kylie Bisutti: „Isten miatt elhagytam a Victoria's Secretet”

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 16. 12:22 #21
Cara
Cara
visszatérő vendég
 
StátuszI miss his handsome smile ~Cory Monteith
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.14.
Hozzászólás: 122
Csatolások: 121
Azonosító: 200171
Offline offline
Emelem kalapom elotte h ilyen bator,onzetlen dontest meg mert hozni,remelem boldog lesz a ferjevel es tovabbi sikeres eletet kivanok neki:)
Szerintem senkinek sem kellenne beszolni neki nincs joga senkinek sem itelkezni felette az O dontese az O elete mindenki foglalkozzon a sajat dolgaival.Szep volt Kylie!!!!
2013. június 16. 12:39 #22
drfan
drfan
President Laura Roslin
 
StátuszI wish you all a merry and a happy!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.19.
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Offline offline
Candy_attack: kezdelek nagyon bírni téged. Azt hittem, hogy regényt kell most írnom, de te elmondtál mindenz, amit én akartam volna.
2013. június 16. 12:42 #23
Winnie Sweetie
Winnie Sweetie
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.12.
Hozzászólás: 911
Csatolások: 86
Azonosító: 197706
Offline offline
Idézet (Lizania @ 2013.06.16. 10:35)
Úristen mekkora egy elmebeteg idióta omg.gif Vajon véletlen, hogy a szigorúan vallásos férje után változott így meg? Sugallatot kapott? Eldobja a nagy lehetőséget csak, mert sugallatot kapott a nem létező istentől? Baromság.

Ahhoz képest, hogy nem hiszel egy felső hatalomban, elég érdekes, hogy eme szöveged első szavában már meg is szólítasz egy ilyen hatalmat. Ha az ellentmondás fájna. omg.gif

Idézet (Candy_attack @ 2013.06.16. 11:14)
Nem tudom eldönteni, hogy ez nevetséges vagy inkább szomorú... Gyakran elképedek, hogy a vallásos emberek mennyire "buták" és megszállottak. Az egy dolog, hogy egy mesekönyvben hisznek, de itt nem az a lényeg. Ha létezne is Isten, biztos nem azt mondaná a követőinek, hogy adják fel az álmaikat. Ráadásul ez a nő feladta a karrierjét és az életét azért, hogy egy férfi kedvére tegyen. Ez a szomorú és szánalmas. Feladta a női büszkeségét, hogy kiszolgálhassa az "urát". Egy nőnek NEM SZABAD kiszolgáltatnia magát egy férfinak, nem csak a tartása miatt, de így az önállóságát is elveszti.
Ez már megint a gusztustalan hímsovinizmus, amikor a nőnek a konyhában a helye és ráadásul az a borzasztó, hogy ezt egy nő saját maga választotta, ráadásul egy olyan értelmetlen dolog miatt, mint a vallás... Úgy látszik, a világ visszafejlődik a középkorba...

Már nem azért, de szerintem az szomorú, hogy így vélekedsz egy ilyen dologról...
Ha valakinek egy vallás (vagy bármilyen más dolog) valami pluszt ad az életéhez, az máris buta és elvakult? Az a szomorú, hogy van olyan ember, aki így vélekedik. Én nem szólok bele ilyen dolgokba, mert ha valaki ettől jobban érzi magát, akkor nyugodtan csinálja és élvezze az életet.
Én nem szeretek a vallásról nyíltan beszélni, mert ahány ember, annyi vélemény, de azért így lehurrogni egy ilyen közösséget, na ahhoz már igazán hatalmas intelligencia kell.
Mintha az annyi büszkeséget adna, hogy egy szál bugyiban és melltartóban pakolgatja magát milliók számára. Gyűlölöm a modelleket, főleg a VS angyalokat, mert úgy gondolom, hogy az egész cég csak arra van, hogy futószalagon gyártsa a tökéletes nőket, ezzel elbizonytalanítani a többi feminát. Ezek a lányok csak a menedzserek és a főfejesek marionettbábui, ezért bármi is történt Kylie-val én örülök, hogy egyel kevesebb ilyen lány van a Földön.
Középkor? Tudod egyáltalán, hogy mit beszélsz? Ha az embereknek nem lenne hite, csak a tudomány, akkor az biztos, hogy évezredekkel előrébb haladnánk, de az is biztos, hogy az emberek társadalma sokkal szegényebb lenne egy sokkal fontosabb dologban, amit nem lehet gazdagságban mérni: a lélekben.
Tudom, hogy most sok lehurrogást kapok a véleményem miatt, százas, hogy megkapom azt is, hogy agy mosott zombi vagyok, és ostoba, de még mielőtt ilyeneket írtok, bizonyosodjatok meg arról, hogy ez nem fordítva igaz.
(Remélem nem hangzott túl klisésen ez a kis megnyilvánulásom rolleyes.gif )
1 felhasználónak tetszik: Meisan
2013. június 16. 12:46 #24
drfan
drfan
President Laura Roslin
 
