Most látom: This Is US - ezek frankón ellopták a BSB albumcímét. -.-"
Anno nekem kapásból ez jutott az eszembe, amikor megláttam, hogy ez az öt nyikhaj gyárt magának valami frankó önéletrajzi filmet. Bár akárhányszor ránézek erre a témára, vagy bármelyik This is us nevezetű cikkre, akkor sem az egydé, hanem a BSB ugrik be először.
Hát...mit is mondjak...én nagyon várom ezt a filmet! Lehet,h valóban pénzkidobásnak tűnik,de azt a kb. 1500Ft-os mozijegyet csak kibírja a pénztárcám. Meg egyébként örülök,ha egy évben vagy háromszor van lehetőségem moziba menni (oké,ebben az évben még megyek négyszer,egyszer meg már voltam,úgyhogy az 5). Szerintem ez olyan,mintha azért néznél meg egy filmet a moziban,mert a kedvenc színészed van benne,csakhogy itt nem beszélhetünk színészekről,ez igaz,de a Directionerek azért fogják megnézni,mert szeretik a srácokat. Ha meg vki nem szereti őket,ugyse fog a moziba menni a film miatt (max,ha a legjobb barátja elráncigálja), ami szerintem nem is baj,mert nem kell,hogy mindenki ugyanazt szeresse. A lényeg,hogy én szeretném megnézni,moziban vagy itthon,mindegy,csak lássam legalább egyszer.
acsgeorgina98
én már nagyon várom egyébként szerintem ezt a filmet csak azok fogják élvezni akik igazán ismerik a srácokat és tudja hogy mennyi hülyeséget tudnak csinálni
Tokéletessen eggyet értek veletek!!! Manpságg az a menőség a divat meg a sexség ha a fiúk más nemi szervét illetve a fenekét fogdossk...Oszt meg sírnak (Harry) meg fel csesződnek ha valakik le bu.zi.zzák őket mivel más feneket illetve nemi szerve megfogásában abszolut nincs semmi bu.zis...nem értem hol élnek ezek... normális znéjuk meg klipjuk egyáltalán nincs nem is énekelnek csak nyávognak mint este az ablakom alatt a párodzo macskák...