Miley Cyrus dala lesz az amerikaiak himnusza?
2013. július 08. 21:24
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Na jó,ez most már kiütött.
Hogy lehetnek valakik ennyire elmeháborodottak,szűk látáskörűek?! Lecserélni egy himnuszt?? Normálisak ezek?
A himnusz egy komoly dolog,olyan szöveggel,ami kicsit a történelmet is követi.Mély tartalmú szöveggel...Hogy az istenbe lehetne egy HIMNUSZT lecserélni egy egyszerű popdalocskára?!!
Én is rajongok egyes sztárokért,vagy legalábbis szeretem őket,a zenéjüket,de eszembe se jutna ilyesmi,hogy egy olyan dal legyen bárkinek is a himnusza,ami csak egy egyszerű particskáról szól...
Megáll az ész,az emberi butaság határtalan
Hogy lehetnek valakik ennyire elmeháborodottak,szűk látáskörűek?! Lecserélni egy himnuszt?? Normálisak ezek?
A himnusz egy komoly dolog,olyan szöveggel,ami kicsit a történelmet is követi.Mély tartalmú szöveggel...Hogy az istenbe lehetne egy HIMNUSZT lecserélni egy egyszerű popdalocskára?!!
Én is rajongok egyes sztárokért,vagy legalábbis szeretem őket,a zenéjüket,de eszembe se jutna ilyesmi,hogy egy olyan dal legyen bárkinek is a himnusza,ami csak egy egyszerű particskáról szól...
Megáll az ész,az emberi butaság határtalan
2013. július 08. 21:29
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline |
Ez a szám himnusznak? Jó szám de ez azért túlzás nem?
2013. július 08. 21:34
Fruzsina123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 188567 offline |
Szeretem ezt a számot, de himnusznak? Ezek hülyék...
A Himnuszt lecserérli erre a számra?
Eszti0305 szinte mindent leírtál amit én akartam.
Eszti0305 szinte mindent leírtál amit én akartam.
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
VÁLSSZUK BE BYEALEX KEDVESEMET MAGYAR HIMNUSZNAK !! -.- Szánalom (: szeretem ezt a számot (Party in the USA) de baromi tiszteletlen lenne..
2013. július 08. 21:48
Szeretem ez a számot, de nem lenne jó himnusznak!
2013. július 08. 22:10
Aha, szinte látom ahogy Obama megkapja a petíciót és felkiált, hogy "Úristen, miért nem jutott ez eszembe korábban?!" A legközelebbi olimpián már ezt a dalt fogják könnyes szemmel énekelni. Mégis mi a francot gondoltak ezek, de komolyan XD
2013. július 08. 22:14
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline |
Ennyire nem meghatározó dolog Miley,hogy az ő száma legyen a himnusz,10 év múlva egy senki lesz...de tudjuk,hogy az amcsik sem az eszükről híresek ki tudja mi lesz ebből
2013. július 08. 22:17
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Szerintem az Amerikai himnusz epp ugy jo ahogy van. Ha lecserelnek erre a szamra az valami katasztrofa lenne. Persze ugy se fogjak. Most kepzeljuk el a nagydarab amerikai focistakat, ahogy szivukre tett kezzel razzak magukat erre a dalra. Na az nagy poen lenne. Nincs bajom amugy a zenevel, de egy himnusznak komolynak kell lennie es szivbol jovonek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.