StátuszI wish you all a merry and a happy!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.19.
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Offline offline
"Hogy egy álmot adoot fel érte (a vallásért) becsülendő dolog."
Hát szerintem meg a legnagyobb fanatizmus. A keresztény vallás ebben jó, hogy mindenkit ugyanolyanra formáljanak, és lelkeket tapossanak el ezáltal. Az alap dologgal, hogy mindenki legyen jó, az értelmes és nem árt senkinek se, de aki ilyen nagyon fanatikus, hogy a milliókat kereső állását Isten miatt feladja, az már valóban a legteteje. És hogy még mással sem hajlandó táncolni, mint a férjével, mert keresztény lett.. Sok keresztény ember színész, és a szerepekben nem csak hogy táncolnak, de csókolóznak is... Mégis írtam egy regényt. Jól esett smileeee.gif
2013. június 16. 13:00 #25
- törölt felhasználó -    
Sajnálom, hogy vannak ennyire megvezethető és befolyásolható emberek, akik tényleg elhiszik ezeket a marhaságokat. Nem hiszem, hogy mélyen vallásos lenne, inkább csak a férje tömte tele a fejét.
2013. június 16. 13:01 #26
DylanSmith
DylanSmith
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.01.
Hozzászólás: 768
Csatolások: 0
Azonosító: 202974
Offline offline
Sztem itt nem a hitről meg Istenről van szó, hanem a pasi akaratáról. Ez semmi más csupán manipuláció! Remélem hamar észhez tér ez a lány. Senki miatt nem adnék fel egy karriert ha lenne. A nagy hitbuzgó keresztények meg gyűlölködnek....na szép biggrin.gif
2013. június 16. 13:03 #27
puppymore.L
puppymore.L
visszatérő vendég
 
StátuszYou are beautiful. Remember that ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.02.
Hozzászólás: 350
Csatolások: 0
Azonosító: 132435
Offline offline
Szegény, ez nagyon szánalmas....
2013. június 16. 13:06 #28
symor
symor
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.23.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Offline offline
Tehát a meztelenség és a meztelenség egy formája Istennek nem tetsző dolog rolleyes.gif Annak az Istennek, aki a "saját képére" teremtette az emberiséget blink.gif a tanításai ellen volna felmutatni azt, ami megadatott. Legyen az akár férfi, vagy esetünkben nő.

Szerintem ez ismét csak a vallási tanítások bigott kiforgatása, egy modern aszketizmus, ami elferdített dogmák alapján határozza meg az "erkölcsösséget".

Egy létező Isten biztosan nem az alapján ítéli meg saját teremtményeit, hogy mennyit vállalnak fel önmagukból, meztelenül, vagy anélkül.

Isten nem hinném, hogy ilyen kicsinyes dolgok miatt mondana ítéletet bárki felett. Ez inkább az ostoba emberek sajátja!
110.gif
2013. június 16. 13:08 #29
BellaLove
BellaLove
♥Young, Wilde and Free♥
 
Státusz~ One ℬig ℛoom ℱull a ℬad ℬitches~ *w*
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.11.
Hozzászólás: 1037
Csatolások: 0
Azonosító: 180095
Offline offline
nem kellene Istenre hivatkozni
2013. június 16. 13:13 #30
- törölt felhasználó -    
Szép dolog, hogy hisz Istenben, de erős túlzásnak érzem azt, amit a csaj mondd.
2013. június 16. 13:19 #31
Janie
Janie
dreamer ^^
 
StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.02.
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Offline offline
Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy erkölcsös. Így is boldog élete van. Milyen cuki már a férjével azon a fotón, nem? smileeee.gif És ez a lényeg!
2013. június 16. 13:36 #32
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem illik a férje hozzá, de az ő döntése.
2013. június 16. 14:03 #33
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem azzal van a baj, hogyha valaki vallásos. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy miben hisz. A probléma ott van, ha az ember átesik a lótúloldalára, és olyan szinten fanatikusan imádja Istent, vagy éppen azt amiben hisz, hogy az már beteges.
A modell nyilatkozatából nem mellesleg pedig süt az, hogy a férje által lett befolyásolva, ami már eleve elég rossz. A könnyen befolyásolható emberek a leggyengébbek.
2013. június 16. 15:30 #34
Candy_attack
Candy_attack
Monster
 
StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.04.
Hozzászólás: 1580
Csatolások: 0
Azonosító: 130532
Offline offline
brigi92fcb, Winnie Sweetie:

Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam, nem minden vallásos ember elvakult és buta, csak sajnos a legtöbbjük, pláne az USA-ban (ha házasság előtt elveszted a szüzességed pokolra jutsz, meg a többi baromság).

