Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. június 21. 22:53
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
Jaaaj de tetsziiik Jade haja *o*
2013. június 22. 00:04
Vanessáék biztos jól elvoltak, én is szívesen megtanulnék szörfözni.
Mileynak jobbulást, remélem hamar felépül!
Jade haja így is csodaszép.
Joenak gratulaa!
Mileynak jobbulást, remélem hamar felépül!
Jade haja így is csodaszép.
Joenak gratulaa!
2013. június 22. 08:06
Jobbulást Miley-nak! szegénykém..
Jade még így barnán is gyönyörű*-*
És Ariana debütáló albumjára kíváncsi leszek.. Ja és Joe-nak Gratula.
Jade még így barnán is gyönyörű*-*
És Ariana debütáló albumjára kíváncsi leszek.. Ja és Joe-nak Gratula.
2013. június 22. 08:25
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Jade haja tetszik, Joe-nak gratu, Britney és Miley táncoljanak, ha akarnak, nekem mindegy, Ariana albuma érdekel. Továbbá jobbulást Miley-nak, és nekem az is mindegy, hogy valaki beliber, vagy directioner,(amúgy egyikért se vagyok oda) mindegyiknek vannak idióta rajongói, úgyhogy mindegy, hogy Dzsásztinkának, vagy a Ván dájreksönnek csinálnak ostobaságokat.
2013. június 22. 09:14
Jade gyönyörű; Vanessa meg Ashley tök aranyosak; furcsa, mert azt hittem hogy a Beliberek utálják az 1D fanokat, de mivel egyik se vagyok, nekem tökmindegy.
2013. június 22. 09:53
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
Ha igazi Belieberek lennének akkor ezt SOHA nem tették volna meg -.- igen tényleg csinál hülyeségeket de enmgyőzöm írni h most 19, olyan korban van... én Belieber és Directioner is vagyok és én soha nem lennék csak az egyik mert pl. Bieber csinál baromságokat meg az 1D cigizik -.- Mileyt meg sajnálom
2013. június 22. 10:05
Daimonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 193394 offline |
A szörfözéshez annyit,hogy biztos jó lehetett és mindig ki kell próbálni valami új dolgot
Miley-nak gyógyulást!
Jade Thirlwall: háát.. ez a hajszín annyira nem áll jól :|
Joe: Gracca
Justihoz/1D-hez: az bizonyos,hogy az 1D-t én sokkal jobban szeretem mint Justin biebert... De az biztos,hogy a szeretik Justint akkor nem állnak át az 1D-hez
Miley-nak gyógyulást!
Jade Thirlwall: háát.. ez a hajszín annyira nem áll jól :|
Joe: Gracca
Justihoz/1D-hez: az bizonyos,hogy az 1D-t én sokkal jobban szeretem mint Justin biebert... De az biztos,hogy a szeretik Justint akkor nem állnak át az 1D-hez
2013. június 22. 10:16
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
na akkor azok nem is voltak igazi Belieberek!!!! mert ha valaki az lesz az örökké az lesz!!!! az 1D is ugyanúyg csinál hülyeségeket de nekik könyebb mert csapatban vannak és tudják támogatni egymást viszont Justin szólóba nyomja!!! amúgy most 19 éves Justin és minden átlagos 19 éves csinál baromságokat csak azt nem írják meg...Justinnak minden hibáját összeszedik,még az is baj hogy tüsszent,hagyják már béké,mert emiatt csinálja a hülyesgéeket hogy nem hagyják békén,amikor a Believe tour-nak is a szünet rész volt próbált pihenni de nem engedték neki a paparazzik!!!! sok mindent most kell felfognia mert azért hogy ennyien szeretik és ennyien utálják és mindenki ismeri nehéz feldolgozni!! Justin egy jó ember,csak a jótetteit nem említi meg senki!!!!! a sajtó is minden sztorit átír csak hogy nagyobb összeget kapjon!!! Justin is ember!!!!!! semmit rosszat nem tett de mégis vannak olyan szánalmas csicskák aakik bántják őt!!! én utálom az 1D-t de nem szólók rosszat róluk mert elviselem és tudom hogyha leszólnám másnak rosszul esne!!! visszatérve Justinhoz,akármit is tesz én mindvégig az Ő BELIEBERE leszek!!!!!! <3 szeretlek Justiiin <3
2013. június 22. 10:38
Ashley és Vanessa Gratu.
Jade haja jó lett .
Joe Gratu.
Miley és Britney biztos jól tanítják majd egymást.
Néhány kölyök végre észbe kapott én is az 1D -t választottam volna.
Gyógyúlj meg Miley
Várom már Ariana Dalát.
Jade haja jó lett .
Joe Gratu.
Miley és Britney biztos jól tanítják majd egymást.
Néhány kölyök végre észbe kapott én is az 1D -t választottam volna.
Gyógyúlj meg Miley
Várom már Ariana Dalát.
2013. június 22. 11:07
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Jade haja mindig gyönyörű!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.