Selena Gomez fejébe szállt a hírnév?
2013. július 04. 06:19
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Tök mindegy, ha van valami baja akkor sem szabad ilyeneket mondani a rajongóinak! Ez oltári nagy bunkóság volt tőle. Hülye hisztis kis túlsztárolt liba, semmi más! Ő a gáz, nem a rajongó. Mégis mit tett ez le az asztalra amitől ekkora embernek hiszi magát???
2013. július 04. 06:40
Ez költői kérdés volt? Az embernek lehet rossz napja, és ezek a felkapott lánykák/fiúkák hajlamosak a bunkóskodásra.
2013. július 04. 06:49
Revensvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 421 Csatolások: 43 Azonosító: 195644 offline |
én se szivesen fotozkodnék mindenkivel az utcán EMBEREK VAN MAGÁNÉLET TUDJÁTOK?ti se őrülnétek neki minden percbe mikor kilépsz az ajtón most Sel mellé pártolok bár amiket mondot kicsit durva volt de elviselhető
2013. július 04. 07:11
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Különben is a videó nagy részében csak azt látni, hogy Selena szeretné lerázni a papparazikat. Gondolom nem csak őt idegesitené ha minden pillanatban ott állnának a háza előtt és mindenhol megjelenének. Egyébként is nem a rajongója kért tőle fotót hanem egy papparazzi.
2013. július 04. 07:42
Rossz napja lehetett, de ezt azért akkor sem kéne. Híres ember, akinek minden mozdulatát lesik a paparazzók, ezt már megtanulhatta volna.. Az meg, amit a rajongójának mondott nagy bunkóság...
2013. július 04. 07:43
Robstenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 378 Csatolások: 42 Azonosító: 127169 offline |
Én teljesen megértem Selenát is, hogy neki is lehet rossz napja, és nincs mindig mindenkivel kedve fotózkodni, de mondjuk ha én találkoznék vele, én is megkérném, mert tudom, hogy szinte biztos, hogy nem lesz még egy ilyen alkalom. Selena azt érzi, hogy mindig csak fotózkodik, de az a rajongó akivel épp teszi az meg pont úgy, hogy még sosem fotózkodott. Szóval ha én lettem volna az a rajongó akkor én se örültem volna, pedig megértem Selena-t is.
2013. július 04. 07:45
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Lehet hogy rossz napja volt de én akkor sem válaszolnák így a rajongómnak
2013. július 04. 07:47
Idézet (DiczkoDalma @ 2013.07.03. 23:41)
na jo. eloszor is leszogeznem, hogy nem szoktam ide irogatni, egy nagyon jo baratnom kuldte el a cikket, es ne haragudjon a cikk iroja -vagyis inkabb nevezhetnem a cikk koltojenek-, de amit leirt, az teljesseggel undorito.
kepzeljunk el egy szituaciot, ahol mindenki egy koncerten van, es ahogy kilep az ajton, paparazzik serege all elotte, es orditjak, hogy LEGYSZIVES, MOSOLYOGJ! nem hiszem, hogy olyan sokan orulnenek ennek a fajta "koszontesnek", de mivel selena gomezrol beszelunk -es ezt egy olyan emberkent mondom, aki teljesen kritikus a lannyal szemben-, aki viszonylag jol birja ezeket a dolgokat. viszont, ha valaki jobban megnezi a videot, akkor eszreveheti, hogy a rajongo, aki odafutott selenahoz 1., pofatlanul betolakodott o es a baratnoi koze, es a kepet kovetelte, 2., amint felemelte a telefonjat es kepet akart kesziteni, az enekesno bepozolt, a baratnoje surgette, igy nem sikerult a kepet ellonie a lanynak.
masodjara, hallgassatok meg azt, hogy a videoban selena mikor mondja a nem, mert gaz vagy, azaz, no, because you suck mondatot. egy paparazzi azt kerte tole, hogy mosolyogjon, meg hallani is lehet, amint azt mondja, hogy can you smile selena?, mire a lany ugy dontott, beszol neki. amit azt hiszem, minden joggal megtehet. ugyanez a paparazzi a video elejen nem engedte a lanyokat a kocsijukhoz, nezzetek csak meg. selena nyomatekosan kerte, hogy adjon neki utat, de az ember nem engedte neki.
azt ajanlom a cikk irojanak es itt, a kommentben eloiteletes, selena-utalo embereknek, hogy elobb nezzek meg a korulmenyeket, kepzeljek magukat a szituacioba, es azutan itelkezzenek. undorito, amit leirnak itt. hogy oszinte legyek, nem is szoktam ide felnezni, hiszen tudom, itt cikkeket barki irhat, aki mar tud gepelni. legkozelebb nezzetek jobban korul, a cikk irojanak pedig uzenem, hogy a szarkasztikus, cinikus irasmodot, amivel ezt az egeszet megirta, felejtse el, mert kokemenyen lehet erezni, hogy utalja a lanyt. jo ejszakat.