Ez a nő viszont tényleg fanatikus, ha képes feladni az álmait, csak azért, mert "isten azt súgta neki, mikor épp be volt tépve", ezt el kell ismerni. Lehet hinni egy nagyobb hatalomban, ha az megnyugtat, de mikor az egész életed arra teszed fel, hogy a vallás kedvében járj, az már beteges.

És Winnie Sweetie:
És nem azt mondtam, hogy büszkeséget ad, ha bugyiban futkozik, általánosságban írtam, hogy ha egy nő feladja az álmait, a karrierjét, az egész életét egy férfiért, az a szomorú, mert egy férfi, sőt egy másik ember sem ér annyit.

Azt meg, hogy vallások nélkül nem lenne lelkünk, azt sem hiszem, bár légyszi definiáld nekem a 'lélek' szót, mert sok mindent takarhat. Az ember természeténél adódóan tudja, mi a jó és mi a rossz, hogy kell viselkednie és élnie, ehhez nem kell egy vallás útmutatása sem. Nem mondom, hasznos a Biblia, én is olvastam, nagyon jó kis erkölcs tankönyv, lehet belőle nevelni a gyereket, de nem szabadna, hogy tanmesénél többet jelentsen, mert csak azt éri el, amit a vallás így is elért a történelem során:
(boszorkányüldözések, istenkáromlás perek, hány ártatlan égett a máglyákon, keresztes hadjárat, hány férfi, sőt gyerek halt meg a harcban a "szent földért", hány háborúnak volt ürügye valamilyen vallás? II. vh, vagy a mostani arabok vs. nyugati kultúra háborúk).
Ezekért nem is feltétlen a vallások, vagy a követőik a hibásak, inkább a vallási vezetők és az egyházak. Túl nagy a befolyásuk a politikába és a mindennapi életbe, és igen, jól mondtad, agyat mosnak, innen a hatalmuk...
2013. június 16. 16:45 #35
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Jót nevettem ezen a cikken biggrin.gif
Nem bírom sem az agyonsztárolt modelleket, sem a túlzásba vitt vallásosságot, de szórakoztató az ostobaságaikról olvasni.
2013. június 16. 17:51 #36
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥
 
Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.03.
Hozzászólás: 4901
Csatolások: 0
Azonosító: 164721
Offline offline
Ez kicsit durva, de ez az ő hite, emiatt nem lehet senkit megvetni, mert hisz,vagy nem hisz valakiben... smileeee.gif
2013. június 16. 18:38 #37
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.08.
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Offline offline
Attól, hogy valaki vallásos, nagyon nem buta, és elvakult, sőt, ha jobban megnézitek, a világ híres tudósai, és a történelem nagyjai mind-mind valamilyen vallást követtek, és ha máskor nem, a halálos ágyukon ismerték el Isten létezését.
Ettől függetlenül, szerelmes, és nyilván boldog, és nagyon nem csodálom, hogy elzárkózott ettől a "szakmától" smileeee.gif Sok boldogságot nekik!
2013. június 16. 18:44 #38
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.08.
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Offline offline
Ja és még: igaz, abban én sem értek egyet, hogy a házasság előtt mindenféleképpen szűznek kell lennie az illetőnek, és hogy semmilyen fajta viszonyt ne ápoljon a másik nemmel, VISZONT ha jobban belegondoltok, ez olyan okból kifejezetten hasznos, hogy a 13-14 éves korosztály nem kelleti magát, és nem mennek tucatszámra nőgyógyászhoz, hogy hoppá, bekaptam a legyet, és mennek el az MTV-be szórakoztatni a népet.
Valamelyik véleményben olvastam, hogy Isten a saját maga képére teremtette az embert, és hogy akkor ez így meztelenkedik, meg satöbbi (bocs, csak átfutottam). Isten valóban saját maga képmására teremtette az embert, de az embernek szabad akaratot adott, ergo, azt kezd magával, amit akar.
u.i.: akár hívők, akár nem, egyes embereknek üzenem, hogy az Isten igenis nagybetű, mivel tulajdonnév.
2013. június 16. 18:49 #39
rozi12
rozi12
 
StátuszZayn and Brad <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.04.
Hozzászólás: 1231
Csatolások: 0
Azonosító: 199480
Offline offline
Az Ő dolga, hogy miben hisz és ezért senkinek nincs joga ostobánakk nevezni. Ha így érzi, talán tényleg jobb így... Amúgy nagyon aranyosak a férjével... smileeee.gif
2013. június 17. 06:42 #40
- törölt felhasználó -    
Hangokat hall és még büszke is rá? Az elmegyógyintézetben örülnének neki. rohog.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok