Ómájgád, és én mindjárt megint úgy hasra fogok tőlük esni, hogy az ég világon senki sem fog tudni engem felszedni onnan!
A cikkben úgy van leírva az egész, mintha ők lennének a huszonegyedik századi szuper nindzsák.XD Már nem azért, de a bokszolás maximum küzdősportnak megy el, és köze sincs a harcművészethez, de mindegy, nem kötözködésképp jegyeztem meg, csak nekem harcművészet alatt a sokkal inkább a kungfu, a capoeria, a kick-boksz, a karate, estébé értetődő.XD Azt hittem, hogy végre valami extra dologra szánták el magukat, erre látom, hogy maximum csak egy bokszzsákot fognak ütögetni. Király.
A Kick-bokszal még esetleg szétrugdoshatják a dö vántíd hátsóját, de ezzel esélytelenek.XD Nos, a dolog elég paradoxon, mivel is liem elvtársunk napról napra vedeli turmix formájában a proteineket, ami minden csak nem éppen egészséges. Az egy dolog, hogy hamar izmot lehet vele építeni, de olyan, mint a szteroid. Hamar felfúj és hamar meg is halsz tőle. Ennyi erővel feleslegesen állt le a gyorskajával, mert a protein shake még rosszabb is szerintem, de hát ő tudja. Csak, hogy ne essünk tévedésbe a protein dzsúzoktól, hogy annyira egészségesek, holott egyáltalán nem azok.
Idézet
Niall már modellt is állt félmeztelenül egy kép erejéig, melyen a tornateremben emelgette a súlyzókat, s egyéb gépeket próbálgatott, míg a fotós készített képet.
Hát... biztos nagyon szexi boj!
Kegyetlen, hogy mennyire a kis cuki pofizacsijukra építik a karrierjüket, bár igaz, a zenéléshez még egy parányit sincs közük, így hát az últra szexuális testükkel próbálnak meg a tinijánykák köztudatában megmaradni. Nem vagyok rosszmájú, de a röhögőgörcs fog rám jönni, ha meglátom ezt a níl gyereket félmeztelenül súlyzóval a kezében.XD