Barátnője képét varratta magára Zayn Malik!
2013. július 02. 15:27
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline |
Ez nagyon ari tőle. De ha szakítanak akk milesz?
2013. július 02. 16:16
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline |
Szóval DIRECTIONER VAGYOK. (férre ne értsetek). Kedves gesztus ez Zayn-től de egyrészt mi lesz ha szakítanak másrészt pedig nézzétek meg a kezét, testét. Tele van tetoválva. Nincs bajom a tatoo-val csak nekem ez már sok. Oké az ő élete nem szólok bele ez csak egy vélemény. :-)
2013. július 02. 19:14
Vivien980új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 194856 offline |
Minden tisztelem az övé,csodálom.De ez a döntése szerintem nem éppen a legokosabb.Hiszen ha szakítanak mi lesz?Majd a felesége/barátnője majd Perrie arcképét kell,hogy nézze?Tudom,nincsen semmi közöm és elítélnem sincs jogom.De nekem már nagyon sok ez a varrassunk magunkra valamit.Vagyis azt értem ezalatt,hogy rengeteg tetoválása lett az elmúlt időben.Én csak féltem ...
2013. július 02. 20:58
Ez aranyos és szép dolog, és megértem ha nagyon komoly neki ez a dolog. De ha egyszer szakítanak (bár ne legyen így) , akkor elég nagy gázban lesz. Ha már kb. 5 éve együtt vannak akkor oké, bár a szakítás esélye mindig fenn állhat. Nem volt a legjobb ötlet. Esetleg a Perrie név, de az arca ... :/
Elnézést, talán csak nekem van bajom, de szerintem Perrie egyébként smink nélkül nem a legszebb. Sőt, nekem kissé ijesztő. Bocsi, aki szereti, ez csak az én véleményem. :/
Elnézést, talán csak nekem van bajom, de szerintem Perrie egyébként smink nélkül nem a legszebb. Sőt, nekem kissé ijesztő. Bocsi, aki szereti, ez csak az én véleményem. :/
2013. július 02. 20:58
Mindenki azzal jön, hogy mi van ha szakítanak. Ha valaki magára tetováltat valakit, vagy csak a nevét. Az már jelent valamit. Úgy értem akkor már van olyan erős kapcsolat köztük, hogy ezt gondolkodás nélkül megtegye. Szerintem ez nagyon aranyos gesztus volt.
2013. július 02. 23:30
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
szerintem nagyon aranyos ez az egész mert ez azt jelenti hogy télleg oda vannnak egymásért:) <3 lehet hogy kicsit korai volt de ha Zayn ezt szeretné akkor ne akarjuk megállitani
2013. július 03. 10:15
Luca234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 182236 offline |
Szeretem Zaynt, de ez akkor is hülyeség volt tőle!
Bármikor szakíthatnak összevesznek,megcsalják egymást, és akkor nem hiszem,hogy pont az ő fejét szeretné a karján látni mindennap. Főleg ha majd lesz egy másik barátnője ő majd mit szól hozzá, hogy a pasim karján ott van a volt csaja!!+!!
Bármikor szakíthatnak összevesznek,megcsalják egymást, és akkor nem hiszem,hogy pont az ő fejét szeretné a karján látni mindennap. Főleg ha majd lesz egy másik barátnője ő majd mit szól hozzá, hogy a pasim karján ott van a volt csaja!!+!!
2013. július 03. 11:43
Peace is goodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 204132 offline |
Nagyon cuki, ari meg minden. DE MI VAN HA SZAKÍTANAK?
2013. július 03. 14:32
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Romantikus de NAGYON NAGY HÜLYESÉG
2013. július 03. 20:25
huzinadoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 200485 offline |
UHHHHHH! Annyira jó pasi és még romantikus és cuki is egybe! Kell ennél több! Imádom!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.