kepzeljunk el egy szituaciot, ahol mindenki egy koncerten van, es ahogy kilep az ajton, paparazzik serege all elotte, es orditjak, hogy LEGYSZIVES, MOSOLYOGJ! nem hiszem, hogy olyan sokan orulnenek ennek a fajta "koszontesnek", de mivel selena gomezrol beszelunk -es ezt egy olyan emberkent mondom, aki teljesen kritikus a lannyal szemben-, aki viszonylag jol birja ezeket a dolgokat. viszont, ha valaki jobban megnezi a videot, akkor eszreveheti, hogy a rajongo, aki odafutott selenahoz 1., pofatlanul betolakodott o es a baratnoi koze, es a kepet kovetelte, 2., amint felemelte a telefonjat es kepet akart kesziteni, az enekesno bepozolt, a baratnoje surgette, igy nem sikerult a kepet ellonie a lanynak.
masodjara, hallgassatok meg azt, hogy a videoban selena mikor mondja a nem, mert gaz vagy, azaz, no, because you suck mondatot. egy paparazzi azt kerte tole, hogy mosolyogjon, meg hallani is lehet, amint azt mondja, hogy can you smile selena?, mire a lany ugy dontott, beszol neki. amit azt hiszem, minden joggal megtehet. ugyanez a paparazzi a video elejen nem engedte a lanyokat a kocsijukhoz, nezzetek csak meg. selena nyomatekosan kerte, hogy adjon neki utat, de az ember nem engedte neki.
azt ajanlom a cikk irojanak es itt, a kommentben eloiteletes, selena-utalo embereknek, hogy elobb nezzek meg a korulmenyeket, kepzeljek magukat a szituacioba, es azutan itelkezzenek. undorito, amit leirnak itt. hogy oszinte legyek, nem is szoktam ide felnezni, hiszen tudom, itt cikkeket barki irhat, aki mar tud gepelni. legkozelebb nezzetek jobban korul, a cikk irojanak pedig uzenem, hogy a szarkasztikus, cinikus irasmodot, amivel ezt az egeszet megirta, felejtse el, mert kokemenyen lehet erezni, hogy utalja a lanyt. jo ejszakat.
2013. július 04. 07:47
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
lehet hogy idegesítő hogy mindig ott vannak körülötte de azért az nem megoldás hogy flegmán visszaszól mindenkinek. egy rajongónak se kéne beszólni hisz sokat köszönhet a rajongóinak.
2013. július 04. 07:56
jamiesworldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 54 Csatolások: 50 Azonosító: 205017 offline |
Hát,én egyrészt melette vagyok,mert mindenkinek lehet rossz napja,de másrészt egy kicsittényleg bunkóság volt hogy egy rajongónak azt mondja nem mert gáz vagy. Szegénynek ez meddig marad a fejében. Megértem hgy idegesítő én se bírnám,de azért sajnálom szegény fan-t
2013. július 04. 08:06
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Azért szólt vissza már, mert az a fotós tényleg vér bunkó volt, nem mellesleg szemtelen - szegény csaj a kocsiját próbálja elérmi, erre ez meg folyamatosan a helytelen irányt karattyolja neki. Engem is felidegesített volna a helyében. Különben távol álljon tőlem,hogy szelenítet védem,de szerintem még jól is kezelte le a helyzetet + azt a beszólást a lesifotósnak idézte nem a rajongóinak,bár tény velük se volt vmi udvarias.
2013. július 04. 08:12
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline |
Szerintem csak simán rossznapja lehettett. Ő is csak ember....
2013. július 04. 08:12
klajumajuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 192247 offline |
én megértem! már egy koncerte szórakozni sem mehet el úgy, hogy ne gyűljenek köré a lesifotósok és a rajongók. egyébként is, ha Beyonce koncert ne Selena rajongótábor legyen..
2013. július 04. 08:13
TomposLuca97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 198173 offline |
az hülyeség!! legalább normális cikket irjál már te szerencsétlen!! nem mert te gáz vagy azt az egyik paparazzinak mondta aki azt kérte tőle h mosolyogjon..tényleg kissé bunkón viselkedett,de engem is felhúzna ha nem tudnék odamenni a kocsimhoz, mert kettőig nem látok a vakuktól!!!
2013. július 04. 08:14
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline |
Bár én sem kedvelem Selenát, borzalmasan idegesítő lehet hogy nem mehet el egy koncertre úgy hogy ne rohamoznák meg. Nem hibáztatom azért ahogyan viselkedett, bár ez a hírnévvel jár.. :/
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.