Bella Thorne lesz a modern Júlia
2013. június 21. 22:35
Jesszus. Ennyire kicsavart sztorit írni. Csak tudnám mit esznek ezen a csajon , volt " szerencsém " látni mit művel színészkedés címszó alatt.
2013. június 21. 22:40
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ezt meg kell majd nézni.
2013. június 22. 08:13
Hány feldolgozás lesz még a Rómeó és Júliából? Bárki bármit mondjon nekem az eredeti a legjobb és az is marad. Mindig megkönnyezem a végét. Persze aki nem tudja, a könyvről beszélek. Már vagy százszor elolvastam, de sosem tudom megunni. Azért arra kíváncsi leszek, hogy mit fog Bella ebben a "feldolgozásban" művelni... Legalább egy tapasztaltabb és jobb színésznőt választottak volna helyette. És nekem a történet sem tetszik. Azért majd belepillantok mit produkáltak.
2013. június 22. 08:53
Először is én nem értem, miért kell ennyi feldolgozást csinálni...csak bemocskolják az irodalmat ezekkel a "csodás műalkotásokkal". Természet feletti erő? Borászok? Képzett harcművész? Mi lesz ez, egy Jackie Chan film Alkonyattal "megspékelve"? Áhh...
2013. június 22. 11:06
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline |
Nem tudom miért kell ennyi feldolgozás,és azt,hogy Júliának van természet feletti ereje enyhén túlzásnak tartomˇˇ
Másrészt nem értem Zendeyát miért nem kérik fel szerepekre,ha Bella ennyire beindult.
Másrészt nem értem Zendeyát miért nem kérik fel szerepekre,ha Bella ennyire beindult.
2013. június 22. 12:28
vicky donoven23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 200749 offline |
olyan romantikus film lesz
2013. június 22. 13:01
Na, eddig érdekesen hangzik. A borvidéknél röhögni kezdtem, meg azon is, hogy természetfeletti ereje lesz Júliának. Sok siker Bellának ehhez a szerephez!
2013. június 22. 13:33
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline |
pont egy ilyen senki csajnak kell alakítani? sovány mosolyogni nem tud csak vicsorogni meghát vörös és tehetségtelen...
meg miez a szuperképesség? ez egy nagyon jó story ( az alapja ) volt mikor Shakespeare megírta így el kell cseszni? mondhatom szép...
meg miez a szuperképesség? ez egy nagyon jó story ( az alapja ) volt mikor Shakespeare megírta így el kell cseszni? mondhatom szép...
2013. június 22. 13:39
Na szép... majd pont ez a girhes kanca fog mély átéléssel játszani. Látták ezek egyáltalán azt a tánci-tánci f/szom sorozatát?!
2013. június 22. 14:17
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline |
O.o Azta nem mindenkinek tetszik (lás:Oszika) ez az ötlet...
Hát érdekes lesz ez a film.
Hát érdekes lesz ez a film.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.