Miley Cyrus bugyiban ment Jimmy Kimmelhez
2013. június 27. 08:05
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Nem tudom kit sajnáljak jobban... Jimmyt vagy szegény nézőket.
2013. június 27. 08:10
Megnéztem az előadását...
Nem érzi egy kicsit se,hogy ez a seggrázás a pasi ölébe,stb,stb... megalázó lehet Liam-nek? Én csak őt sajnálom,hagyná már el ezt a közönséges nőszemélyt.
Bárhol találna magának sokkal jobb párt.
Nem érzi egy kicsit se,hogy ez a seggrázás a pasi ölébe,stb,stb... megalázó lehet Liam-nek? Én csak őt sajnálom,hagyná már el ezt a közönséges nőszemélyt.
Bárhol találna magának sokkal jobb párt.
2013. június 27. 08:15
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline |
Komolyan idegesítő, hogy folyton csak Miley vyan szídva. Lehet, hogy már nem a cuki Hannah Montana, hanem már egy komoly énekesnő, aki előtt van az élet. Szerintem jobb is, hogy már nem a Disney üdvöskéje. És örülök, hogy már nem olyan kislányos. Egyébként meg mindenki követ el hibákat. Most komolyan, egy életet nem lehet úgy leélni, hogy ne hibáztál volna sokszor. Lehetetlen. És, ha Miley-nak ez tetszik? Ráadásul mindenki ribancozza, ahhoz képest hány éve együtt van Liam-mel, és lassan hozzá is megy. Ideje lenne leszállni Miley-ról szerintem, mert a dalai is nagyon jók, amiknek van mondanivalójuk, és nem csak " tuctuctuc"-ból állnak. Végre egy zenész aki az érzéseit dalokba tudja kifejezni. És az, hogy stílust váltott, az sem ránk tartozik, mindenki életében vannak változások, sőt vannak akik ennél jobban változnak, és azt csak azért nem vesszük érte, vagy nem tudunk róla, mert nem sztár. Pedig vannak Miley-nál ezerszer rosszabb emberek, sőt sztárok is. A bugyiról pedig annyit, hogy nézzünk körül a mai világban, olyan rövidnadrágok vannak, amiből kint van mindenkinek a fél hátsója, lehet, hogy ez most tényleg nem egy ilyen műsorba való volt, de ha ő így érzi jól magát.
2013. június 27. 08:24
Én ma éjfélkor néztem meg ezeket az előadásokat,és nem kicsit elszörnyülködtem.A We Can't Stop már úgy kezdődött hogy egy férfi ölében ül,majd a kamerának tolja a valagát.Én elfogadtam hogy Miley már "felnőtt" de nekem ez a viselkedés sok.Ahogy will.i.am-mel is mozgott,nekem sok.Bocsánat.
2013. június 27. 08:29
Még csak 20 éves, de már úgy viselkedik, mint egy 50 éves hibbadt asszony. Hihetetlen, hogy 3(!!) év alatt hogy leadta...
2013. június 27. 08:47
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Régebben én kedveltem Miley-t, nah sosem rajongtam érte, de szimpatizáltam a személyiségével, de amit az utóbbi időben produkál úgy a hajvágás óta, az valami tragikus...lassan eljut Amanda és Lindsay szintjére, ami nem lenne jó, hiszen szerintem sok kislány benne látja a példaképét...
2013. június 27. 08:48
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline |
Nataa12
Végre egy zenész aki az érzéseit dalokba tudja kifejezni??? Vegyük például az új számát (We can't stop).Ez a mi partink az csinálunk amit akarunk...Piros poharak és izzadt testek mindenfelé...EBBŐL áll az egész dal!!!Ez neked érzés??Mileynál vannak ezerszer rosszabb emberek?Kétlem.Komoly énekesnő??? Drágám Adele komoly énekesnő.Nem ő...
Végre egy zenész aki az érzéseit dalokba tudja kifejezni??? Vegyük például az új számát (We can't stop).Ez a mi partink az csinálunk amit akarunk...Piros poharak és izzadt testek mindenfelé...EBBŐL áll az egész dal!!!Ez neked érzés??Mileynál vannak ezerszer rosszabb emberek?Kétlem.Komoly énekesnő??? Drágám Adele komoly énekesnő.Nem ő...
2013. június 27. 09:12
Biztos ráizgult Kimmelre!
Kár, hogy ő nem a transzikra bukik.
Előre sajnálom a briteket!
Kár, hogy ő nem a transzikra bukik.
Előre sajnálom a briteket!
2013. június 27. 09:20
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
Miley kezd durvulni ...ja és már meggyógyult a nyaka?
2013. június 27. 09:43
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline |
Örüljünk ,hogy ez még rajta van
2013. június 27. 09:45
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline |
ninanesbitt igazad van...
2013. június 27. 10:03
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
nekem egyáltalán nem tetszik a Miley új stilusa
2013. június 27. 10:09
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
Na de példamutató vagy Miley -.- S.Z.Á.N.A.L.M.A.S!!!Régebben szerettem,de most pffffffffff -.-
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.