A Nirvana egyik dalát dolgozza fel Jay-Z
2013. június 23. 21:40
dobosinelliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 188371 offline |
na erre... erre no comment... ._. szegény NIRVANA, hogy így megalázzák...
2013. június 23. 21:44
Amúgy szeretem azt hogy itt sírtok,amikor még el sem készült a feldolgozás,majd akkor sírjatok kérlek,ha már megjelent!Pillanatnyilag én sem tudom hogyan is képzeljem el a dalt,de Courtney nem ad minden sz*rra engedélyt,szóval én bízom az ő döntésében<3
2013. június 23. 21:52
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
Idézet (GoKendra @ 2013.06.23. 21:39)
Meisan Fordulj pszichológushoz Üdv
Kösz szivi, de csak úgy mellékesen megjegyezném, ezzel a csodás beszólással te is felkerültél a fekete listámra... ww.
2013. június 23. 22:00
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Jay Z egy divat rapper volt világ életében, nem egy Dr.Dre vagy egy Eminem. Ha Eminem piszkálná a Nirvanát annak se örülnék, de ez nagyon bosszant. Jay Z komám írj saját számokat, ne mások életművén keresztül gazdagodj tovább! Utáltam a Linkin Park és utáltam az Amy Winehouse átdolgozásait,bele rappelgetéseit.
2013. június 23. 22:02
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (devilrose @ 2013.06.23. 22:00)
Jay Z egy divat rapper volt világ életében, nem egy Dr.Dre vagy egy Eminem. Ha Eminem piszkálná a Nirvanát annak se örülnék, de ez nagyon bosszant. Jay Z komám írj saját számokat, ne mások életművén keresztül gazdagodj tovább! Utáltam a Linkin Park és utáltam az Amy Winehouse átdolgozásait,bele rappelgetéseit.
Mint olyan gyakran, most is a szívemből szóltál.
1 felhasználónak tetszik:
luluuu
2013. június 23. 22:26
Na ne már...egyik kedvenc számomat majd elcseszi ez a rapper. Hagyják már azt a (megjegyzem rettentő jó) dalt úgy ahogy van...a Smells Like Teen Spirit örökre Nirvana dal marad nem valami okádék divatrap...de azért megnézem mit hoz ki egy ilyen mesterien megírt dalból!
2013. június 23. 22:40
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Ők tudják, hogy mit csinálnak.....
2013. június 23. 22:46
Idézet (Jolie_77 @ 2013.06.23. 20:58)
Újabb dal, amibe belekontárkodik ez a nulla pasi. Courtney, hova tetted az eszedet?
Szerintem előbb nézz utána annak, hogy ki is az a Jay-Z és mit tett le eddig az asztalra. Minden, csak nem nulla.
Érdekes lesz, kíváncsian várom.
2013. június 23. 22:59
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Erre nem tudok (akarok) mit mondani!
2013. június 23. 23:05
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Szélhámos @ 2013.06.23. 22:46)
Szerintem előbb nézz utána annak, hogy ki is az a Jay-Z és mit tett le eddig az asztalra. Minden, csak nem nulla.
Tudom, ki ez a fickó. Semmi olyat nem mutatott, amitől hasra kellene esni. Kár, hogy a Linkin Park dalaiba is belerondított.
2013. június 23. 23:06
BieneMajavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 184028 offline |
Kedves "Szélhámos". aki 'lenullázta' Jay-Z -t ő sem épp így gondolta, szerintem. Szívem, Jay-Z rapper nem rockzenész, és az, hogy lop ez szöveget-függetlenül attól, hogy engedélyt kapott rá- olcsó dolog és a Nirvana egy legenda, a számaik legendása, nem lehet bele-beletúrni. mert biztosan rossz lesz a vége. hidd el nekem.
luluuu
2013. június 23. 23:15
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Ha már ő lenyomhatta a 99 Problems-t...
Amúgy 1: A grunge, mint zenei műfaj nem létezik.
2: Értem én, hogy nem kedvelitek Jay-Z-t, én se nagyon. Azt is értem, hogy szerintetek nem jó ötlet feldolgozni, neki, vagy bárkinek. De basszus, már most mocskoljátok, meg sírtok mikor még el sem készült, mert hip-hop, meg blöö, elvből el kell utasítani (az tök mindegy, hogy Kurt nagyra tartotta a műfajt) ez annyira szűklátókörűség. Lehet, hogy borzalmas lesz, lehet, hogy nem, de akármelyik is lesz, az semmiképp nem amiatt, mert más stílusú. Nem kell rögtön leírni... Ha béna is lesz, az eredeti dal értékéből nem von le semmit, meggyalázva nem lesz, nincs miről beszélni. Vannak más stílusok, más művészek, más látásmódok, ez van.
