Starity

A Nirvana egyik dalát dolgozza fel Jay-Z

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 24. 20:49 #61
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Státusz"Grunge, isn't that some gross shade of greenish orange?"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 138
Csatolások: 0
Azonosító: 195923
Had csinálja meg ha akarja! Úgyse lesz belőle semmi de ha igen engem akkor sem fog érdekelni smileeee.gif
2013. június 24. 21:00 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet (devilrose @ 2013.06.24. 19:20)
Norah: Mivel én írtam, hogy Jay Z divatrapper, így reagálnék arra, amit írtál. Éltem a kilencvenes években, mivel a nyolcvanas évek közepén születtem, így tudom, hogy miről vakerálok. 1996 óta napi szinten foglalkoztam a rappel, ugyanis Tupac Shakur és Notorius B.I.G halála akkora figyelemfelkeltés volt számomra, hogy felfedeztem magamnak a műfajt.  Na, ők rapperek voltak, életre halálra. Szóval elhiheted, hogy Jay Z-t is ismerem a kilencvenes évek vége óta és igenis divatrapper. Kanye West és ő kezet rázhatnak, nem véletlenül oly' nagy barátok. Divatrapper továbbá 50 Cent, Snopp Lion, Puff "P.Diddy" Daddy is. Elbújhatnak Dr.Dre mögött. Jay Z az utóbbi években producerkedik inkább, de néha azért ránk ömleszti a mocskot, nehogy elfogyjon a sok semmivel megkeresett  dollár milliárd. Igen, a Nirvana is dolgozott fel számokat, de nem csinált belőlük műfaj idegen kreálmányt. Egy csipet pluszt adott az amúgy fergeteges David Bowie számhoz is. A Nirvana nem szent, szó sincs róla. Ellenben az, amit művelt a nagyságos Jay Z úr a lentebb említett előadók dalaival az nonszensz. Ja, és halkan jegyzem meg, hogy Kurt és Amy is a 27-es klub tagja( biztosan nem reklámfogás, csupa véletlen az ilyen biggrin.gif), tehát halott...kezdek félni, hogy ezek után a The Doors jön. 110.gif

Szerinted, ha 2Pac és B.I.G még élnének (bár így lenne) szerinted, ahhoz, hogy még köztudatban lehessenek, slágerlistákon szerepelhessenek, nem váltak volna divatrapperekké? Nézd csak meg Eminemet vagy akár azokat, akik szerinted "divatrapperek". Lejjebb adták a szintet. A mai zene iránti alacsony elvárásoknak megfelelnek még így is. Azért Dr. Dre se hozza már azt a szintet, mint tette az a 90's években.
1 felhasználónak tetszik: hellorl
2013. június 24. 22:11 #63
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Bírom, hogy mindenki így meg úgy sír, mielőtt még el se készült az egész. Képzeljétek mennyien feldolgozták már ezt a dalt (nem hivatalosan), azokért mégsem sírt senki, 1-2 elvetemült kommentelőt leszámítva.
Persze engem is felhúz néha, hogy valaki csak a feldolgozást ismeri, az eredeti dalt nem, mint mondjuk a Metallica esetében a Die Die My Darling, ami Misfits szám, és véleményem szerintem meg se közelíti az igazit.
2013. június 26. 19:46 #64
CrazyHeartx3
CrazyHeartx3

Státuszविकास के लिए सबसे अच्छा मार्ग आज़ादी का मार्ग है.
Hozzászólás: 1852
Csatolások: 43
Azonosító: 176171
ha már Nirvana, egyből a Smells Like Teen Spirit... jó modnjuk én is azt hallgatom a legtöbbet. XDD bár nem is csodálkozok h ez a leghíresebb.. (Nirvana Girls)
2013. július 04. 14:04 #65
Revens
Revens
visszatérő vendég

Státuszsuli :S
Hozzászólás: 421
Csatolások: 43
Azonosító: 195644
nekem nagyon tetszik ez a Nirvana szám
2013. július 07. 16:35 #66
vivandó
vivandó
visszatérő vendég

StátuszYou want the best so sorry that's clearly not me, this is all I can be.
Hozzászólás: 168
Csatolások: 0
Azonosító: 177933
Lehet h azt gondolja hú de nagy siker lesz de valakinek figyelmeztetnie kéne h mindenből az original a legjobb.
2013. július 12. 17:36 #67
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
nemár. Eredeti mindig a legjobb nekem!
2013. augusztus 01. 17:26 #68
Rossio
Rossio
Wrong Omen ▲
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 56
Azonosító: 135191
Courtney sosem tudta megbecsülni a Nirvanat, és az, ahogy még mindig Kurt és a fiúk sikerein lovagol, elborzaszt és megrémít. Kicsit olyan, mint egy rosszul rendezett szappanopera, az özvegy, de problémás, felelőtlen anyával, a halott legendával és a világát megváltoztató, saját útját taposó lányával.. De ki vagyok, hogy ítélkezzek? A feldolgozásra mindenesetre kíváncsi leszek.
2013. augusztus 15. 17:57 #69
- törölt felhasználó -    
Hajjaj... Jay Z nem az a zenész, akinek én nyugodt szívvel adnék dalt. sad.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Jay-Z Jay-Z 1310.