a starity ott mocskolja miley-t ahol tudja. nem bugyiba ment hanem a fellépő ruhájában. meg lehet nézni a színvonalas előadását, bár ti azt nem tudjátok értékelitek... inkább arról írnátok cikket, hogy milyen rekordokat döntött meg a vevon és hasonló dolgok. a rajongói nem azért szeretik mert kihívóan öltözködik, hanem mert önmaga és élvezi az életet.
ott a pont KicsiDorisz
Miley Cyrus bugyiban ment Jimmy Kimmelhez
2013. július 02. 13:37
2013. július 02. 15:25
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline |
KicsiDorisz csak félig van igazad, mert ha régebben nézted (vagy akár most is) a Hannah Montana sorozatot akkor tudnád, hogy Miley sokkal csinosabb és visszafogottabb volt még annak idején. Nem bugyiban jelent meg de attól még nagyon elszállt magától.
2013. július 02. 15:32
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline |
xxxMajaxxx írta:
Elegem van belőle. Liam nem egy ekkora 'csát érdemel, hanem valakit, aki normálisan öltözködik, és legalább egy icipicivel - kit álltatok, SOKKAL - jobb ennél a ribinél, már bocsánat a kifejezésért. Hihetetlen, mi lett belőle. Hannah Montanta-ként igazából nagyon bírtam, mert jó fej volt, meg minden. Aztán amikor levágatta a haját, na onnantól fogva már kicsit másként tekintettem rá. És itt van ismét egy mérföldkő, ezekkel szépen lassan egyre lejjebb és lejjebb csúszik a szememben. Asszem elértünk arra a pontra, hogy még bottal se piszkálnám szívesen..
Könyörgöm miért mindenki Mileyt szekálja????
Amióta megváltozott a stílusa ,mindenki őt szapulja(kinek neminge ne vegye magára) hagyjátok már békén!!!!!
Elegem van belőle. Liam nem egy ekkora 'csát érdemel, hanem valakit, aki normálisan öltözködik, és legalább egy icipicivel - kit álltatok, SOKKAL - jobb ennél a ribinél, már bocsánat a kifejezésért. Hihetetlen, mi lett belőle. Hannah Montanta-ként igazából nagyon bírtam, mert jó fej volt, meg minden. Aztán amikor levágatta a haját, na onnantól fogva már kicsit másként tekintettem rá. És itt van ismét egy mérföldkő, ezekkel szépen lassan egyre lejjebb és lejjebb csúszik a szememben. Asszem elértünk arra a pontra, hogy még bottal se piszkálnám szívesen..
Könyörgöm miért mindenki Mileyt szekálja????
Amióta megváltozott a stílusa ,mindenki őt szapulja(kinek neminge ne vegye magára) hagyjátok már békén!!!!!
2013. július 02. 15:33
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline |
xxxMajaxxx Ha eleged van belőle akkor minek kommentálsz ide???
2013. július 02. 15:34
És a másik könyörgöm Hannah Montana nem is valós személy!!!
2013. július 02. 18:00
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
Gondolhatna azért arra, hogy néhányat felnéznek rá. És mit látnak?!
2013. július 03. 11:54
Én nagyon szeretem Mileyt. Az új stílusa nagyon is jól áll neki. És mi az hogy nem tekinthető példaképnek? Lady Gagat is mindenki szapulta, hogy milyen példát mutat mégis ő az egyik legnépszerűbb híresség. Lényeg a lényeg, én Mileyt úgy szeretem ahogy van és nem értem egyesek miért nem képesek elfogadni azt, hogy ő ilyen.
2013. július 03. 16:40
nem hiszem el! az újságok minden kis szarból elefánt nagyságú kalamajkát csinálnak! van stílusa ami hozzá való! ennyi!
2013. július 03. 18:51
szerintem...ez..nem egy nagy elefánt ügy...ugyan úgy van stílusa,mint más embernek!!!
2013. július 03. 21:54
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
OMG9ezkomoly5: Mindenkinek megvan a joga, elmondta kulturáltan a véleményét azt hiszem. Akkor ezzel mi a bajod van? Sok lenne, ha csupa rosszat mondott volna Miley kisasszonyról.
Miért mindeni őt piszkálja? Mert előtte egy normális lány volt, normális kinézettel, normális öltözékkel, normális viselkedéssel.
Nos igen, az új "hihetetlen menő" hajviseletével még épp' elmenne, de ezzel a botrányos magaviselettel ne várja, hogy bárki is megszeresse, talán még a rajongói is elpártolnak tőle, ha felnőnek - nem úgy, ahogy Cyrus csinálja. Szerintem semmi közöd hozzá, hogy más mit írt, tetszik neki vagy sem, mert ,,ízlések és pofonok".
Az utolsó: szerintem mindenki tudja, hogy Miss. Montana nem valós személy.
Miért mindeni őt piszkálja? Mert előtte egy normális lány volt, normális kinézettel, normális öltözékkel, normális viselkedéssel.
Nos igen, az új "hihetetlen menő" hajviseletével még épp' elmenne, de ezzel a botrányos magaviselettel ne várja, hogy bárki is megszeresse, talán még a rajongói is elpártolnak tőle, ha felnőnek - nem úgy, ahogy Cyrus csinálja. Szerintem semmi közöd hozzá, hogy más mit írt, tetszik neki vagy sem, mert ,,ízlések és pofonok".
Az utolsó: szerintem mindenki tudja, hogy Miss. Montana nem valós személy.
2013. július 03. 21:59
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Jéé, KicsiDorisz, te ismered Miley Cyrust, hogy tudod hogy ő mindig is ilyen volt? Gratulálok! thumbsup:
2013. július 03. 22:38
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline |
Úgy tudom az ilyen műsorokhoz stylist öltözteti az előadókat úgyhogy rohadtul nincs igazatok...Nektek csak egy szerencsétlen kell akit ahol tudtok mocskolhadtok...pff szánalom -.-
2013. július 04. 13:06
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline |
hát jobban is felöltözhetett vna... De az ő élete ő dönti el, h mit vesz fel. Am nagy amit beszült neki.. xd
2013. július 04. 15:38
Vivienke12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 177964 offline |
Nem tudom hogy hogy lett ilyen Miley nagyon megváltozott és ezt nem jó értelembe mondom :/
2013. július 04. 20:07
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Istenem, máshogy nem tudja felkelteni már a figyelmet?!
2013. július 04. 20:18
elegem van má ebből a rőtp*ná*ú sz*rházi fa*sz*pó miley g*ciből
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.