Amúgymeg csak arról van szó, hogy felhasználja a dalszöveget, ami annyit jelent, hogy örüljünk, hogy tök különböző embereket megérint máig és ne pattogjunk, hogy elrontja a dalt, mert ennek semmi köze ehhez.
Ez is létezik, összehasonlíthatatlanul más, de megvan a maga varázsa.
Amúgy 1: A grunge, mint zenei műfaj nem létezik.
2: Értem én, hogy nem kedvelitek Jay-Z-t, én se nagyon. Azt is értem, hogy szerintetek nem jó ötlet feldolgozni, neki, vagy bárkinek. De basszus, már most mocskoljátok, meg sírtok mikor még el sem készült, mert hip-hop, meg blöö, elvből el kell utasítani (az tök mindegy, hogy Kurt nagyra tartotta a műfajt) ez annyira szűklátókörűség. Lehet, hogy borzalmas lesz, lehet, hogy nem, de akármelyik is lesz, az semmiképp nem amiatt, mert más stílusú. Nem kell rögtön leírni... Ha béna is lesz, az eredeti dal értékéből nem von le semmit, meggyalázva nem lesz, nincs miről beszélni. Vannak más stílusok, más művészek, más látásmódok, ez van.
Amúgymeg csak arról van szó, hogy felhasználja a dalszöveget, ami annyit jelent, hogy örüljünk, hogy tök különböző embereket megérint máig és ne pattogjunk, hogy elrontja a dalt, mert ennek semmi köze ehhez.
Ez is létezik, összehasonlíthatatlanul más, de megvan a maga varázsa.
hellorl
2013. június 23. 23:23
BieneMajavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 184028 offline |
egyáltalán nem vagyok szűk látókörű, bár tudom Janet7 , hogy nem pont nekem címezted, de muszáj ellenkeznem, az én szemszögemből. az ízlésem eklektikus és még egy-két hip-hop, rap számra is azt mondom...na ez valami. de ezek a műfajok nem arról szólnak, hogy TE mit érzel?! kifejezi azt , ami benned van?! amit már más megfogalmazott, azt miért kell átvinni egy másik műfajba? az emberek többsége tényleg szűk látókörű , viszont szinte minden ember ragaszkodó. én ragaszkodom a rock zenéhez, és a Nirvana által létrejött dalokhoz. nyitott vagyok, de bánt az, hogy hozzányúlnak egy olyan dologhoz , ami már magában tökéletes.
2013. június 23. 23:31
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (BieneMaja @ 2013.06.23. 23:23)
egyáltalán nem vagyok szűk látókörű, bár tudom Janet7 , hogy nem pont nekem címezted, de muszáj ellenkeznem, az én szemszögemből. az ízlésem eklektikus és még egy-két hip-hop, rap számra is azt mondom...na ez valami. de ezek a műfajok nem arról szólnak, hogy TE mit érzel?! kifejezi azt , ami benned van?! amit már más megfogalmazott, azt miért kell átvinni egy másik műfajba? az emberek többsége tényleg szűk látókörű , viszont szinte minden ember ragaszkodó. én ragaszkodom a rock zenéhez, és a Nirvana által létrejött dalokhoz. nyitott vagyok, de bánt az, hogy hozzányúlnak egy olyan dologhoz , ami már magában tökéletes.
Hallgattál már úgy egy dalt, hogy azt érezted, hogy az rólad szól, hogy megérint, azonosulni tudsz vele? A feldolgozások az én szemszögemből erről szólnak, hogy az illető ezt érzi, és ezért tiszteleg, átalakít, saját stílusra formál, előadja, kutyafüle, mert a dal kifejezi azt is, hogy ő mit érez, még akkor is, ha esetleg tök máshogy értelmezi, mint az, aki megírta. Ezért használja föl talán a dalszöveget. Nem azért, mert nem tökéletes a dal magában, nem azért, hogy javítson rajta. Feldolgozások mindig is voltak és lesznek is, minden műfajban, minden korban. Kurt is dolgozott fel dalokat.
Ettől függetlenül értem, hogy miről beszélsz, teljesen általános dolog, hogy az ember nem szereti a kedvenc előadója dalait mástól hallani, mert egy személyes dolog neki, és abszolút érthető is.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.