Bizarr! Haldokló elefánt oldalán táncolt egy cirkuszi munkás
2013. június 25. 20:31
A videót nem tudnám megnézni,nincs hozzá merszem.Az ilyen IQ nindzsákat legszívesebben egy kanál vízbe is bele tudnám fojtani.
2013. június 25. 20:36
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
A videót nem merem megnézni... a 18ik másodpercig bírtam és ennyi.. undorító h az emberek ilyen f*szfejek :$ -.-"
2013. június 25. 20:42
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
hát rámászni rámászott de sztem nem táncolt rajta. Lehet hogy egyedül nem tudta kimenteni és mire odaértek a többiek, meghalt. Bár videózás helyett, odamehettek volna, tehát eléggé szánalmasak voltak. Hát nem tudom miért nem segítettek szerencsétlenen, lehet nekik a videózás fontosabb volt, bár az is lehet, hogy valóban táncolni akart rajta, csak nem tudott fent maradni. Ezek a lehetőség lehetnek.
2013. június 25. 20:47
Az ilyen embereket míg a mai napig nem értem. Szegény elefánt
2013. június 25. 20:49
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Jó lenne majd látni egy olyan videót is,ahol ez a r**dék süllyed el valaki szórakozik és táncol rajta,miközben videózzák.De azok az emberek is szégyellhetik magukat,akik videózták ezt a b***mot ,ahelyett,hogy segítettek volna szegény elefántnak.
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Állatkínzás.. Utálom az ilyen barmokat!
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Én addig ugrálnék ezen a mocskos rohadékon,amíg ki nem szakadnának a belei.Remélem a karma rohadt hamar utoléri,és odab*sz egy marha nagyot..Minimum életfogytiglanra sittelném,és röhögve nézném,ahogy a nagydarab állat rabtársai megtömik.Utolsó gusztustalan féreg,remélem ,nagyon remélem,hogy olyan kínok közt halsz meg,mint az a szerencsétlen elefánt..
Szegény,védtelen állat :C Nagyon sajnálom..
Szegény,védtelen állat :C Nagyon sajnálom..
2013. június 25. 20:51
Éppenséggel nem pont megmenteni akarta? o.O Nekem a videóból ez jött le. De lehet az én felfogásommal van a baj.
2013. június 25. 20:52
Nem tudok erre másdt mondani,mint hogy száradjon le ennek a baromnak az össze végtagja,az agya már úgy is kiszáradt,hogy a büdös életbe tehet valaki,ilyet úgy pláne hogy álltaokkal foglalkozik,ezek után remélem kemény eljárás indul utánuk,nem lennék meglepve ha egy's más még kiderülne róluk....Jézusom milyen "emberek"?!! vannak....:/
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.