Miley Cyrus megmutatja, hogyan bulizik
2013. június 19. 20:27
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Úgy néz ki, mint egy kiégett, drogos... éjszakai pillangó. Nem tudja, hogy ez a "hogyan bulizzunk féktelenül" dolog már nagyon unalmas? Csak azok csinálnak ilyen klipet és dalt, akiknek a fantáziájuk a béka segge alatt van. És ha az albumán hasonlóak lesznek a dalok, akkor elég nagy hülye, hogy a karrierjét választotta és nem a családot, mert ez miatt félredobni mindent...
7 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Fan-ily6889,
Beyla,
Glamster,
Pöttömke,
Pink Carnation,
MadHatter
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.19. 20:22)
Gondoltam, hogy a starity-n ezt váltja ki a klip. Mit is vártam a sok prűd és "túlkonzervatív" embertől, plusz a 10-12 évesektől?...
Te nem tartod szánalmasnak, hogy így akarja eladni magát? Nevetséges, hogy mennyire bizonygatja, hogy ő milyen rosszkislány. -.-
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline |
nem tudom minek erőlteti ezt a "vagány stílust" .. nagyon mű.
2013. június 19. 20:28
A szám nekem nagyon tetszik, irtó jó lett. A klip, hát...
2013. június 19. 20:30
Szomorú, h Miley vonaglással és egy idióta dallal próbál kitűnni, amihez olyan klipet forgat, aminek semmi mondanivalója. Legalábbis értelmes nincs. Úgy néz ki, mint egy idióta, aki be van szívva.
2013. június 19. 20:30
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
A Dal stílusa ugyanaz mint Miley dalainak volt négy éve is, csak azok valamivel pörgősebbek, ezzel együtt valamivel élvezhetőbbek voltak. Mostaniak csak annyiban különböznek, hogy többet vonaglik a klipjeiben.
2013. június 19. 20:31
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Szóval Madonna-ruhájában, Pink-frizurájával és némileg Gwen Stefani stílusát utánozva (de azt azért jóval olcsóbb módon poposítva) kapunk egy teljesen eredeti Miley Cyrust
Nagggyon originál
Nagggyon originál
9 felhasználónak tetszik:
Beckie,
Misao,
Fan-ily6889,
Beyla,
Glamster,
Pöttömke,
Pink Carnation,
Mia,
MadHatter
2013. június 19. 20:31
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline |
Hát Mileyt régóta szeretem. Minden számát imádom, 1-t kivéve, az az 1. albumba van.
a mostani stílusa egy picit ijeszteget, hogy talán lefelé süllyed...
a duettek nem is tetszettek..
de ez a szám szerintem nem rossz a klipp sem, sztem van egy-egy felesleges rész, de am jó lett szerintem csak sztem megmaradhatott volna a rockos stílusa inkább ami rockosabb, mint a többi Az eddigi albumai mind rockosak voltak de mind a rocknak más-más ágazatát mutatta meg, jobb lenne ha most is egy újabbat, de még nincs veszve semmi Szeretem őt ugyanúgy
a mostani stílusa egy picit ijeszteget, hogy talán lefelé süllyed...
a duettek nem is tetszettek..
de ez a szám szerintem nem rossz a klipp sem, sztem van egy-egy felesleges rész, de am jó lett szerintem csak sztem megmaradhatott volna a rockos stílusa inkább ami rockosabb, mint a többi Az eddigi albumai mind rockosak voltak de mind a rocknak más-más ágazatát mutatta meg, jobb lenne ha most is egy újabbat, de még nincs veszve semmi Szeretem őt ugyanúgy
2013. június 19. 20:32
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline |
A vonaglásból visszavehetne, de amúgy nem rossz, egy tipikus partizós videó, azért a macik ütnek. Magát a dalt megszerettem. Valami iylesmit vártam hozzá, de mintha el lenne kapkodva.
2013. június 19. 20:32
nekem semmi bajom a stílusával, igazából nagyon is tetszik.A szám nagyon jó, a klipp kevésbé. De nem bántsátok Miley azért amiért ilyen a stílusa, ha neki ez tetszik akkor élje így az életét, nekünk nincs jogunk beleszólni.
2013. június 19. 20:33
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
A számot szeretem,viszont a klip... az valami borzalmas
2013. június 19. 20:36
Mi ez a sz*r? Botrányos! Olyan, mint valami rossz *&#!@, aki Nicki Minajt és Lady Gagat utánozza. Gratulálok Miley, ennél mélyebb már nem nagyon van!
2013. június 19. 20:38
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Nem lett meglepetés,ilyen számítottam (mondjuk én már mindenre fel vagyok készülve) :DDDD
Amúgy nem rossz klip,megy benne a hülyéskedés meg minden,de közben ahogy néztem,hiányzott a régi Miley...
Amúgy nem rossz klip,megy benne a hülyéskedés meg minden,de közben ahogy néztem,hiányzott a régi Miley...
2013. június 19. 20:41
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Nem tudom, ez olyan fura lett, de mit is vártam Miley-tól? ^^
Nem olyan rossz, de nem az én stílusom.
Nem olyan rossz, de nem az én stílusom.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.