Selena Gomez fejébe szállt a hírnév?
2013. július 05. 12:06
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Én már rég 'kiakadtam' volna a helyében.
Amúgy meg a 'Gáz vagy!' a fotósnak szólt...
Amúgy meg a 'Gáz vagy!' a fotósnak szólt...
2013. július 05. 12:41
"Nem mert gát vagy" Hát tényleg elég sértő,főleg ha egy nagy kedvenctől hallod xd de szerintem volt rá oka,vagyis lehet hogy fáradt volt meg ilyesmi,tényleg idegesítőek a paparazzik
2013. július 05. 13:32
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Kivételesen nem volt kedves, de mindenkinek vannak rosszabb napjai és valószínűleg fáradt volt, egy Beyoncé koncert után nem is csodállom, a barátnőivel szeretett volna foglalkozni a paparazzók helyett, ennyi az egész.
2013. július 05. 13:51
zottyovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 198 Csatolások: 1 Azonosító: 167935 offline |
Az az erdekes hogy az amerikai lapok nem irnak arrol hogy mondott volna valamit a rajongoinak.
En minden nap megnezem a neten a friss hireket Selenarol de errol ey szo sincs csak hogy a barataival elment szorakozni meg Beyonce koncertjere .A cikk irolya nagyon elhallot valamit a videoban mert a kocsihoz hivta a rajongot aki kerte a kepet a fotos meg kerdezte nem mosolyogna?
Selly ekkor mondta hogy nem mert gaz vagy a fotos meg megkoszonte ennyi lenne a tortenet aminek nagy hatsot keritettek csak hogy legyen min vitazni.
En minden nap megnezem a neten a friss hireket Selenarol de errol ey szo sincs csak hogy a barataival elment szorakozni meg Beyonce koncertjere .A cikk irolya nagyon elhallot valamit a videoban mert a kocsihoz hivta a rajongot aki kerte a kepet a fotos meg kerdezte nem mosolyogna?
Selly ekkor mondta hogy nem mert gaz vagy a fotos meg megkoszonte ennyi lenne a tortenet aminek nagy hatsot keritettek csak hogy legyen min vitazni.
2013. július 05. 14:35
kinga12301új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 199859 offline |
Hát ez nem Sel-re vall.
2013. július 05. 14:50
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2013.07.05. 11:30)
Bella99
vasasreka8 írta:
Nem hiszem el, hogy még mindig nem esett le. blink.gif Ez a kép arról az estéről készült, és Selena nem volt szemét senkivel! Sőt, ha elolvasnád a képen a szöveget, rájönnél, hogy igenis kedves volt azzal a rajongóval, és azt, hogy 'gáz vagy', a fotósnak mondta, és azért, mert nem akarták odaengedni a saját kocsijához! Gondolkozz már kicsit. omg.gif
Ez már pedig azért is érdekes, mert a cikkben úgy van megírva, mintha a rajongójának mondta volna. blink.gif Mindegy. Én nem állok le vitatkozni, egy ilyen pitiáner dolog miatt. Mindenki azt hisz róla és ír, amit akar, elvégre szólás szabadságban élünk.
Szerintem is a fotósnak mondta!!
Ja és nem kéne ennyit ilyen ügyben Sellel törődni inkább nézzétem meg Miley-t meg Selenát Szerintem óriási a külömbség!! Miley-nak meg se konnyan ilyen (botrány) ami nem is az!! De Miley-nak már az!!
vasasreka8 írta:
Nem hiszem el, hogy még mindig nem esett le. blink.gif Ez a kép arról az estéről készült, és Selena nem volt szemét senkivel! Sőt, ha elolvasnád a képen a szöveget, rájönnél, hogy igenis kedves volt azzal a rajongóval, és azt, hogy 'gáz vagy', a fotósnak mondta, és azért, mert nem akarták odaengedni a saját kocsijához! Gondolkozz már kicsit. omg.gif
Ez már pedig azért is érdekes, mert a cikkben úgy van megírva, mintha a rajongójának mondta volna. blink.gif Mindegy. Én nem állok le vitatkozni, egy ilyen pitiáner dolog miatt. Mindenki azt hisz róla és ír, amit akar, elvégre szólás szabadságban élünk.
Szerintem is a fotósnak mondta!!
Ja és nem kéne ennyit ilyen ügyben Sellel törődni inkább nézzétem meg Miley-t meg Selenát Szerintem óriási a külömbség!! Miley-nak meg se konnyan ilyen (botrány) ami nem is az!! De Miley-nak már az!!
Majd én eldöntöm melyik cikkhez van kedvem hozzászólni, de azért köszönöm a tanácsod.
2013. július 05. 17:29
brigi231visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 160881 offline |
Nekem se lenne jó kedvem ha a pofámba dugnák a kamerát + két lépést se tudnék tenni mert ott lihegnek a nyakába.
Szerintem elege lett abból, hogy nem hagyják békén és ennyi. Nem kell mindent túl gondolni.
Szerintem elege lett abból, hogy nem hagyják békén és ennyi. Nem kell mindent túl gondolni.
2013. július 05. 18:50
Viri615visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 209 Csatolások: 178 Azonosító: 194398 offline |
nem tudom hogy igaz e vagy sem hogy anrojongójának mondta. de ha igen akkor elég nagy bunkóság ha meg a fotosnak, és a rajongojat télleg a kocsihoz hívta akkor meg tudom érteni
2013. július 05. 19:12
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Örülne a szerencsétlenje, hogy még van olyan ember, aki képes odalenni érte, bár elég szánalmas. A rajongónak szánt mondatára meg csak annyit, hogy mindenki magából indul ki. Én ezért jól megtéptem volna.
2013. július 05. 19:45
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
Persze persze Sel-fanok nem neki mondta! Nem azért mondta.Nem úgy gondolta. nem azért bla-bla-bla
Mindenkinek meg van a véleménye Mért nem írhatná le azt amit ő gondol?Ez az ő véleménye Plusz nekem is ez volt a véleményem moest ne szálljatok rám mit a legyek jó?
Mindenkinek meg van a véleménye Mért nem írhatná le azt amit ő gondol?Ez az ő véleménye Plusz nekem is ez volt a véleményem moest ne szálljatok rám mit a legyek jó?
2013. július 05. 20:13
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline |
azt mondta a fotósnak, hogy 'no. you suck'. Huhaaaa, szerintem csukjuk börtönbe! Az mondjuk alap, hogy a rajongóival kedvesnek kéne lennie, mivel többnyire nekik köszönheti a sikereit. Viszont azt nem lehet tőle elvárni, hogy mindig jópofit vágjon az összes paparazzónak..
2013. július 05. 20:46
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline |
Az mondjuk alap, hogy a rajongóival kedvesnek kéne lennie, mivel többnyire nekik köszönheti a sikereit. Viszont azt nem lehet tőle elvárni, hogy mindig jópofit vágjon az összes paparazzónak...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.