Barátnője képét varratta magára Zayn Malik!
2013. június 27. 19:32
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
Aranyos, aranyos, de ha szakítanak akkor mi lesz?
2013. június 27. 19:40
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Tény, hogy szereti a barátnőjét, de mi van, ha egy év múlva szakítanak? A tetkó örök, az ilyen tiniszerelem nem.
2013. június 27. 19:41
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
hát akit szeret azt szeresse jobban
2013. június 27. 19:41
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
Aranyos ,mint mindig I ♥ Zerrie
2013. június 27. 19:42
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
Na ezt nagyon megfogja majd később bánni. De ez már csak az ő dolga, ő tudja mit csinál.
2013. június 27. 19:43
Az oké, hogy most így érez, de mi lesz, ha szakítanak?
2013. június 27. 19:44
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline |
Nos... Megkérdezték a srácot aki tetoválta és azt mondta, hogy Zayn direkt ilyen női rajzfilm figurát akart egy kis punk rock beütéssel. Szóval megnéztek egy csomó képet és összerakták őket. Majd Zayn adott neki egy papírfecnit rajta egy vázlattal, (mint már mondtam a fejét a figurának Zayn rajzolta) és mondta hogy, "Valami ilyesmire gondoltam". A srác meg kb. Nos, majd meglátjuk mi lesz belőle.
Aztán megkérdezték tőle, hogy hallott-e már Perrie-ről:
Azt mondta nem, de Zayn mutatott róla egy képet és mondta hogy aranyos lány, Zayn meg, 'Igen, ő az én barátnőm'.
Aztán ugye elkezdte tetoválni, és közben arról beszélt Zayn, hogy milyen nagyszerű a párkapcsolatuk és hogy mennyire akar Perrie-ről egy emléket. Nem egy pontos képet róla, de valamit ami emlékezteti rá.
Aztán amikor rajzolta mondta hogy : "Haver,... ez tökéletes." Aztán amikor megmutatták a többieknek (Liam, Louis) mondták ők is hogy az.
Majd megkérdezték, hogy Perrie tudja-e már. A srác azt mondta "Nem vagyok benne biztos, hogy tudja. Tudja hogy csináltatott egy tetoválást, de abban nem vagyok biztos, hogy pontosan tudja, hogy mit."
Szóval ezt nem rég olvastam a Sugarscape-en, bár nem írtam le mindent. Na mindegy pár dolgot meglehet belőle tudni.
Aztán megkérdezték tőle, hogy hallott-e már Perrie-ről:
Azt mondta nem, de Zayn mutatott róla egy képet és mondta hogy aranyos lány, Zayn meg, 'Igen, ő az én barátnőm'.
Aztán ugye elkezdte tetoválni, és közben arról beszélt Zayn, hogy milyen nagyszerű a párkapcsolatuk és hogy mennyire akar Perrie-ről egy emléket. Nem egy pontos képet róla, de valamit ami emlékezteti rá.
Aztán amikor rajzolta mondta hogy : "Haver,... ez tökéletes." Aztán amikor megmutatták a többieknek (Liam, Louis) mondták ők is hogy az.
Majd megkérdezték, hogy Perrie tudja-e már. A srác azt mondta "Nem vagyok benne biztos, hogy tudja. Tudja hogy csináltatott egy tetoválást, de abban nem vagyok biztos, hogy pontosan tudja, hogy mit."
Szóval ezt nem rég olvastam a Sugarscape-en, bár nem írtam le mindent. Na mindegy pár dolgot meglehet belőle tudni.
2013. június 27. 19:46
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Jajj de aranyos! Nagyon szeretik egymást, és ez annyira édes. Imádlak Zayn.
2013. június 27. 19:49
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Nagyon aranyosak együtt!
2013. június 27. 19:51
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Nana!T
udniillik Zayn nagy képregényrajongó,és azért nem egyezik meg teljesen Perrie arcképével,mivel "képregényes stílusban" csináltatta meg.
Elég érthető,mondhatni azok a dolgok egyikei amiket nagyon szeret.
Aranyos tőle.<3
udniillik Zayn nagy képregényrajongó,és azért nem egyezik meg teljesen Perrie arcképével,mivel "képregényes stílusban" csináltatta meg.
Elég érthető,mondhatni azok a dolgok egyikei amiket nagyon szeret.
Aranyos tőle.<3
2013. június 27. 19:53
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Meg fogja ezt még bánni, de most próbálok pozitívan hozzáállni. Még a mai napig képes meglepni, hogy mennyire szereti Perriet. Lesüt róla, hogy bármit megtenne érte és van egy olyan érzésem, hogy ez részéről nem futókapcsolat, hanem igenis hosszútávra szeretné. Az én drága ismeretségi körömben miért nincs ilyen?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.